Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?
Kai ateis i sita tema normalus zmones, gal su jais kazka eis padiskutuoti. Man tai juokinga, kai tokie pasipiktine zmones sedi cia ir verkslena, kad jiems neatraso. Tai gal problema tavyje? Ai jo, atsiprasau, tau turbut mama sake, kad tu tobulas. Viskas ok, cia aplink vien pasikelusios barakudos, o tu vienas princas.
Bet tiesa, su skaicias nedraugauju. Matyt kaip tu su sveiku protu.
Tikrai jokios nuoskaudos? Tikrai? Nes man atrodo, kad cia kazkoks uzsleptas demesio troskimas arba tiesiog tu mane labai myli. Nezinau kas baisiau.
Pagal ka sprendi kas normalus ir kas ne? Jei pas zmogu kitokia, o net ir neigiama nuomone, tai butina klijuoti ta buka stereotipa? - (tau niekas neatraso, mama sake, kad princas esi). Tu isvis pati bent supranti ka rasai?
As rasiau, kad cia visur barakudos? Vel susapnavai.
Ooo, o tu pasirodo sugebi virtualiu budu diagnoze nustatyti. Na taip, dergtis mokat, o gerai nesugebat diskutuoti (dauguma) nes nezinai kas yra diskusija. Gerai save parodai cia pereinant i asmeniskumus. Bijai tiesos ir tiek, kompleksas ir baime priimti neigiama nuomone, ypac i savo adresa.
Koks dar demesis? Gal maziau vartok ko nereikia, nes tiesa sakius nejuokinga. Galetum ir geriau pasistengti, bet humoriste is taves nekokia.