1261

Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?

Ele parašė:
Anželika parašė:

Tik del mandagumo nereikia, nes vaikinams irgi reikia jo pasimokyti. Man daug kartu buvo, kad jei as ta pacia valanda neatrasau, tai paskui gaunu pikta zinute, kad kokia as pasikelus ir t.t. Tai palauk, visu pirma, as neprivalau atrasyt, visu antra, as nesedziu cia kiaura para, kad visiem iskart atrasyt ta pacia sekunde. smile

Labai teisingai pasakyta. Man irgi tokių atvejų pasitaiko ir nemažai. Pasitrauki trumpam ir jau žiū, prirašyta N žinučių su priekaištais. Supratimo kai kuriems trūksta.

Kitas dalykas, jeigu nenori bendrauti su žmogum, tai ir nebendrauji. Šioje temoje kažkas deklaravo atvirumą, kuris turėtų pasireikšti tiesiu pasakymu "Nebenoriu tęsti tolimesnio bendravimo".. Ir nuo tokio pasakymo vaikinams, atseit, turėtų pasidaryti aišku, kad jie nebegaištų laiko ir t.t. Iš patirties galiu pasakyti, jeigu tiesiai parašai, jog pašnekovas nebedomina, tai atgal gali gauti savo perdėtą psichologinį vertinimą su įžeidimais arba tęstinį įkyrumą, su klausimu "kodėl?", nors priežastis irgi buvoargumentuotai  pasakyta. Tai tokiais atvejais tiesiog geriau nieko nerašyti, negu po to skaityti "seilėtą romaną".

Be to, nepamirškite pasirinkimo teisės, kuri labai paplitusi mūsų šiuolaikinėje visuomenėje, kai vienas arba kitas renkasi tai, ką nori ir tai nebūtinai turėtų sutapti su kito asmens norais. Internetinis bendravimas irgi turėtų būti su žmogum, kuris kažkuo patinka ir/ar traukia.

Ir tai nėra pasikėlimas - tai yra elementarus nenoras bendrauti su vienu ar kitu asmeniu.

I klausima kodel dazniausiai pritruksta argumentu ir atsakymo. Sudo ieskojimai ten, kur ju nera.

1262

Anželika parašė:

Jei rinktusi tik merginos, tai butu labai jau lengva gyvent mums, bet taip, deja, nera. big_smile Tiesiog vaikinai renkasi anksciau, o merginos veliau. Teoriskai, tai jei mergina tarkim nera uzkalbinama, tai ji i to vaikino demesi net nepretenduoja (atmeskim ta galimybe, kad ji pati vaikina uzkalbins), o vaikinas (vel gi, teoriskai) gali uzkalbint bet kuria patinkancia. Todel cia visai lygios neteisybes abiem lytim. big_smile

Pabuk vaikinu ir uzkalbink bet kuria patinkancia - visos uzimtos, laukiancios kol ateis bernas bet kuria minute, arba neieskancios pazinciu.

1263 (redagavo Anželika 2014-12-08 18:55)

Ponaitissss parašė:
Anželika parašė:

Neskaiciau visu cia pasisakymu, bet, visu pirma, apie koki pasikelima cia sneka? Jei apie internetini, tai galiu visiskai atvirai pripazinti, kad paneles internete yra pasikelusios, nes gauna tikrai daug demesio. Neatrasysi vienam, parasys kitas. Tik truputi reikia skirti kur panele yra pasikelus ir jauciasi auksciau uz visus, o kur tiesiog nenori butent tau atrasyti, nes gal tu ne jos skonio ir pan.
Realybeje daug paprasciau, juk is karto matos, kurios yra pasikelusios (zinoma, yra isimciu). O jei Jus, brangieji, renkates tokias kalbinti ir paskui stebites, kad liekate atsumti ar ignoruojami, tai cia tik Jusu kalte. smile

1.Zmogus ne maistas, kad kalbeti apie skonius.
2.Niekas nesirenka tokiu, juk net paprastutes su minimaliu groziu ne ka maziau keliasi.
3.Jei vaikinas nori geros ir rimtos, tai jis turi butinai ziureti i neprisiziurincia?
4.Atstumtu vaikinu skaicius suteikia kazkoki tai statusa?

