201

Re: Ieskok.lt poros...

Dalia, 36 пишет:

isties, kas ko iesko cia, tas ta randa.... ....... ....ir ne tik sexa.... o ne... ne tik....;)  sad
:::713 :::714

kaip pirstu i aki

202

vat as irgi vis tikiuosi siuo budu rasti savo princa...ech...

203

big_smile

204

O as atradau pamilau ir nieko....Giliai sirdeleje tikiu,kad gal cia jis atsiras....
Beje buvau ir as is cia susitikusi su keliais vaikinukais gyvai...visai kitas bendravimas gyvai,nei cia...skiriasi 99% big_smile

Galite paskaityti ir mano meiles istorija parasyta sio portalo vartotojui,kurio nera salia manes ..Jei kam idomu parasykit man atsiusiu nuoroda kur ja patalpinau! wink

205

As vistik lieku prie savo nuomones, kad geriausia yra pirma zmogu gyvai pamatyti ir jei patiko uzkalbinti, nei parasyti zinute.....

206

Na ja, gyvai pamatyti, - cia ir yra visa esme, Andriau, kad ir kalbini paneles cia, kad po to gyvai jas galetum pamatyti ir pakalbeti, nes kaip kitaip - cia vienas is budu susipazinti, o budai visi geri, kurie pasiteisina- va as ir turiu keleta draugu, kurie cia ne su viena panele buvo susimate ir va, ne viena draugyste rimta apturejo, tad vienam klube geriau, kitam cia - as uz visus metodus.... juk ta vienintele gali laukti visur smile

207

o as dar jokio draugo is cia nesusiradau bet ieskau gal pavyks susirasti

208

as su ieskok.lt drauge jau 9 menesiai. jei kam idomu smile

209

zinau porele, kuri butent cia susipazino, patiko vienas kitam, draugavo apie puse metu, susitikinejo, nors buvo ir is skirtingu miestu, o praeita vasara sumaine aukso ziedus big_smile vadinasi viskas imanoma smile

210

man atrodo su vienu vaikinu is isekok irgi tuoj busim pora wink taip kad prisijungsim prie jusu ! smile

211

Dovilė, 21 пишет:

man atrodo su vienu vaikinu is isekok irgi tuoj busim pora wink taip kad prisijungsim prie jusu ! smile

>> na tai lb saunu kad atradai sau jaunikaiti :-)

212

O kodel ash nerandu ? :-/

213

Linas, 19 пишет:
Dovilė, 21 пишет:

>> na tai lb saunu kad atradai sau jaunikaiti :-)

oi dar neaisku, neaisku.... :::041

214

o as su draugu,pusmeti pora,bet keista pasidare, kai pamaciau ieskok lt ji ieskant merginos.vieni cia randa,o kiti matyt praranda:((

215

Zina, 36 пишет:

o as su draugu,pusmeti pora,bet keista pasidare, kai pamaciau ieskok lt ji ieskant merginos.vieni cia randa,o kiti matyt praranda:((

o gal jis tiesiog pamirso pakeisti anketos duomenis? ar paziurejai, kada anketa pakeista?

216

MES SUSIPAZINOM NE CIA...

217

labuka gal as cia rasiu sau tinkama vaikina ? nes niekur nerandu?

218

SAULIAU REIKIA IESKOT TADA RASI JEI SIDESI RANKAS SUDEJES NERASI

219

kvaila tema.....

220

o meiluze galiu rast ieskok.lt? :::201:::201:::201