Re: ar esi pakeles pries mewrgina ranka?
ir seip yra tokiu vietu kurios itin erzina ir sukelia atoveiksmi kaip kad sprandas vyriskai giminei su delnu papliauksekit panickos gausit per snukuti greit
manau musti motery,yra labai nevyriska
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ar esi pakeles pries mewrgina ranka?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ir seip yra tokiu vietu kurios itin erzina ir sukelia atoveiksmi kaip kad sprandas vyriskai giminei su delnu papliauksekit panickos gausit per snukuti greit
man patinka mergynos kaip jus save statot i 1 vieta kad mes mergynos nelecemybe!!!! o kai jus provakuojat mus! kai jus pirmos keliat ranka !!! tai cia skaitot iprasta !!! as ne tikiu kad jus ne viena cia ne keliat ranka pries vaikina !!!! cia tik pora mergynu pripazino kad jo gal jos buvo kaltos !!!! o visos kitos cia suda mala kad tik foruma palaikit !!! ir parodit kokios mus geros o kokie jus blogi !!!!!
musei mergina?
Chebra... cia jau nebe diskusija pasidare o vieni kitu kaltinimas..
ir tai tikrai nieko neishspres. Tiesiog pagalvokit (tai liecia tiek vaikinus tiek merginas) koks turetu buti zmogaus lygis kad jis trenktu... visi buname labai isiaudrine kai susipykstam... visi norim kazkur ishlieti ta savo blogaja energija bet islieti ja ant mylimo zmogau yra NE ISHEITIS !!!! ir isvis kas cia per pirmyksciai konfliktu sprendimo budai ??? nesusimastot kad galima ir kitaip ?
saunei sneki
~:D~:D~:D~
niekada negaleciau atleist vaikinui, pakelusiam ranka pries panele:)neswarbu kokia situacija tai bebutu.....
waje,waje ..
Robertas, 21 parašė:ir seip yra tokiu vietu kurios itin erzina ir sukelia atoveiksmi kaip kad sprandas vyriskai giminei su delnu papliauksekit panickos gausit per snukuti greit
o kas yra vyriska labai:D:D ir kas yra labai moteriska ??? sneki sneki bet argumentu kaip nera taip nera tai paargumentuok savo teigini
seip nei viena puse,nei panele nei vaikinas neturi teises naudot smurta pries kita asmeny, ir pritariu Lilijai jei viena kart panaudojo smurta panaudos ir antra kaip bebutu gaila bet tai tiesa
man patinka mergynos kaip jus save statot i 1 vieta kad mes mergynos nelecemybe!!!! o kai jus provakuojat mus! kai jus pirmos keliat ranka !!! tai cia skaitot iprasta !!! as ne tikiu kad jus ne viena cia ne keliat ranka pries vaikina !!!! cia tik pora mergynu pripazino kad jo gal jos buvo kaltos !!!! o visos kitos cia suda mala kad tik foruma palaikit !!! ir parodit kokios mus geros o kokie jus blogi !!!!!
galiu prisiegt niekada nesu pakelus rankos pries berna,
man teko must sese,kai pagawaurukat:)
seip nei viena puse,nei panele nei vaikinas neturi teises naudot smurta pries kita asmeny, ir pritariu Lilijai jei viena kart panaudojo smurta panaudos ir antra kaip bebutu gaila bet tai tiesa
na va va mano gyvenimo kredo toks apgavo karta apgaus ir kita cia taspats bet palauk kodel ja muse velgi ziurek is jo puses gal jam sustume tai jei sustume karta sustums ir kita a ???? ar jus tik matot tai kad va musa musa paziurek kodel musa ir vadinasi jei stume stums ir toliau ji
as vieno zmogau pavyzdy paimsiu pats pardeda kabinetis, sunervina kita zmogu, pykciai,parsideda grasinimai ir galiasia smurtas,gynimasi pateisnama dalykas.seip jo, jei viena kart atsitiko tai atsitik ir antra karta.ir dardazniausiai niekda nebuna kuris nors vienas kaltas del to.galiu paklaust?Robertai teko kada susidurt asmeniskai su smurtu?pvz kad ir tavo seimoj?
joa pastoviai pas mus visi kalas ;DDDDDD ne ne pajuokavau seip jei kalbant anksciau kai buvau su bratke jaunesni tai lupdavomes del kiekvieno sh nu betisaugom norma dabar o del tavo to pvz tai galeciau paimt retorini toki pana su savo pms ir menesiais neturi nuotaiku draugui drasko akis uz nekaltus zodzius ir ji provokuoja paskui galbut prasideda smurtas kaip tau toks ??
niu jei keltu renka ginkis, o cia pana tai.........bet neisetis smurtas,ir nepateisinamas nei is vaikino nei is merginos puses.mano nuomone is patirties ka man teko isgyvent ir zinau kaip kartais buna
Edgaras, 19 parašė:man patinka mergynos kaip jus save statot i 1 vieta kad mes mergynos nelecemybe!!!! o kai jus provakuojat mus! kai jus pirmos keliat ranka !!! tai cia skaitot iprasta !!! as ne tikiu kad jus ne viena cia ne keliat ranka pries vaikina !!!! cia tik pora mergynu pripazino kad jo gal jos buvo kaltos !!!! o visos kitos cia suda mala kad tik foruma palaikit !!! ir parodit kokios mus geros o kokie jus blogi !!!!!
musei mergina?
as ne skaitau kad iplot mergynai i veida cia srendimas, jai jinai pradeda suda malt! poto dar i veida duoda uz nieka as manau kad as ne nueiciau ramai kad man mergyna dave i snuki cia vadinas paziaminimas ! tegu nors vienas vaikinas man pasako kad ne !!!!!
o jai toke yra tai cia jau ne vaikinas o boba !!!!!!
Birute, 18 parašė:seip nei viena puse,nei panele nei vaikinas neturi teises naudot smurta pries kita asmeny, ir pritariu Lilijai jei viena kart panaudojo smurta panaudos ir antra kaip bebutu gaila bet tai tiesa
na va va mano gyvenimo kredo toks apgavo karta apgaus ir kita cia taspats bet palauk kodel ja muse velgi ziurek is jo puses gal jam sustume tai jei sustume karta sustums ir kita a ???? ar jus tik matot tai kad va musa musa paziurek kodel musa ir vadinasi jei stume stums ir toliau ji
molodec !!!!!!!! va cia jau i tema bahuras raso :-D:-D:-D
nope :-)
Njekada gywenime to nedariau ir nedarysiu.... zema musti uz sawe silpnesne fiziskai butybe....
buvau mergina pakelias tik ant rankku :pp
Njekada gywenime to nedariau ir nedarysiu.... zema musti uz sawe silpnesne fiziskai butybe....
O jei del kazkokiu priezasciu tektu gintis nuo merginos, kada ji neka silpnesne uz tave ir stiprius nagus turi, bei graziai baigia "islupti" Tau akis? Nejaugi lauksi kol ji issilies?
Edvinas, 16 parašė:Njekada gywenime to nedariau ir nedarysiu.... zema musti uz sawe silpnesne fiziskai butybe....
O jei del kazkokiu priezasciu tektu gintis nuo merginos, kada ji neka silpnesne uz tave ir stiprius nagus turi, bei graziai baigia "islupti" Tau akis? Nejaugi lauksi kol ji issilies?
o gal jis mazahistas jam patinka kada ji musu merga :D:D:D:D
visi sako kad nemustu bet buna visai kitaip:(
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ar esi pakeles pries mewrgina ranka?