301

Re: Kaunas

Niekada nebuvau nezinau, bet Linai suprask ir mane ką man daugiau veikt big_smile Baigiu nušokt nuo proto big_smile

302

Auste, mieloji.. tik ne si savaitgali.. kad ir kaip noriu :::818 sekmadieni niekaip .... nes griztu ir viskas... einu miegot.. nejausiu nei rankyciu nei kojyciu.. nebent kita 11-12 dienomis... va tada gerai lyg ir butu ... jus vaikai nusipirksit nuolatinius jau turbut ;D ;D  ir ziuresim kas ir kaip. kur ir kada :::b18 na manau, kad 11-12 dienomis draaaaaaaaaasiai :::b18

303

Aš niekada neperku nuolatinio, man mokykla šalia namų:p Bet tokiom ekskursijom reiktų, reiktų... ;D nes talonėliai + brangs...;x

304

o nenorit pabut zuikytem t.y. pasivazinet be biletelio ir pasidaryt atrakcija savo kunui ir sielai. beje pabendrautumet ir akytem pamirksetumet "argus" apsaugos vyrukam... ;D

305

Ne, kažkaip šitas Tavo pasiulymas nežavi. Tie vyrukai dažniausiai nepatrauklūs būna... Bent jau mano akiai big_smile :::819

306

nu neee Kestai, zuikyte as tikrai nenoriu but:D kazkada per savo durna galva buvau nuolatini namie ant stalo palikus.. o as seip lb saziningas vaikas, nevazineju be bilietelio niekada. jei nebutu kontrole ilipus buciau toliau sau ramiai vaziavus taip, lyg ta nuolatini tureciau.. ir vat kadangi as lb liudejau tai jie man leido moketi 10lt, o kadangi as sugebejau sukrapstyti tokiom liudnom akytem tik 8.5 tai jiem ir tiek tiko.. bet man vis tiek juos atiduot baaaisiai gaila buvo..:::913 ir dar ta diena paskutinio skambucio vos nepramiegojau;D tai vat nekokie nuotykiai su tuo zuikiavimu gaunasi:::734
>mmm velnias, kaip as noriu si, kitas toolokokai:::011 nu bet jei Nijolyte negali.. tai pasiklysim mes be jos;D
> o Linai as gi iskeliauju is Lietuveles nuo rugsejo vidurio:p tikrai kad varle keliauninke;D nu bet ka daryt, kad keliaut megstu:D tai vat liko kazkur pusantro menesiuko ir norisi per ta laika kuo daugiau nuveikt spet:D atsidziaugti, kol galiu..:D

307

Teisingai Auste, kaipgi mes be Nijolės...:D Juk mes ne iš Kauno, ne vietinės, tai pasiklysim... :::734 O ji kaip vietinė  :::629 tai mums puikiai dar aprodytų Kauno... big_smile

308

tayp... tyciotis grazu .......... baisiai grazu... labai .... ;D na, as juk sakiau, kad si savaitgali atiduodu save klaipedai ...

309

Egle, 17 parašė:

Teisingai Auste, kaipgi mes be Nijolės...:D Juk mes ne iš Kauno, ne vietinės, tai pasiklysim... :::734 O ji kaip vietinė  :::629 tai mums puikiai dar aprodytų Kauno... big_smile

taigi kaip tik. mes kai vietines, tai paklysim, o Nijolyte kai ne is Kauno tai viska zino..:D:D
>> Nijolyt, mes nesisaipom, o geerimes, stebimes, zavimes ir..:::b18 nu zodziu supratai:D

310

taip taip... pabandyk itikinti sita senole big_smile

311

mm tai vat pasirodo gaunasi, kad as ateinanti savaitgali kaip ir uzimta:D tai bandom dar sekanti (11-12d) suplanuot?..:D net jei ir vel tik mes trise busim pagrindines besimeetinancios, man tinka;D nors aisku, butu smagu kad ir dar koks vienas kitas mielas zmogelis apsireikstu:::008

312

Auste, 19 parašė:

mm tai vat pasirodo gaunasi, kad as ateinanti savaitgali kaip ir uzimta:D tai bandom dar sekanti (11-12d) suplanuot?..:D net jei ir vel tik mes trise busim pagrindines besimeetinancios, man tinka;D nors aisku, butu smagu kad ir dar koks vienas kitas mielas zmogelis apsireikstu:::008

taypo tayp Austule mes jau tave uzimsime wink gi jau niekur nebedingsi nuo musu wink mes tave visakaip uzjamsime wink KLP lauk musu big_smile big_smile

313

Auste, 19 parašė:

Negaliu... :::a55 išvažiuoju į kaimą... mišios už senelį...  :::734:::809

314

ai darom meeta per naujus metus... visi bus ir siaip pasaudysim... big_smile

315

Ot ir ne visi... :::734

316

o manes gal nebus:::042 jei ir parsitrenksiu i Lietuva, tai jauciu vis tiek i Taize ismausiu. ir seip Kestai iki tu Nauju dar tieeeek meetu galima spet pridaryt, tik norek:p

317

Tai va aš ir norėau sakyt, kad Austės nebus...:|

318

ech, kad ne ta klaipeda kai kam, tai si savaitgali butu galima susbegt.. wink

319

Deividas, 23 parašė:

>> uuaahahahahahaha as pavogsiu Auste :::b18 :::a38

320

Deividas, 23 parašė:

aham... as si savaitgalį visai laisva... :::858 Taigi Deividai, galėsim vėl dviese meetintis ;D ;D ;D