61

Re: ar esi pakeles pries mewrgina ranka?

Robertas, 21 пишет:

ir seip  yra tokiu vietu kurios itin erzina ir  sukelia  atoveiksmi kaip kad  sprandas  vyriskai giminei  su delnu papliauksekit  panickos   gausit   per snukuti  greit big_smile

manau musti motery,yra labai nevyriska

62

Edgaras, 19 пишет:

man patinka mergynos kaip jus save statot i 1 vieta kad mes mergynos nelecemybe!!!! o kai jus provakuojat mus! kai jus pirmos keliat ranka !!! tai cia skaitot iprasta !!! as ne tikiu kad jus ne viena cia ne keliat ranka pries vaikina !!!! cia tik pora mergynu pripazino kad jo gal jos buvo kaltos !!!! o visos kitos cia suda mala kad tik foruma palaikit !!! ir parodit kokios mus geros o kokie jus blogi !!!!!

musei mergina?

63

Rokas, 19 пишет:

smile Chebra... cia jau nebe diskusija pasidare o vieni kitu kaltinimas.. smile ir tai tikrai nieko neishspres. Tiesiog pagalvokit (tai liecia tiek vaikinus tiek merginas) koks turetu buti zmogaus lygis kad jis trenktu... visi buname labai isiaudrine kai susipykstam... visi norim kazkur ishlieti ta savo blogaja energija bet islieti ja ant mylimo zmogau yra NE ISHEITIS !!!! ir isvis kas cia per pirmyksciai konfliktu sprendimo budai ??? nesusimastot kad galima ir kitaip ?

saunei sneki
big_smile~:D~:D~:D~

64

Julija, 20 пишет:

niekada negaleciau atleist vaikinui, pakelusiam ranka pries panele:)neswarbu kokia situacija tai bebutu.....

waje,waje ..

65

Ingrida, 15 пишет:
Robertas, 21 пишет:

ir seip  yra tokiu vietu kurios itin erzina ir  sukelia  atoveiksmi kaip kad  sprandas  vyriskai giminei  su delnu papliauksekit  panickos   gausit   per snukuti  greit big_smile

manau musti motery,yra labai nevyriska

o kas yra vyriska  labai:D:D  ir kas  yra labai moteriska   ???   sneki  sneki bet argumentu kaip nera taip nera  tai  paargumentuok savo teigini

66

seip nei viena puse,nei panele nei vaikinas neturi teises naudot smurta pries kita asmeny, ir pritariu Lilijai jei viena kart panaudojo smurta panaudos ir antra kaip bebutu gaila bet tai tiesa

67

Edgaras, 19 пишет:

man patinka mergynos kaip jus save statot i 1 vieta kad mes mergynos nelecemybe!!!! o kai jus provakuojat mus! kai jus pirmos keliat ranka !!! tai cia skaitot iprasta !!! as ne tikiu kad jus ne viena cia ne keliat ranka pries vaikina !!!! cia tik pora mergynu pripazino kad jo gal jos buvo kaltos !!!! o visos kitos cia suda mala kad tik foruma palaikit !!! ir parodit kokios mus geros o kokie jus blogi !!!!!

galiu prisiegt niekada nesu pakelus rankos pries berna,

68

man teko must sese,kai pagawaurukat:)

69

Birute, 18 пишет:

seip nei viena puse,nei panele nei vaikinas neturi teises naudot smurta pries kita asmeny, ir pritariu Lilijai jei viena kart panaudojo smurta panaudos ir antra kaip bebutu gaila bet tai tiesa

na va va  mano gyvenimo kredo toks apgavo  karta apgaus ir kita  cia taspats  bet palauk   kodel ja muse  velgi ziurek is jo puses  gal  jam sustume   tai jei sustume karta sustums ir kita a ????  ar jus tik matot tai kad va musa musa  paziurek  kodel musa ir vadinasi jei stume stums ir toliau ji

70

as vieno zmogau pavyzdy paimsiu pats pardeda kabinetis, sunervina kita zmogu, pykciai,parsideda grasinimai ir galiasia smurtas,gynimasi pateisnama dalykas.seip jo, jei viena kart atsitiko tai atsitik ir antra karta.ir dardazniausiai niekda nebuna kuris nors vienas kaltas del to.galiu paklaust?Robertai teko kada susidurt asmeniskai su smurtu?pvz kad ir tavo seimoj? 

71

joa  pastoviai  pas mus visi kalas ;DDDDDD ne ne  pajuokavau   seip  jei kalbant  anksciau kai  buvau su bratke jaunesni tai lupdavomes  del kiekvieno sh  big_smile nu  betisaugom norma  dabar   o del tavo to pvz  tai galeciau paimt  retorini toki  pana  su savo  pms  ir  menesiais  neturi nuotaiku  draugui drasko akis  uz nekaltus zodzius  ir  ji provokuoja   paskui  galbut prasideda smurtas  kaip tau toks ??

72

niu jei keltu renka ginkis, o cia pana tai.........bet neisetis smurtas,ir nepateisinamas nei is vaikino nei is merginos puses.mano nuomone is patirties ka man teko isgyvent ir zinau kaip kartais buna

73

Ingrida, 15 пишет:
Edgaras, 19 пишет:

musei mergina?

as ne skaitau kad iplot mergynai i veida cia srendimas, jai jinai pradeda suda malt! poto dar i veida duoda uz nieka as manau kad as ne nueiciau ramai kad man mergyna dave i snuki cia vadinas paziaminimas ! tegu nors vienas vaikinas man pasako kad ne !!!!!
o jai toke yra tai cia jau ne vaikinas o boba !!!!!!

74

Robertas, 21 пишет:
Birute, 18 пишет:

na va va  mano gyvenimo kredo toks apgavo  karta apgaus ir kita  cia taspats  bet palauk   kodel ja muse  velgi ziurek is jo puses  gal  jam sustume   tai jei sustume karta sustums ir kita a ????  ar jus tik matot tai kad va musa musa  paziurek  kodel musa ir vadinasi jei stume stums ir toliau ji

molodec !!!!!!!! va cia jau i tema bahuras raso :-D:-D:-D

75

nope :-)

76

Njekada gywenime to nedariau ir nedarysiu.... zema musti uz sawe silpnesne fiziskai butybe....

77

buvau mergina pakelias tik ant rankku :pp

78

Edvinas, 16 пишет:

Njekada gywenime to nedariau ir nedarysiu.... zema musti uz sawe silpnesne fiziskai butybe....

O jei del kazkokiu priezasciu tektu gintis nuo merginos, kada ji neka silpnesne uz tave ir stiprius nagus turi, bei graziai baigia "islupti" Tau akis? Nejaugi lauksi kol ji issilies?

79

Sigitas, 23 пишет:
Edvinas, 16 пишет:

O jei del kazkokiu priezasciu tektu gintis nuo merginos, kada ji neka silpnesne uz tave ir stiprius nagus turi, bei graziai baigia "islupti" Tau akis? Nejaugi lauksi kol ji issilies?

o gal jis mazahistas jam patinka kada ji musu merga big_smile:D:D:D:D

80

visi sako kad  nemustu bet buna visai kitaip:(