Re: keisti ingridientai
rikota, maskarponė - itališkų minkštų sūrių rūšys, būna ir pas mus pirkti;
gražgarsčiai - turėtų būti gražgarstė (arba, kaip kai kas, sekdamas italais, pageidauja ją vadinti - "rucola");
kraujalakė - manau, kad augalas, ir tikriausiai prieskoninis;
pankolių sėklos (isvis kas tie pankoliai?..) = fennel (anglu k.), daržovė, kartais dar vadinama anyžiniais krapais... nors šiaip tai valgomi jų gumbai (būna Maximose, balti tokie), ir kaip prieskonis naudojamos sėklos, žolė
dašiai - prieskoninis augalas, sėklų parduotuvėse būna sėklų, gali užsiauginti darže
kaparėliai - koservuoti pumpuriukai kažkokio augalo, būna pirkti nedideliuose stiklainiukuose, sako, kad galima bandyti keisiti marinuotomis nasturčių (tokios gėlės) sėklomis;
apelsinų (vyšnių) cukatos (ar cukatai) - dar bobutės darydavo...
vanilės ekstraktas - ne tas pats vietoj jo naudot toki pat kieki vanilinio cukraus?.. - ekstraktas (bet koks, ne tik vanilės) yra koncentruotas produktas, jei naudoti vanilinį cukrų, jo tikrai reikia daugiau....



gali ir inernetu pasinaudot :? taip tai paprasciau uzrasyk zoles i yagoo ir vuoalia 

ir nu manau ir dar ka nors nusimano tu tik klausk 






... pasidalink su mumis sia paslaptim
manau jei pasakytum priezasti atsirastu iskart daugiau zmoniu norinciu tau pasakyti is kur visaka galima susirasti ... jei tai koks nemirtingumo eleksyras 

del to mirtinai reikia rast viska kas cia surasyta..:D

