Re: Ką geriate šį vakarą?
Jau paemei?)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 89 90 91 92 93 … 119 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Jau paemei?)
Išjunk Šviesą- Miško pasaka
Mana Megstamiausia Prisiminiau Eikit Pasikt po Lapuu kaip ZUIKIS
Ar tu neturi kur daugiau nusišnekėt?
Aplamai, esi ką nors įdomaus ir normalaus parašęs?. Užsirašyk, kad 14 metų esi va tada tiks . Tik nuotraukos šiuolaikinės nedėk. Ai, tiesa, vistiek neturi.
Tik 20 metų senumo jos visos ten pas tave
Fjord parašė:Shameless parašė:Išjunk Šviesą- Miško pasaka
Mana Megstamiausia Prisiminiau Eikit Pasikt po Lapuu kaip ZUIKIS
Ar tu neturi kur daugiau nusišnekėt?
Aplamai, esi ką nors įdomaus ir normalaus parašęs?. Užsirašyk, kad 14 metų esi va tada tiks . Tik nuotraukos šiuolaikinės nedėk. Ai, tiesa, vistiek neturi.
Tik 20 metų senumo jos visos ten pas taveKaip MAN Patink Pyktiss BEGEdissss Shameless Buckaa Joo dar kartuu Padarom 2 po 50g
Aš geriu po 100g
OK tas 100 Plius dar per Siaudeliukaa Labos
Per kokį šiaudeliuką, aš stiklinėmis geriu kaip vandenį .
Stiklines Duodamos TIK Ligoninej kiek Zinauu AS TEN Nebuvau,bet Draugelis kurioo Neberaa Manoo Aplinkojj Sakee TEN Pyyzdiecc
Kokioje ligoninėje jis buvo, psichinėj ?
Manau, kad kiekvienas žmogus turi namuose stiklinių arbatai, vandeniui, pienui ir t.t
Shameless parašė:OK tas 100 Plius dar per Siaudeliukaa Labos
As be stiklinių tiesiai iš butelio
Fjord parašė:Shameless parašė:OK tas 100 Plius dar per Siaudeliukaa Labos
As be stiklinių tiesiai iš butelio
Alus ir man skanu iš butelio.
Laimutė o tu pabandyk vodke tiesiai iš butelio vyduri gatvės darbo dienos ryte) pajausk gyvenimo poxuizma
Laimutė o tu pabandyk vodke tiesiai iš butelio vyduri gatvės darbo dienos ryte) pajausk gyvenimo poxuizma
Yra tekę jaunystės laikais. Ėjom iš naktibario ir kažkoks bomžiukas pasiūlė, nes negalėjo vienas pachmielo daryti. Tai ir truktelėjom iš butelio pirmadienio rytą gatvėje. Tada greitai namo po dušu ir į darbą.
Konstantinas parašė:Laimutė o tu pabandyk vodke tiesiai iš butelio vyduri gatvės darbo dienos ryte) pajausk gyvenimo poxuizma
Yra tekę jaunystės laikais. Ėjom iš naktibario ir kažkoks bomžiukas pasiūlė, nes negalėjo vienas pachmielo daryti. Tai ir truktelėjom iš butelio pirmadienio rytą gatvėje. Tada greitai namo po dušu ir į darbą.
kažin, kas iš tiesų už to slypi - va, bomžiukas - tai jam tikrai aplinkinių nuomonė jau atsibodusi ir neįdomi, kiti... ko gero, nuomonė kaip tik labai įdomi, todėl gerdami vodkę iš butelio vidury gatvės darbo dieną jaučiasi didžiausiais pasaulyje maištininkais ir laisvais žmonėmis, kuriems, atseit, nesvarbūs kiti, bet iš tiesų - atvirkščiai ))
Konstantinas parašė:Laimutė o tu pabandyk vodke tiesiai iš butelio vyduri gatvės darbo dienos ryte) pajausk gyvenimo poxuizma
Tai čia aš buvau)
Fjord parašė:Konstantinas parašė:Laimutė o tu pabandyk vodke tiesiai iš butelio vyduri gatvės darbo dienos ryte) pajausk gyvenimo poxuizma
Tai čia aš buvau)
O ne... Tau gal kokį 10 metų buvo tada
Fjord parašė:Konstantinas parašė:Laimutė o tu pabandyk vodke tiesiai iš butelio vyduri gatvės darbo dienos ryte) pajausk gyvenimo poxuizma
kažin, kas iš tiesų už to slypi - va, bomžiukas - tai jam tikrai aplinkinių nuomonė jau atsibodusi ir neįdomi, kiti... ko gero, nuomonė kaip tik labai įdomi, todėl gerdami vodkę iš butelio vidury gatvės darbo dieną jaučiasi didžiausiais pasaulyje maištininkais ir laisvais žmonėmis, kuriems, atseit, nesvarbūs kiti, bet iš tiesų - atvirkščiai ))
Tai taip, svarbu buvo anksčiau viskas, bet būdavo momentų kai tuo tarpu viskas vienodai, apie pasekmes negalvoji... kaip bus - taip . Be to ir gatvės nebuvo pilnos apie pusė šešių ryto. Daugiau troleibusai pilni. Būtų buvęs didelis sutapimas jei kas iš pažįstamų būtų pastebėję.
Kolkas nieko negeriu, negaliu apsispręsti ką
Aš nuo pirmadienio atgėriau, dabar jau čiuchinuos. Iki joniniu rėikia pailsėt nuo šito rėikalo. Tad gazuotas vanduo pats tas
Kolkas nieko negeriu, negaliu apsispręsti ką
Nu tai baltos ikalk o ten bus matyti
Fjord parašė:Kolkas nieko negeriu, negaliu apsispręsti ką
Sakai, gera pradžia pusė darbo
Atsidariau lietuviškos ruginės. Vaišinu . Dar ledo įmesti reikia ir ok. Į sveikatą kas geria
Turiu mixo turiu brendžio bonke ir turiu alaus)
Konstantinas parašė:Fjord parašė:Kolkas nieko negeriu, negaliu apsispręsti ką
Sakai, gera pradžia pusė darbo
Atsidariau lietuviškos ruginės. Vaišinu . Dar ledo įmesti reikia ir ok. Į sveikatą kas geria
O mane uzsienetiski gerimai traukia) ir gražus buteliai vis einu į parde ir galvoju ką čia paragauti
Tik negerkit mažai, nes gyvenimas veltui
Puslapiai Ankstesnis 1 … 89 90 91 92 93 … 119 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?