Re: Mano svajoniu masina:)
Audi TT svajonė
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Mano svajoniu masina:)
Страницы Назад 1 … 24 25 26 27 28 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Audi TT svajonė
TT grazi,maza,greita,bet kai pasidomi,uz tokia kaina gali rasti daug smagesne masinyte
Audi TT svajonė
katik draugelis sudauze dabar ji tinka koncervu dezems daminti
taip gera, masina ne mano
TT NFSU2 ziauriai neima posukiu. O siaip masima man atrodo nesportiska, negreita, zodziu lieva.
o mano svajoniu masina yra Ford Mustang GT
Chevy Impala Cadillac Eldorado
o ten toliau antroj kareje,tai gera katafalka matos
man tai patinka tik seni mustangai is senu katafalku
yra istikro labai fainu senu masineliu
kurgi ne ypac amerikietiski
Na chia jau visa tai klasika, bet galingai:
Bentley GT Continental
Cadillac Escalade
Rolls Royce Phantom
opel monza 3Lx6 cilindrai, 84m gamybos pazystamas su ja nesesi 250km/h masiniukas kuris detu opel calibra, jos pakaitala skaitykim:)
golf5 su V12 motoru cia tai lygis
opel monza 3Lx6 cilindrai, 84m gamybos pazystamas su ja nesesi 250km/h masiniukas kuris detu opel calibra, jos pakaitala skaitykim:)
Pirk ja..papigiai va autopliuse..Kokia cia svajone jei ji tik 1000lt kainuoja..:Dcia
tu vienintelis kuris radai .jau senai nemates kad kas pardavinetu .
Gintautas, 25 пишет:opel monza 3Lx6 cilindrai, 84m gamybos pazystamas su ja nesesi 250km/h masiniukas kuris detu opel calibra, jos pakaitala skaitykim:)
Pirk ja..papigiai va autopliuse..Kokia cia svajone jei ji tik 1000lt kainuoja..:Dcia
yra ir nauju monzu,bet ja gaut sudetynga butu net pinigu turint , .o ta kur parodei seip 180 aj turi ,tokiuose metuose(79 m) neblogai,bet opel klube skaiciau ,kad papuvus beto labiau man domina einanti nuo 83 iki 87m,jos salonas, bet manau uz menesio,dvieju ,gerai pagalvojus ,gal ir paimciau pasikrapstimui ,kad veikt tureciau ka:)bet kogero nebebus jos jau:(
audi a6 tikro lietuvio masina
audi a6 tikro lietuvio masina
istikruju bent jau kebulas pritaikytas lietuvos klimatui:)
Mano svajonė tai Mitsubishi Eclipse 2g kuri ėjo nuo 96 iki 99 metų. Su turbina ir keturiais varomais ratais (GSX). Man asmeniškai tai pasaka ne mašina Tikra gražuolė
Va pasigrožėkit ) [fl]3677[/fl] [fl]3678[/fl]
Dauguma 4WD. Vienas megstamiausiu butu JK Wrangler 07 [fl]3679[/fl]
As svajoju apie audines... R8, S5... Arba Mersa McLarena... O realiai tai apie Mitsubishi 3000GT Niam:)
Страницы Назад 1 … 24 25 26 27 28 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Mano svajoniu masina:)