1. Jei visus issireiskimus priimii tiesiogiai, tai siulau pasigilinti i kitus kalbos lygmenis.
2. Tik grazios paneles gali keltis? Gal ji n kartu protingesne uz tave. Todel keliasi.
3. Neprsisiziurinti = protinga, gera, rimta ir vice versa isvis kvailas stereotipas, nekomentuosiu.
4. Sitas klausimas isvis iskrites is konteksto, nes nematau, kad kazkas rasytu apie statusa.

Beje, tau asmeniskai noriu padekoti, kad kiekvieno menesio pradzioj manes nepamirsti ir neigiamai ivertini. big_smile Kazkokia nuoskauda apie kuria nieko nezinau? big_smile

1264 (redagavo Ponaitissss 2014-12-08 19:01)

Anželika parašė:
Ponaitissss parašė:
Anželika parašė:

Neskaiciau visu cia pasisakymu, bet, visu pirma, apie koki pasikelima cia sneka? Jei apie internetini, tai galiu visiskai atvirai pripazinti, kad paneles internete yra pasikelusios, nes gauna tikrai daug demesio. Neatrasysi vienam, parasys kitas. Tik truputi reikia skirti kur panele yra pasikelus ir jauciasi auksciau uz visus, o kur tiesiog nenori butent tau atrasyti, nes gal tu ne jos skonio ir pan.
Realybeje daug paprasciau, juk is karto matos, kurios yra pasikelusios (zinoma, yra isimciu). O jei Jus, brangieji, renkates tokias kalbinti ir paskui stebites, kad liekate atsumti ar ignoruojami, tai cia tik Jusu kalte. smile

1.Zmogus ne maistas, kad kalbeti apie skonius.
2.Niekas nesirenka tokiu, juk net paprastutes su minimaliu groziu ne ka maziau keliasi.
3.Jei vaikinas nori geros ir rimtos, tai jis turi butinai ziureti i neprisiziurincia?
4.Atstumtu vaikinu skaicius suteikia kazkoki tai statusa?

1. Jei visus issireiskimus priimii tiesiogiai, tai siulau pasigilinti i kitus kalbos lygmenis.
2. Tik grazios paneles gali keltis? Gal ji n kartu protingesne uz tave. Todel keliasi.
3. Neprsisiziurinti = protinga, gera, rimta ir vice versa isvis kvailas stereotipas, nekomentuosiu.
5. Sitas klausimas isvis iskrites is konteksto, nes nematau, kad kazkas rasytu apie statusa.

Beje, tau asmeniskai noriu padekoti, kad kiekvieno menesio pradzioj manes nepamirsti ir neigiamai ivertini. big_smile Kazkokia nuoskauda apie kuria nieko nezinau? big_smile

1.Tai gal tokia lingviste galetu aiskiai ir argumentuotai rasyti?
2.Paskaityk dar karta. As rasau, kad ir grazios, ir negrazios keliasi. O kuo pasikelusi grazuole gali buti protingesne? Ta elita, kuri rodo per televizija, kur merginos su turtingais vyrais, na nepasakyciau, kad jos protu pasizymi.
3.Pritruko tau argumentu.
4.Po 4 eina 5. Nejau su skaiciais nedraugauji? Ajajaj.

Taip, man labai patinka spausti neigiamus ivertinimus, nes patinka butent ji spausti. Nuoskaudu neverta lieti del cia esanciu. Neisizeisk, bet laisva salis, laisva erdve, spaudi ka nori.

1265 (redagavo Anželika 2014-12-08 19:05)

Kai ateis i sita tema normalus zmones, gal su jais kazka eis padiskutuoti. big_smile Man tai juokinga, kai tokie pasipiktine zmones sedi cia ir verkslena, kad jiems neatraso. Tai gal problema tavyje? Ai jo, atsiprasau, tau turbut mama sake, kad tu tobulas. Viskas ok, cia aplink vien pasikelusios barakudos, o tu vienas princas. big_smile

Bet tiesa, su skaicias nedraugauju. Matyt kaip tu su sveiku protu. smile

Tikrai jokios nuoskaudos? Tikrai? Nes man atrodo, kad cia kazkoks uzsleptas demesio troskimas arba tiesiog tu mane labai myli. sad Nezinau kas baisiau. big_smile Bet viskas gerai, pasikelusioms visoks demesys patinka, net neigiamas.

