Re: airijos lietuviai
eh kodel visi vaikai tokie verhai?:D ir ihsvis pariote ka cia darai cia gy skyrelis airijos lietuviams !!!
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → airijos lietuviai
Страницы Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 22 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
eh kodel visi vaikai tokie verhai?:D ir ihsvis pariote ka cia darai cia gy skyrelis airijos lietuviams !!!
o cia tai algiz ziauriai suklydai,zinok buhalteriauju....bet ir jei grybus reiktu rinkti,tai as visai nesupykciau,kaip laivalaikis tai smagus dalykas....
gerai buheltiriauji vienu zodziuu nepaslenku cia kalbet visvien ta pati per ta pati kalbi dawai
algiz,pagaliau supratai,kad tau cia ne vieta ir dar neuzaugai kad suprastum visa teisybe. suns vieta budoj,o tu kaip suva ir teloji
algiz,pagaliau supratai,kad tau cia ne vieta ir dar neuzaugai kad suprastum visa teisybe. suns vieta budoj,o tu kaip suva ir teloji
ismok kalbet ir tada kalbek o tau vieta sikinyke aire
lisk i buda....kramtyk suda...
Jus geri...
joa:D uzknisa kai 17kiniai nesupranta o shneka ir stumia savaime nervasima ir jau ignoruot nesinori
ne nu bet rimtai,anuose temose paskaitai,tai tik musti,gasdinti tas algis ir temoka
jis ir man grasino. kad jo draugeliai atvarys ir mane supi... nu supratot
Kristina, mano mama dabar lanko AAT Accounting courses level2. O kaip tu patekai i buhalteres? lt patyrti turejai? ar kokius uk poperius turi?
asmeniniais klausimais forume nediskutuosiu,nikita rasyk i mano ID138994
a girdi bahuras, tau tik 16, pats dar nieko neismanai.:D o jau ant 7 metais vyresniu zmoniu varai
buhaltere **** zinai kur **** **** to dar tik 23 ir tipo pabaigus moksus atearei ci adirbti buhaltere tik nejuokink zmoniu
lisk i savo prirasytas temas....nes ten vienas ir diskutuoji man atrodo.tu elgiesi kaip 14m mergaite.... bresti bresti ir dar karta bresti tau... kad suprastum net ka reiskia zodis buhalterija.... cia tau kaip NSO...
o jis galvoji supranta kas tas nso?:D
jauciu,nea,bet bus jam proga paklausti savo spintu draugeliu....
galetu kazkas cenzuruoti nepraustaburniu svaiciojimus. Dabar,kai vaikai perka kompus zaidimams,tai i-neto forumai tapo labai zemo lygio. Tomai,tu ne bicepsus kankink,o etiketo knygute perskaityk. jei kas isverstu uzsienieciams kas cia parasyta,tai geda uztrauktum ant visos Lietuvos. atsimink,neto forumai turi savo nerasytas etiketo taisykles. Issiplauk burnyte.
galetu kazkas cenzuruoti nepraustaburniu svaiciojimus. Dabar,kai vaikai perka kompus zaidimams,tai i-neto forumai tapo labai zemo lygio. Tomai,tu ne bicepsus kankink,o etiketo knygute perskaityk. jei kas isverstu uzsienieciams kas cia parasyta,tai geda uztrauktum ant visos Lietuvos. atsimink,neto forumai turi savo nerasytas etiketo taisykles. Issiplauk burnyte.
siuo atveju pritariu,sitam augusias ir protingam... zmoguciui
da ne tik tomuj bet i algiui reik algis ce bicepsus augina:D i spintas veziojasi:D bet kad tos spintos be drabuziu o as taip noriu nauju drabuziu:D
nu cia kam jau taip juokinga taika zinau cia tau kristinja jau kaip anekdotas kad tiek juokinga karoce juokini tu elgiesi kaip 10mete gavus nauju zaislu
kas prakalbo apie zaislus?klausyk jei tu dar karta man parasyti toki laiska izedzianti i asmenine anketa...zinok... gera nepasirodes,apie tave daug kas suzinos
Страницы Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 22 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → airijos lietuviai