Re: Kaunas
Niekada nebuvau nezinau, bet Linai suprask ir mane ką man daugiau veikt Baigiu nušokt nuo proto
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Kaunas
Страницы Назад 1 … 14 15 16 17 18 … 43 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Niekada nebuvau nezinau, bet Linai suprask ir mane ką man daugiau veikt Baigiu nušokt nuo proto
Auste, mieloji.. tik ne si savaitgali.. kad ir kaip noriu sekmadieni niekaip .... nes griztu ir viskas... einu miegot.. nejausiu nei rankyciu nei kojyciu.. nebent kita 11-12 dienomis... va tada gerai lyg ir butu ... jus vaikai nusipirksit nuolatinius jau turbut ;D ;D ir ziuresim kas ir kaip. kur ir kada
na manau, kad 11-12 dienomis draaaaaaaaaasiai
Aš niekada neperku nuolatinio, man mokykla šalia namų:p Bet tokiom ekskursijom reiktų, reiktų... ;D nes talonėliai + brangs...;x
o nenorit pabut zuikytem t.y. pasivazinet be biletelio ir pasidaryt atrakcija savo kunui ir sielai. beje pabendrautumet ir akytem pamirksetumet "argus" apsaugos vyrukam... ;D
Ne, kažkaip šitas Tavo pasiulymas nežavi. Tie vyrukai dažniausiai nepatrauklūs būna... Bent jau mano akiai
nu neee Kestai, zuikyte as tikrai nenoriu but:D kazkada per savo durna galva buvau nuolatini namie ant stalo palikus.. o as seip lb saziningas vaikas, nevazineju be bilietelio niekada. jei nebutu kontrole ilipus buciau toliau sau ramiai vaziavus taip, lyg ta nuolatini tureciau.. ir vat kadangi as lb liudejau tai jie man leido moketi 10lt, o kadangi as sugebejau sukrapstyti tokiom liudnom akytem tik 8.5 tai jiem ir tiek tiko.. bet man vis tiek juos atiduot baaaisiai gaila buvo.. ir dar ta diena paskutinio skambucio vos nepramiegojau;D tai vat nekokie nuotykiai su tuo zuikiavimu gaunasi
>mmm velnias, kaip as noriu si, kitas toolokokai nu bet jei Nijolyte negali.. tai pasiklysim mes be jos;D
> o Linai as gi iskeliauju is Lietuveles nuo rugsejo vidurio:p tikrai kad varle keliauninke;D nu bet ka daryt, kad keliaut megstu:D tai vat liko kazkur pusantro menesiuko ir norisi per ta laika kuo daugiau nuveikt spet:D atsidziaugti, kol galiu..:D
Teisingai Auste, kaipgi mes be Nijolės...:D Juk mes ne iš Kauno, ne vietinės, tai pasiklysim... O ji kaip vietinė
tai mums puikiai dar aprodytų Kauno...
tayp... tyciotis grazu .......... baisiai grazu... labai .... ;D na, as juk sakiau, kad si savaitgali atiduodu save klaipedai ...
Teisingai Auste, kaipgi mes be Nijolės...:D Juk mes ne iš Kauno, ne vietinės, tai pasiklysim...
O ji kaip vietinė
tai mums puikiai dar aprodytų Kauno...
taigi kaip tik. mes kai vietines, tai paklysim, o Nijolyte kai ne is Kauno tai viska zino..:D:D
>> Nijolyt, mes nesisaipom, o geerimes, stebimes, zavimes ir.. nu zodziu supratai:D
taip taip... pabandyk itikinti sita senole
mm tai vat pasirodo gaunasi, kad as ateinanti savaitgali kaip ir uzimta:D tai bandom dar sekanti (11-12d) suplanuot?..:D net jei ir vel tik mes trise busim pagrindines besimeetinancios, man tinka;D nors aisku, butu smagu kad ir dar koks vienas kitas mielas zmogelis apsireikstu
mm tai vat pasirodo gaunasi, kad as ateinanti savaitgali kaip ir uzimta:D tai bandom dar sekanti (11-12d) suplanuot?..:D net jei ir vel tik mes trise busim pagrindines besimeetinancios, man tinka;D nors aisku, butu smagu kad ir dar koks vienas kitas mielas zmogelis apsireikstu
taypo tayp Austule mes jau tave uzimsime gi jau niekur nebedingsi nuo musu
mes tave visakaip uzjamsime
KLP lauk musu
Negaliu... išvažiuoju į kaimą... mišios už senelį...
ai darom meeta per naujus metus... visi bus ir siaip pasaudysim...
Ot ir ne visi...
o manes gal nebus jei ir parsitrenksiu i Lietuva, tai jauciu vis tiek i Taize ismausiu. ir seip Kestai iki tu Nauju dar tieeeek meetu galima spet pridaryt, tik norek:p
Tai va aš ir norėau sakyt, kad Austės nebus...:|
ech, kad ne ta klaipeda kai kam, tai si savaitgali butu galima susbegt..
>> uuaahahahahahaha as pavogsiu Auste
aham... as si savaitgalį visai laisva... Taigi Deividai, galėsim vėl dviese meetintis ;D ;D ;D
Страницы Назад 1 … 14 15 16 17 18 … 43 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Kaunas