Re: Šaltis ne vienam sugadino nuotaiką..
Kai po buvusiu salciu susgribau, tai kuresi "s pol abarota":) va tuoj reiks namo vaziuot, tikiuosi irgi uzsives:D)
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Šaltis ne vienam sugadino nuotaiką..
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Kai po buvusiu salciu susgribau, tai kuresi "s pol abarota":) va tuoj reiks namo vaziuot, tikiuosi irgi uzsives:D)
Mano golfas tikras guolis ber salti truko zarna ir isbego antifrizas variklis padirbo be jo ir pradege galva!
turejau per salcius tik dvi bedas: akumas jau seniai lauke pakeitimo (net vasara budavo pavargdavo), o ji pakeitus signalizacija siek tiek pyko. O siaip - ir prie -25C kuriasi
ot rupuze o man vakar is ryto ir neuzvede niekse o tebuvo tik 18 laipsniu keikiaus kad dievams net ausys linko
Mano golfas tikras guolis ber salti truko zarna ir isbego antifrizas variklis padirbo be jo ir pradege galva!
O tu nestebi kad temperaturos rodykle pas tave ten taip "mygam" uzkilt turejo?:V
aivarai, golfinį variklį paimsi už kokius itin didelius 150lt:D) be to pas tave buvo ne antifrizas, o ko gero vanduo iš prūdo:D)
aivarai, golfinį variklį paimsi už kokius itin didelius 150lt:D) be to pas tave buvo ne antifrizas, o ko gero vanduo iš prūdo:D)
nu cia tai nereikia varyt:D) jis gi parase kad ne antifrizas uzsalo o guma:) pas mane senoj lancioj irgi toks prikolas buvo, guma truko nuo salcio, bet kai pamaciau kokiais tempais variklis syla tai dar be dideliu pasekmiu apsiejau:D)
nežinia kaip yra, bet žarnelių trūkimas (ar pabėgimas nuo chamūtų) mano nuomone yra tik pasėkmė:D) dėl ko taip atsitinka? kas per fiziką ne nosį krakpštė, turėtų žinoti, kaip vanduo elgiasi prie tam tikrų temperatūrų;) kad gumos šiaip sau ėmė ir sutrūkinėjo, nelabai norisi tikėti, guma elastingas dalykas:) nors įmanomas dalykas
Yra toks daiktas, kaip autostarteris. Variklio paleidimas nuotolinio valdymo pultu. Atsikeli nakti, prieini prie lango, paspaudi pulteli, ir po kokiu 10 minuciu isjungi. Ir ryte jokiu problemu... ) toks daiktas kainuoja apie 800 lituku. Ir kiekviena ryta turiu silta masina. Tik kartais kaimynai policija iskviecia, kai pamato uzsivedancia masina be vairuotojo ))
Yra toks daiktas, kaip autostarteris. Variklio paleidimas nuotolinio valdymo pultu. Atsikeli nakti, prieini prie lango, paspaudi pulteli, ir po kokiu 10 minuciu isjungi. Ir ryte jokiu problemu... ) toks daiktas kainuoja apie 800 lituku. Ir kiekviena ryta turiu silta masina. Tik kartais kaimynai policija iskviecia, kai pamato uzsivedancia masina be vairuotojo ))
atsikeli ryte, prieni prie lango, paspaudi pultelį...... o akumas tai miręs:D)
tai ar jau pasiruose siai ziemai ?
kad zada ne itin salta ziemuze symet:D kajp bus istikro paziuresim:D as taj jau saviske aprodzeu meistrams servise..padare apziura pries ziema:D
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Šaltis ne vienam sugadino nuotaiką..