241

Re: Ieskok.lt poros...

man kokie jau 2 metai nesiseka meiles reikaluose ir is vis galvoju kad niekada ju ir nebeturesiu nesuprantu kodel .

242

Ieskai paneles.

243

Na as tai cia ispradziu radau nuostabu drauga su kuriuo ilgai buvome TIK draugai smile o daba jau beveik menesis esame pora smile

244

is pradziu reik zmogu pazinti kaip zmogu, veliau, galbut, kaip drauga, o jau tada....tai kazkas ir daugiau...
Dazniausia vaikinukai ir ziuri i paneles isore! Na, suprantu pirmas zvilgsnis, pirmas ispudis... big_smile

245

grazi 7 menesiu draugyste... smile

246

man cia daug labai pasiulimu susitikti yra bet nevisi man jie meilus pasirodo...vieneim sex rupi kitiem ne... taip kad internetas ir tokios pazintys man tik susirasinejum ..aiksu as nekalbu apie ateiti gal bus ateiti tajp kad ir butent per ieskok.lt susirasiu draugas..nieko nesakau blgo..istilro gerai kaip tokiu pazinciu yra big_smile amn patinka visaj big_smile

247

Fiodoras, 24 parašė:
Viktorija, 17 parašė:
Tomas, 20 parašė:

ieskau linksmos ir nekaltos jai ira dar tokiu mergaiciu http://forumas.ieskok.lt/imgload/2517

Nekaltos?! nu ir reikalavimai ;D

Nu vezkit ji i vaiku darzeli zmonos jieskoti big_smile

nu dar yra manua... bet tikraj ne as

248

ieskau vaikino
:::014

249

laba ieskau partneres

250

Jovita, 19 parašė:

ieskau vaikino
:::014

nu taip ir nieko nesusirdai :?

251

as pradraugawau su waikinu 6men puske supazindino ,bet abu esame is ieskok.lt

252

Apie savo draugyste galiu pasakyti tik tiek, kad ji tesiasi jau kaip 9 men.:::712

253

cia radau ne viena gera drauga  :::241 :::305 vet vaikino cia kazkaip neieskau.... :::b26 wink

254

sveikinu!laimingai gyvenat?kiek laiko realei bendravot kol nusprendet jog jus vienas kita mylit ir norit buti kartu?:)

255

Julyte tu cia ko klausi???

256

Oi man skaudziausia buvo tai kad manimi tik pasinaudojo.

257

as susipazinau per ieskok ir jau trys metai kaip kartu smile

258

labukas o kas su manim noretu susipazinti smile

259

butent per ieskok.lt susipazinau su dabartiniu savo vaikinu... Dziaugiuosi kad sis puslapis yra..;)

260

niu teko ir man padraugaut su mergina susipazinus cia bet kaip ir paprastai buna labai jau skyremes mes.... tai truka ta draugyste menesi.... smile bet gal kada suzaves kokia mergina savo akytem... wink