1266 (redagavo Ponaitissss 2014-12-08 19:13)

Anželika parašė:

Kai ateis i sita tema normalus zmones, gal su jais kazka eis padiskutuoti. big_smile Man tai juokinga, kai tokie pasipiktine zmones sedi cia ir verkslena, kad jiems neatraso. Tai gal problema tavyje? Ai jo, atsiprasau, tau turbut mama sake, kad tu tobulas. Viskas ok, cia aplink vien pasikelusios barakudos, o tu vienas princas. big_smile

Bet tiesa, su skaicias nedraugauju. Matyt kaip tu su sveiku protu. smile

Tikrai jokios nuoskaudos? Tikrai? Nes man atrodo, kad cia kazkoks uzsleptas demesio troskimas arba tiesiog tu mane labai myli. sad Nezinau kas baisiau. big_smile

Pagal ka sprendi kas normalus ir kas ne? Jei pas zmogu kitokia, o net ir neigiama nuomone, tai butina klijuoti ta buka stereotipa? - (tau niekas neatraso, mama sake, kad princas esi). Tu isvis pati bent supranti ka rasai?
As rasiau, kad cia visur barakudos? Vel susapnavai.

Ooo, o tu pasirodo sugebi virtualiu budu diagnoze nustatyti. Na taip, dergtis mokat, o gerai nesugebat diskutuoti (dauguma) nes nezinai kas yra diskusija. smile Gerai save parodai cia pereinant i asmeniskumus. Bijai tiesos ir tiek, kompleksas ir baime priimti neigiama nuomone, ypac i savo adresa. smile

Koks dar demesis? Gal maziau vartok ko nereikia, nes tiesa sakius nejuokinga. Galetum ir geriau pasistengti, bet humoriste is taves nekokia.

1267 (redagavo Anželika 2014-12-08 19:18)

Pries tai vaikinai kulturingai reiske savo nuomones, o tu cia kazkoki pati protingiausia nori pavaidinti, bet nelabai iseina. big_smile Zinojau, kad net neverta buvo atsakyti i tavo zinute. Echh, gyveni ir mokais. big_smile

O asmeniskumu pats nevengi, tai nevaidink cia sventuolio. smile

1268

Fight, fight, fight Anzelika. Pati konflikta suprovokavai ir dabar permeti streles:) Tiesa tik viena, kad beprasmiska su tavim diskutuoti.

1269

Ponaitissss parašė:

Fight, fight, fight Anzelika. Pati konflikta suprovokavai ir dabar permeti streles:) Tiesa tik viena, kad beprasmiska su tavim diskutuoti.

Kuom suprovokavau idomu? big_smile

1270

Anželika parašė:
Ponaitissss parašė:

Neadekvaciais pasisakymais, pereinant i asmeniskumus. As jeigu ka ne apie tave rasiau, bet tu priemei tai, lyg apie tave, nu ka gi, dzin, kaip supranti, taip ir supranti.

1271 (redagavo Anželika 2014-12-08 19:29)

Ponaitissss parašė:
Anželika parašė:
Ponaitissss parašė:

Neadekvaciais pasisakymais, pereinant i asmeniskumus. As jeigu ka ne apie tave rasiau, bet tu priemei tai, lyg apie tave, nu ka gi, dzin, kaip supranti, taip ir supranti.

Asmeniskumas, tai kad paklausiau uz ka man tokia garbe, kad kiekviena menesi manes vis nepamirsti ir neaplenki mano anketos? Cia tiesiog klausimas buvo, nes tikrai smalsu. smile Pats sakei, laisva salis - sakau, rasau ka noriu.

