Re: filmai karo tematika????
priesas uz vartu, valtis---- geriausi filmai karo tematika, o rusisku geru nera--- visi jie atskiesti ideologijos ir rusisko nacionalizmo "kokteiliu".
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → filmai karo tematika????
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
priesas uz vartu, valtis---- geriausi filmai karo tematika, o rusisku geru nera--- visi jie atskiesti ideologijos ir rusisko nacionalizmo "kokteiliu".
drysciau suabejot Eugenijau...:DD rusiski filmai visiskai kitokie nei holivudiniai...jie rodo daugiau tiesos,realiau viskas....
hmmm as kaip kariniu strukturu profesionalas daug filmu esu mates ta tema.
taip staigiai tai Bravo Zero Two apie SAS Irake 1991.
Dar vat nesenai maciau gera "Broedrene" danu filma apie KOFOR ar EUFOR. kaip ten dabar vadinasi net nebezinau...
o rusisku ensu daug mates, nors Blokpost visai patiko
Antradienį berods per LNK rodys "Užduotis Vietname" ar kažkas panašaus. Jaučiu geras bus
Machiau ne viena bet pagal pavadinimus pamenu tik Gelbstin eilini rajana. Aisku ten kaikur realumo gerokai truxta, bet visai ydomus filmas Nu shiaip labiausia tokio amerikonishko sh malimo apie ju tai pacioj pradzioj buvo ... kai pasiuncia visa bury gelbeti vienintelio kareivio, atseit kad jo mamyte vargshele neliktu viena be vaiku ...
Nu o dar ka ish kariniu pamenu tai ten kazkoky apie snaiperius du ... rusu ir amerikonu lygtais ... kai jie ten viens kita gaude ar pan. Nu o daugiau bent dabar nepamenu filmu, bet tikrai yra keletas geru
nu gal rusai ir vokieciai?nes karo metais kad rusai ir amerikonai negalejo but..
Grozovyie vorota man patiko su tuo is uzdraustos zonos laidos vedeju , kiek pastebejau su juo visi filmai geri sitas panasus i 9 rota bet man labiau patiko .
9 rota
man ta tema tai labiausiai patiko gelbstint eilini rajana,ten tai jegovas filmas
pritariu tik bishkiuka siuzetas durnas...
o man atiko 9 rota, tada swoloci... gelbstint eilini rajena, dar perl harboras (romantika ach),
tikrai kiekvienas privalot pasiziuret "grozoviji vorota" nes tas filmas statytas pagal real faktus .
as pats is pradziu maciau dokumentika ta tema o tik poto filma isvydau tai ir adrenalino prikaupe ir asara isspaude ir pats filmas su realybe nesipyko
na tada reikia ieskotis jojo jau kazkur:)
p.s. jis trunka 4 val
ohoo
Wisaj Nieko
9rota
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → filmai karo tematika????