Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
1 Temą sukūrė Marius 2021-02-01 19:21 (redagavo Marius 2021-02-01 19:25)
- Marius
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Tema: kodel
Sveiki kodel taip sudetinga siais laikais susirasti mergina man 23m ir niekada neturejau jokios merginos jokiu santykiu galima sakyti esu visiskai zalias santykiose nei viena mergina nera parodziusi man jokio demesio per visus mano metus nei viena i mane neziuredavo niekada gali buti kad nera lemta tureti antros puses man jeigu sitaip yra nes nei viena mergina i mane niekada neziuredavo...
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Re: kodel
stipriai itariu, kad esi nematomas...nu, kaip tas "nevidimka" is multiko.
3 Atsakymas nuo Marius 2021-02-01 19:56 (redagavo Marius 2021-02-01 19:57)
- Marius
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Laimute parašė:stipriai itariu, kad esi nematomas...nu, kaip tas "nevidimka" is multiko.
labiau jauciuosi nematomas kaip koks vaiduoklis
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Marius parašė:Laimute parašė:stipriai itariu, kad esi nematomas...nu, kaip tas "nevidimka" is multiko.
labiau jauciuosi nematomas kaip koks vaiduoklis
...o gal taves isviso net nera (?) . Ar gi tau neatsibosta cia pastoviai dejuoti ir skustis?
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
- qwerty
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
- Tomas
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Lemta/nelemta yra tik pasiteisinimai, viskas didžiąja dalimi vis tiek priklauso nuo tavęs. Mažiau koncentruokis, kas į tave žiūrėjo ar nežiūrėjo ir pradėk dirbti su savimi. Susirask hobių, plėsk akiratį, pradėk sportuot, jei nori. Bendraudamas atsisakyk tokių pasiskundimų, kad niekas į tave nežiūri, nes ir toliau nežiūrės.
- Arunas
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
- Teo
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Marius parašė:Sveiki kodel taip sudetinga siais laikais susirasti mergina man 23m ir niekada neturejau jokios merginos jokiu santykiu galima sakyti esu visiskai zalias santykiose nei viena mergina nera parodziusi man jokio demesio per visus mano metus nei viena i mane neziuredavo niekada gali buti kad nera lemta tureti antros puses man jeigu sitaip yra nes nei viena mergina i mane niekada neziuredavo...
I tave paziurejo tikrai nemazai tu nerpestebejai jei esi "aklas".
nezinau kodel bet manau klausimas ne tame ,tikiuosi kad tave ras normali mergina ne kokia barakuda ir tavo gyvenimas bus normalus
Žinutės: 9
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.