kartais agenturos gerai,nes tada zinai,kad atvaziavai ir kaip sakoma panele nebus parduota kaip lele..Reikia pirmiausia issiaiskinti kur lysi,o ne jau kaip ilindai tada sakyti.o viezpateliau,kur as cia papuoliau,ka dabar daryti,bet juk niekas jums nebuvo iremes sautuvo i nugara ir per prievarta nenuvede ten,cia kiekvieno manausavas pasirinkimas...
O mergyte del mazesniu miesteliu,taip pat nera jau taip apgaudinejama,tik reikia pirmiausiai susizinoti,kur koja geriau padeti i kokia agentura,nes pati tik atvaziavus buvau ne londone,o mazesneme miestelyje,bet tik man mazas miestelisyra suvarzymas,todel ir atvariau i pati londona,kur tikrai zinojau kur einu ir ka jau dirbsiu,nors pacioje agenturoje pries pildant dokumentus pasake,tai sunkus darbas,net sunkesnis uzstatybas,ta net patvirtina patys darbuotojai,bet kaip zmogus zinai ko cia atvaziavai,tai nemanau,kad pradesi skustis,jogtau cia sunku...kiekvienoje salyje reikia priprastiprie salygu,juk pinigu niekas uzdyka nedalina...
o del lenku,jie nori dirbti papigiai,tegul ir dirba,man tai netrukdo,darbo daug,tik reikia noreti i dirbti,tad galiu pasakyti,kad visi lenkai vienodi...Cia tik mano pasisakymas,gal kam jis nepatiks bet esam visi zmones...tad nemanau,kad reikia kazkam pavydeti...kaip sakoma mes patys savo gyvenimo kalviai...;)