Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
1 Тема от Marius 2021-02-01 19:21 (2021-02-01 19:25 отредактировано Marius)
- Marius
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Тема: kodel
Sveiki kodel taip sudetinga siais laikais susirasti mergina man 23m ir niekada neturejau jokios merginos jokiu santykiu galima sakyti esu visiskai zalias santykiose nei viena mergina nera parodziusi man jokio demesio per visus mano metus nei viena i mane neziuredavo niekada gali buti kad nera lemta tureti antros puses man jeigu sitaip yra nes nei viena mergina i mane niekada neziuredavo...
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Re: kodel
stipriai itariu, kad esi nematomas...nu, kaip tas "nevidimka" is multiko.
3 Ответ от Marius 2021-02-01 19:56 (2021-02-01 19:57 отредактировано Marius)
- Marius
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Laimute пишет:stipriai itariu, kad esi nematomas...nu, kaip tas "nevidimka" is multiko.
labiau jauciuosi nematomas kaip koks vaiduoklis
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Marius пишет:Laimute пишет:stipriai itariu, kad esi nematomas...nu, kaip tas "nevidimka" is multiko.
labiau jauciuosi nematomas kaip koks vaiduoklis
...o gal taves isviso net nera (?) . Ar gi tau neatsibosta cia pastoviai dejuoti ir skustis?
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Неактивен
- qwerty
- Forumo Naujokas
- Неактивен
- Tomas
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Lemta/nelemta yra tik pasiteisinimai, viskas didžiąja dalimi vis tiek priklauso nuo tavęs. Mažiau koncentruokis, kas į tave žiūrėjo ar nežiūrėjo ir pradėk dirbti su savimi. Susirask hobių, plėsk akiratį, pradėk sportuot, jei nori. Bendraudamas atsisakyk tokių pasiskundimų, kad niekas į tave nežiūri, nes ir toliau nežiūrės.
- Arunas
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
- Teo
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Marius пишет:Sveiki kodel taip sudetinga siais laikais susirasti mergina man 23m ir niekada neturejau jokios merginos jokiu santykiu galima sakyti esu visiskai zalias santykiose nei viena mergina nera parodziusi man jokio demesio per visus mano metus nei viena i mane neziuredavo niekada gali buti kad nera lemta tureti antros puses man jeigu sitaip yra nes nei viena mergina i mane niekada neziuredavo...
I tave paziurejo tikrai nemazai tu nerpestebejai jei esi "aklas".
nezinau kodel bet manau klausimas ne tame ,tikiuosi kad tave ras normali mergina ne kokia barakuda ir tavo gyvenimas bus normalus
Сообщений 9
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.