Re: Ką geriate šį vakarą?
Jei rytas pradėtas rožiniu vynu, tai ką gerti vakare?...
Normaliai. Aš dažnai pradedu dieną šampanu, rožinis vynas mažai kuo skiriasi, na, gal tik pora burbuliukų trūksta.
Vakarui irgi tą patį rinkčiausi
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Страницы Назад 1 … 112 113 114 115 116 … 119 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Normaliai. Aš dažnai pradedu dieną šampanu, rožinis vynas mažai kuo skiriasi, na, gal tik pora burbuliukų trūksta.
manau kad vakaras baigtusi kai prasides kitos dienos rytas
Andre пишет:Jei rytas pradėtas rožiniu vynu, tai ką gerti vakare?...
puiki dienos pradzia) pas mane is ryto puodelis vandens paskui begiojimas paskui sunkus darbas o moterys cia susirinkusios puotauja
Dieve atleisk man senas nuodėmes ir suteik jėgų naujoms
Spanguolių džinas su ledu. Į sveikatą
Na, tai kas įlašins?
Nea, man į taurę prašom
Busi JUK Supistaa Zvaigzdee
Busi JUK Supistaa Zvaigzdee
Pats tu supistas, bekiaušis avine
Shameless пишет:Busi JUK Supistaa Zvaigzdee
Pats tu supistas, bekiaušis avine
Paliekam Sita Sudaaa Ateiciai Man Patink Laukiam 2030m jei Sulauksim
Kartą bandžiau pats gaminti matchą arbatą, kad viskas gautųsi pagal receptą buvo reikalingi matcha rinkiniai, su jais skonis ir kvapas gaunasi kaip Japonijoje. holycup.lt
AS Myluu Smirdet Vyriskaa Cebulisn Csnaks UJJ ZAJAbiss Bobos sako MAn Kartais Voo Uzouduu Cebuliookaa
Česnakai, cebuliai ir alkoholio kvapas...nuostabus mišinys apsivėmimui
Česnakai, cebuliai ir alkoholio kvapas...nuostabus mišinys apsivėmimui
Tai Vel tavii REIKS Izeist kaip kitoj Temute Ujj Bledee as Myluu Cebuliokaa daznai bunn priee Butelkosss :PPP
Alegra пишет:Česnakai, cebuliai ir alkoholio kvapas...nuostabus mišinys apsivėmimui
Tai Vel tavii REIKS Izeist kaip kitoj Temute Ujj Bledee as Myluu Cebuliokaa daznai bunn priee Butelkosss :PPP
Tai vienas cebuliokas dar nieko, bet dar ir česnakų tai jau per daug būtų. Nesėdėčiau šalia ir bučkio neduočiau
Alegra пишет:Shameless пишет:Tai Vel tavii REIKS Izeist kaip kitoj Temute Ujj Bledee as Myluu Cebuliokaa daznai bunn priee Butelkosss :PPP
Tai vienas cebuliokas dar nieko, bet dar ir česnakų tai jau per daug būtų. Nesėdėčiau šalia ir bučkio neduočiau
Tai AS is tavi Too Buckiaus ir NEKENCIUU
Nieks tavęs neklaustų, norėčiau ir pati pasiimčiau.
Nu kaa Cebuliaus nebelikoo Bet Apyniuu turu Zinau kad Siande Reikes Pasiliekuu Rytojui dazznai ka pro dureles Nereiktu Varyt Skanaus Karocee,Buvaa kaimyne Uzsukus Pasiguost Atvare Musta Melyne nuo Vyrukoo Turi Gera kaimynaa MANE ir AS Jaa Myluu Taip Pat GELBEKIT
Nu kaa Cebuliaus nebelikoo Bet Apyniuu turu Zinau kad Siande Reikes Pasiliekuu Rytojui dazznai ka pro dureles Nereiktu Varyt Skanaus Karocee,Buvaa kaimyne Uzsukus Pasiguost Atvare Musta Melyne nuo Vyrukoo Turi Gera kaimynaa MANE ir AS Jaa Myluu Taip Pat GELBEKIT
Smurtas artimoje aplinkoje
Tai tokia ten ir meilė jei neapgini nuo vyro smurto. Tik turbūt ji tavęs nemyli jei vistiek su tokiu mušeika gyvena
Shameless пишет:Nu kaa Cebuliaus nebelikoo Bet Apyniuu turu Zinau kad Siande Reikes Pasiliekuu Rytojui dazznai ka pro dureles Nereiktu Varyt Skanaus Karocee,Buvaa kaimyne Uzsukus Pasiguost Atvare Musta Melyne nuo Vyrukoo Turi Gera kaimynaa MANE ir AS Jaa Myluu Taip Pat GELBEKIT
Smurtas artimoje aplinkoje
Jai patinka, kitaip skirtųsi. Turbūt abu geria, o paskui mušasi. Tipiški bomžų santykiai.
Shameless пишет:Nu kaa Cebuliaus nebelikoo Bet Apyniuu turu Zinau kad Siande Reikes Pasiliekuu Rytojui dazznai ka pro dureles Nereiktu Varyt Skanaus Karocee,Buvaa kaimyne Uzsukus Pasiguost Atvare Musta Melyne nuo Vyrukoo Turi Gera kaimynaa MANE ir AS Jaa Myluu Taip Pat GELBEKIT
Tai tokia ten ir meilė jei neapgini nuo vyro smurto. Tik turbūt ji tavęs nemyli jei vistiek su tokiu mušeika gyvena
Moterys myli smurtautojus ir zekus) normalių vyrų nemyli
Страницы Назад 1 … 112 113 114 115 116 … 119 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?