Re: Ieskok.lt poros...
man kokie jau 2 metai nesiseka meiles reikaluose ir is vis galvoju kad niekada ju ir nebeturesiu nesuprantu kodel .
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Meilės Istorijos → Ieskok.lt poros...
Страницы Назад 1 … 11 12 13 14 15 … 21 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
man kokie jau 2 metai nesiseka meiles reikaluose ir is vis galvoju kad niekada ju ir nebeturesiu nesuprantu kodel .
Ieskai paneles.
Na as tai cia ispradziu radau nuostabu drauga su kuriuo ilgai buvome TIK draugai o daba jau beveik menesis esame pora
is pradziu reik zmogu pazinti kaip zmogu, veliau, galbut, kaip drauga, o jau tada....tai kazkas ir daugiau...
Dazniausia vaikinukai ir ziuri i paneles isore! Na, suprantu pirmas zvilgsnis, pirmas ispudis...
grazi 7 menesiu draugyste...
man cia daug labai pasiulimu susitikti yra bet nevisi man jie meilus pasirodo...vieneim sex rupi kitiem ne... taip kad internetas ir tokios pazintys man tik susirasinejum ..aiksu as nekalbu apie ateiti gal bus ateiti tajp kad ir butent per ieskok.lt susirasiu draugas..nieko nesakau blgo..istilro gerai kaip tokiu pazinciu yra amn patinka visaj
Viktorija, 17 пишет:Tomas, 20 пишет:ieskau linksmos ir nekaltos jai ira dar tokiu mergaiciu
Nekaltos?! nu ir reikalavimai ;D
Nu vezkit ji i vaiku darzeli zmonos jieskoti
nu dar yra manua... bet tikraj ne as
ieskau vaikino
laba ieskau partneres
ieskau vaikino
nu taip ir nieko nesusirdai :?
as pradraugawau su waikinu 6men puske supazindino ,bet abu esame is ieskok.lt
Apie savo draugyste galiu pasakyti tik tiek, kad ji tesiasi jau kaip 9 men.
cia radau ne viena gera drauga vet vaikino cia kazkaip neieskau....
sveikinu!laimingai gyvenat?kiek laiko realei bendravot kol nusprendet jog jus vienas kita mylit ir norit buti kartu?:)
Julyte tu cia ko klausi???
Oi man skaudziausia buvo tai kad manimi tik pasinaudojo.
as susipazinau per ieskok ir jau trys metai kaip kartu
labukas o kas su manim noretu susipazinti
butent per ieskok.lt susipazinau su dabartiniu savo vaikinu... Dziaugiuosi kad sis puslapis yra..;)
niu teko ir man padraugaut su mergina susipazinus cia bet kaip ir paprastai buna labai jau skyremes mes.... tai truka ta draugyste menesi.... bet gal kada suzaves kokia mergina savo akytem...
Страницы Назад 1 … 11 12 13 14 15 … 21 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Meilės Istorijos → Ieskok.lt poros...