Re: Mano svajoniu masina:)
Audi TT svajonė ![]()
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Mano svajoniu masina:)
Страницы Назад 1 … 24 25 26 27 28 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Audi TT svajonė ![]()
TT grazi,maza,greita,bet kai pasidomi,uz tokia kaina gali rasti daug smagesne masinyte ![]()
Audi TT svajonė
katik draugelis sudauze
dabar ji tinka koncervu dezems daminti
taip gera, masina ne mano ![]()
TT NFSU2 ziauriai neima posukiu. O siaip masima man atrodo nesportiska, negreita, zodziu lieva.
o mano svajoniu masina yra Ford Mustang GT
Chevy Impala
Cadillac Eldorado
o ten toliau antroj kareje,tai gera katafalka matos
man tai patinka tik seni mustangai is senu katafalku ![]()
yra istikro labai fainu senu masineliu
kurgi ne
ypac amerikietiski 
Na chia jau visa tai klasika, bet galingai:
Bentley GT Continental
Cadillac Escalade
Rolls Royce Phantom
opel monza 3Lx6 cilindrai, 84m gamybos pazystamas su ja nesesi 250km/h masiniukas kuris detu opel calibra, jos pakaitala skaitykim:)
golf5 su V12 motoru
cia tai lygis ![]()
opel monza 3Lx6 cilindrai, 84m gamybos
pazystamas su ja nesesi 250km/h masiniukas kuris detu opel calibra, jos pakaitala skaitykim:)
Pirk ja..papigiai va autopliuse..Kokia cia svajone jei ji tik 1000lt kainuoja..:Dcia
tu vienintelis kuris radai .jau senai nemates kad kas pardavinetu .
Gintautas, 25 пишет:opel monza 3Lx6 cilindrai, 84m gamybos
pazystamas su ja nesesi 250km/h masiniukas kuris detu opel calibra, jos pakaitala skaitykim:)
Pirk ja..papigiai va autopliuse..Kokia cia svajone jei ji tik 1000lt kainuoja..:Dcia
yra ir nauju monzu,bet ja gaut sudetynga butu net pinigu turint ,
.o ta kur parodei seip 180 aj turi ,tokiuose metuose(79 m) neblogai,bet opel klube skaiciau ,kad papuvus beto labiau man domina einanti nuo 83 iki 87m,jos salonas
, bet manau uz menesio,dvieju ,gerai pagalvojus ,gal ir paimciau pasikrapstimui ,kad veikt tureciau ka:)bet kogero nebebus jos jau:(
audi a6 tikro lietuvio masina
audi a6 tikro lietuvio masina
istikruju bent jau kebulas pritaikytas lietuvos klimatui:)
Mano svajonė tai Mitsubishi Eclipse 2g kuri ėjo nuo 96 iki 99 metų. Su turbina ir keturiais varomais ratais (GSX). Man asmeniškai tai pasaka ne mašina
Tikra gražuolė
Va pasigrožėkit
) [fl]3677[/fl] [fl]3678[/fl]
Dauguma 4WD. Vienas megstamiausiu butu JK Wrangler 07 [fl]3679[/fl]
As svajoju apie audines... R8, S5... Arba Mersa McLarena... O realiai tai apie Mitsubishi 3000GT Niam:)
Страницы Назад 1 … 24 25 26 27 28 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Mano svajoniu masina:)