Re: Ką geriate šį vakarą?
šviesus lengvas alus, kad sugebėčiau atlaikyti paskutines (tikiuosi) šios savaitės darbo valandas - vietoj kitų vartojamų energetinių gėrimų
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Страницы Назад 1 … 82 83 84 85 86 … 116 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
šviesus lengvas alus, kad sugebėčiau atlaikyti paskutines (tikiuosi) šios savaitės darbo valandas - vietoj kitų vartojamų energetinių gėrimų
Socialiniuose tinkluose sklando sensacija, kad kažkoks lietuvis vyras susituokė pats su savimi. Gal kartais jis ir yra čia.
Socialiniuose tinkluose sklando sensacija, kad kažkoks lietuvis vyras susituokė pats su savimi. Gal kartais jis ir yra čia.
Kaip tik atvirkščiai, nes whiskis turi labai daug antioksidantų ir ellag rūgščių kurie pašalina mutavusias ląsteles iš organizmo. Be to, ne visos bačkos yra deginamos. Dauguma bačkų apdorojamos garais. Mano bačkutė buvo kažkada lengvai patoastinta, bet po to kai išpilstė Cherry, jos neatnaujino ir supylė mūsų Whisky, kad liktų truputis Cherry aromato ir skonio.
Vėžius sukeliančios medžiagos iš išdegintų bačkų, durnas kliedesy. Tave kai pro zadą daro irgi įsivaizduoji, kad daug antioksidantų gauni.
Tau tas pats skirta. Gali ruoštis vestuvėms. Kiekviena nevaisinga moteris tampa vienišu vyru be kiaušinių.
Ieva пишет:Socialiniuose tinkluose sklando sensacija, kad kažkoks lietuvis vyras susituokė pats su savimi. Gal kartais jis ir yra čia.
Tau tas pats skirta. Gali ruoštis vestuvėms. Kiekviena nevaisinga moteris tampa vienišu vyru be kiaušinių.
Kad moterys save veda, tai jokia sensacija.
Valdas пишет:Ieva пишет:Socialiniuose tinkluose sklando sensacija, kad kažkoks lietuvis vyras susituokė pats su savimi. Gal kartais jis ir yra čia.
Pirmą kartą girdžiu.
Fjord пишет:Kaip tik atvirkščiai, nes whiskis turi labai daug antioksidantų ir ellag rūgščių kurie pašalina mutavusias ląsteles iš organizmo. Be to, ne visos bačkos yra deginamos. Dauguma bačkų apdorojamos garais. Mano bačkutė buvo kažkada lengvai patoastinta, bet po to kai išpilstė Cherry, jos neatnaujino ir supylė mūsų Whisky, kad liktų truputis Cherry aromato ir skonio.
Vėžius sukeliančios medžiagos iš išdegintų bačkų, durnas kliedesy.
Tave kai pro zadą daro irgi įsivaizduoji, kad daug antioksidantų gauni.
Pateik kokį nors įrodymą, kad išdegintose statinėse brandinami alkoholiniai gėrimai sukelia vėžį. Skaitei kur nors ar turguje pasakojo? Ar esi girdėjęs, kad anglis veikia kaip filtras? Pavartok vitamino B17
Kas bijo vėžio, tas jį ir gauna. Ypač tie, kurie negeria Whiskių
Ieva пишет:Socialiniuose tinkluose sklando sensacija, kad kažkoks lietuvis vyras susituokė pats su savimi. Gal kartais jis ir yra čia.
Nekliedėk valdeli, hormonų terapiją pamiršai? Tos, kurios nuo gimimo nevaisingos tai ne, bet turint galvoje menopauzę tai galėtų jei norėtų. Va, vyrams tai jau blogiau jei nevaisingas. Jokie hormonai negelbsti. Moteris gali netgi 70 sulaukusi pagimdyti. Tai, žinoma išimtys, bet įmanoma.
Ieva пишет:Valdas пишет:Tau tas pats skirta. Gali ruoštis vestuvėms. Kiekviena nevaisinga moteris tampa vienišu vyru be kiaušinių.
Pirmą kartą girdžiu.
Pasigooglinkit : moteris, kuri ištekėjo už savęs.
Tai jau darosi geriau už savęs nei vienas už kito
Nusprendžiau gerti tik stiprius gėrimus. Kam tie moteriški hormonai iš alaus apynių. Vyrams kenkia.
Whisky su ledu
Jau paemei?)
Išjunk Šviesą- Miško pasaka
Mana Megstamiausia Prisiminiau
![]()
![]()
Eikit Pasikt po Lapuu kaip ZUIKIS
![]()
![]()
Ar tu neturi kur daugiau nusišnekėt?
Aplamai, esi ką nors įdomaus ir normalaus parašęs?. Užsirašyk, kad 14 metų esi va tada tiks . Tik nuotraukos šiuolaikinės nedėk. Ai, tiesa, vistiek neturi.
Tik 20 metų senumo jos visos ten pas tave
Fjord пишет:Shameless пишет:Išjunk Šviesą- Miško pasaka
Mana Megstamiausia Prisiminiau
![]()
![]()
Eikit Pasikt po Lapuu kaip ZUIKIS
![]()
![]()
Ar tu neturi kur daugiau nusišnekėt?
Aplamai, esi ką nors įdomaus ir normalaus parašęs?. Užsirašyk, kad 14 metų esi va tada tiks. Tik nuotraukos šiuolaikinės nedėk. Ai, tiesa, vistiek neturi.
Tik 20 metų senumo jos visos ten pas taveKaip MAN Patink Pyktiss
![]()
BEGEdissss Shameless
![]()
Buckaa
Joo dar kartuu Padarom 2 po 50g
![]()
![]()
Aš geriu po 100g
OK tas 100 Plius dar per Siaudeliukaa
![]()
![]()
Labos
Per kokį šiaudeliuką, aš stiklinėmis geriu kaip vandenį .
Stiklines Duodamos TIK Ligoninej kiek Zinauu
![]()
![]()
AS TEN Nebuvau,bet Draugelis kurioo Neberaa Manoo Aplinkojj
Sakee TEN Pyyzdiecc
![]()
Kokioje ligoninėje jis buvo, psichinėj ?
Manau, kad kiekvienas žmogus turi namuose stiklinių arbatai, vandeniui, pienui ir t.t
Shameless пишет:OK tas 100 Plius dar per Siaudeliukaa
![]()
![]()
Labos
Per kokį šiaudeliuką, aš stiklinėmis geriu kaip vandenį
.
As be stiklinių tiesiai iš butelio
Fjord пишет:Shameless пишет:OK tas 100 Plius dar per Siaudeliukaa
![]()
![]()
Labos
Per kokį šiaudeliuką, aš stiklinėmis geriu kaip vandenį
.
As be stiklinių tiesiai iš butelio
Alus ir man skanu iš butelio.
Страницы Назад 1 … 82 83 84 85 86 … 116 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?