Re: Ieskok.lt poros...
isties, kas ko iesko cia, tas ta randa.... ....... ....ir ne tik sexa.... o ne... ne tik....;)
kaip pirstu i aki
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Meilės Istorijos → Ieskok.lt poros...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 9 10 11 12 13 … 21 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
isties, kas ko iesko cia, tas ta randa.... ....... ....ir ne tik sexa.... o ne... ne tik....;)
kaip pirstu i aki
vat as irgi vis tikiuosi siuo budu rasti savo princa...ech...
O as atradau pamilau ir nieko....Giliai sirdeleje tikiu,kad gal cia jis atsiras....
Beje buvau ir as is cia susitikusi su keliais vaikinukais gyvai...visai kitas bendravimas gyvai,nei cia...skiriasi 99%
Galite paskaityti ir mano meiles istorija parasyta sio portalo vartotojui,kurio nera salia manes ..Jei kam idomu parasykit man atsiusiu nuoroda kur ja patalpinau!
As vistik lieku prie savo nuomones, kad geriausia yra pirma zmogu gyvai pamatyti ir jei patiko uzkalbinti, nei parasyti zinute.....
Na ja, gyvai pamatyti, - cia ir yra visa esme, Andriau, kad ir kalbini paneles cia, kad po to gyvai jas galetum pamatyti ir pakalbeti, nes kaip kitaip - cia vienas is budu susipazinti, o budai visi geri, kurie pasiteisina- va as ir turiu keleta draugu, kurie cia ne su viena panele buvo susimate ir va, ne viena draugyste rimta apturejo, tad vienam klube geriau, kitam cia - as uz visus metodus.... juk ta vienintele gali laukti visur
o as dar jokio draugo is cia nesusiradau bet ieskau gal pavyks susirasti
as su ieskok.lt drauge jau 9 menesiai. jei kam idomu
zinau porele, kuri butent cia susipazino, patiko vienas kitam, draugavo apie puse metu, susitikinejo, nors buvo ir is skirtingu miestu, o praeita vasara sumaine aukso ziedus vadinasi viskas imanoma
man atrodo su vienu vaikinu is isekok irgi tuoj busim pora taip kad prisijungsim prie jusu !
man atrodo su vienu vaikinu is isekok irgi tuoj busim pora taip kad prisijungsim prie jusu !
>> na tai lb saunu kad atradai sau jaunikaiti :-)
O kodel ash nerandu ? :-/
Dovilė, 21 parašė:man atrodo su vienu vaikinu is isekok irgi tuoj busim pora taip kad prisijungsim prie jusu !
>> na tai lb saunu kad atradai sau jaunikaiti :-)
oi dar neaisku, neaisku....
o as su draugu,pusmeti pora,bet keista pasidare, kai pamaciau ieskok lt ji ieskant merginos.vieni cia randa,o kiti matyt praranda:((
o as su draugu,pusmeti pora,bet keista pasidare, kai pamaciau ieskok lt ji ieskant merginos.vieni cia randa,o kiti matyt praranda:((
o gal jis tiesiog pamirso pakeisti anketos duomenis? ar paziurejai, kada anketa pakeista?
MES SUSIPAZINOM NE CIA...
labuka gal as cia rasiu sau tinkama vaikina ? nes niekur nerandu?
SAULIAU REIKIA IESKOT TADA RASI JEI SIDESI RANKAS SUDEJES NERASI
kvaila tema.....
o meiluze galiu rast ieskok.lt?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 9 10 11 12 13 … 21 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Meilės Istorijos → Ieskok.lt poros...