1272

Koks skirtumas. Jums su galvoj viskas gerai? big_smile ar esat is lazdos gavę, ar dar velniai žino is ko. Nori žmogus atraso, nenori ir neatraso. Ir kur cia pasikelimas. Aš niekaip jo nematau. Per Katra vieta cia žmogus pasikelia. Ar mandagu ar ne. Kodėl  turi eiti sveikintis su visais iseiles:D nori sveikinasi nori ne:D

1273

RS parašė:

Koks skirtumas. Jums su galvoj viskas gerai? big_smile ar esat is lazdos gavę, ar dar velniai žino is ko. Nori žmogus atraso, nenori ir neatraso. Ir kur cia pasikelimas. Aš niekaip jo nematau. Per Katra vieta cia žmogus pasikelia. Ar mandagu ar ne. Kodėl  turi eiti sveikintis su visais iseiles:D nori sveikinasi nori ne:D

As tave is naujo isimylejau jauciu. :DD Beje, del tavo kaltes dabar sitam forume sedziu, isvedei mane is kelio. big_smile

1274

Anželika parašė:
Ponaitissss parašė:
Anželika parašė:

Asmeniskumas, tai kad paklausiau uz ka man tokia garbe, kad kiekviena menesi manes vis nepamirsti ir neaplenki mano anketos? Cia tiesiog klausimas buvo, nes tikrai smalsu. smile Pats sakei, laisva salis - sakau, rasau ka noriu.

Ivertinimu sistema sugalvota tam, kad vertinti nuotraukas, anketas, so? Kas noriu, ta ir ivertinu neigiamai, juk nieko neapvogiau, nieko nepasoviau. Tu gi irgi kazka gali ivertinti kiekviena menesi tiek minusais, tiek pliusais. Na jei del to puoli i isterijas, tai ok, nevertinsiu smile

1275

Ponaitissss parašė:
Anželika parašė:
Ponaitissss parašė:

Ivertinimu sistema sugalvota tam, kad vertinti nuotraukas, anketas, so? Kas noriu, ta ir ivertinu neigiamai, juk nieko neapvogiau, nieko nepasoviau. Tu gi irgi kazka gali ivertinti kiekviena menesi tiek minusais, tiek pliusais. Na jei del to puoli i isterijas, tai ok, nevertinsiu smile

Kokias dar isterijas? big_smile Aii, beviltiskas atvejas cia.

1276

RS parašė:

Tu kaip visada pritarinetojau. Tik pritarineji ir uzstoji merginas visur ir visada, net jei ir neteisi butu mergina. Na sekmes tau su tokiu poziuriu, gausi creditu nuo kokiu motereliu big_smile Palauk, ateis Tomas, su juo ir galesi testi savo battle big_smile

1277

Anželika parašė:
Ponaitissss parašė:
Anželika parašė:

''Beviltiskas atvejas''? Na taip - atvejis.

1278

Ponaitissss parašė:
Anželika parašė:
Ponaitissss parašė:

''Beviltiskas atvejas''? Na taip - atvejis.

O siaube, gramatine klaida padariau. Stop everything. big_smile Einu gal skandintis, nezinau net.

1279

Cia juokinga. Jus man pasakykite kurioje vietoje pasikelia cia žmogus, kai ne pasisveikina? Ar kurioje vietoje nemandagus?:D suda konkrečiai Malat:D nori žmogus pasikelia nori ne. Taigi tai tavo subines nedrasko ar jis pasikeles ar ne. O jei kqm drasko. Pas gydytojus kreipkites. Nes iškarto matosi, kabinejates lygioje vietoje.
Bet tas prisikabinimas, toks juokingas ir jau toks prastas. Kad juokas ima:D pasikelias zmogus , kai neatraso matai yra:D ar dar geriau:D NEMANDAGUS:D cirkas isvaziavo , artistai liko:D tai dar prisikabinkite prie oro kuriuo kvepuojate:D

1280 (redagavo Ele 2014-12-08 19:48)

Ponaitissss parašė:

I klausima kodel dazniausiai pritruksta argumentu ir atsakymo. Sudo ieskojimai ten, kur ju nera.

Nope, Ponaiti, tiesiog kai kurie, tame tarpe ir tu, nepriima kitų nuomonės, nesutampančios su tavąja ;]
Ir beje, kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad buvau teisi, pasakydama priežastį, dėl kurios nenorėjau tęsti bendravimą su tavim ;]