341

Re: Myliu, nezinau ka daryti????

Evelina, 17 parašė:

pusei metu:? ir butinai kita diena kai mes susipazinome? jis netgi sake kad vaziuoja su to paciu autobusu is mokyklos bet vistiek jo niekur nemaciau:? keista bet ir netaip jau svarbu:)...

o gal jis tau visdelto patiko?kad taip susidomejai juo?:)

342

Tai tikrai tada sulauksi,tik kryziu pasistatyk iskart,su lentele;mire nesulaukusi.

343

Danguole, 20 parašė:
Evelina, 17 parašė:

pusei metu:? ir butinai kita diena kai mes susipazinome? jis netgi sake kad vaziuoja su to paciu autobusu is mokyklos bet vistiek jo niekur nemaciau:? keista bet ir netaip jau svarbu:)...

o gal jis tau visdelto patiko?kad taip susidomejai juo?:)

nu siaip ne jis tik mazas berniukas buvo:D ar as netaip klausima supratau:?

344

Arūnas, 24 parašė:

Tai tikrai tada sulauksi,tik kryziu pasistatyk iskart,su lentele;mire nesulaukusi.

klausik neisizeisk bet man nereikia kad tu cia belenka rasytum;) as pati zinau ka daryt ir kas geriau beja tavo zinutes nepadeda;)

345

Nu Aruneli geriau rasyk ka nors kas jai padetu, patartu ar palengvintu jos situacija o ne erzink ir nervuok savo neismanymu smile

346

Auri, aciu tau... nors vienas suprantantis vaikinas atsirado );

347

tai kaip as nepalaikysiu savo megstamiausios moderatores? big_smile

348

neutral ,nu ko tu taip as netgi paraudonojau big_smile

349

Evelina, 17 parašė:
Arūnas, 24 parašė:

klausik neisizeisk bet man nereikia kad tu cia belenka rasytum;) as pati zinau ka daryt ir kas geriau beja tavo zinutes nepadeda;)

Taip dabar.As tau rasau ne beleika,o realiai koks yra gyvenimas.
Tu sakai as pati zinau ka daryti....o kieno zodziai:...Ka man daryti ???
O mano zinutes,tau nepadeda,todel,kad pas taves galvelej dar vaikiskos svajones dar yra...:)

350

klausik tavo zinutese nieko protingo nera kad man rasai kad esu kvaile ir panasiai. tai zinai...
beja as rasiau kad zinau ka man daryti ne apie viska o apie tai ka tu man bandei neaiskia kalba pasakyti

351

Auris, 19 parašė:

Nu Aruneli geriau rasyk ka nors kas jai padetu, patartu ar palengvintu jos situacija o ne erzink ir nervuok savo neismanymu smile

Labas ismaningasis berniuk...:)
Iskur pas taves,tokia ismone apie,zmoniu santikius...?????
Ar mums reikia padeti jai suprasti,kad ji bereikalo save kankina...?
Ar kaip tu...kartu svaigti su ja..?
Laukiu ats is;.Didziosios isminties.

352

as zinau kad save be reikalo kankinu bet kaip jau sakiau nieko negaliu padaryti tai vadynasi as jau viska suprantu tik nezinau ka man su vaikinu daryti

353

Atleisk,aiskiau nebemoku pasakyti...
Taves as kvaila nelaikau,tave tik yra uzpuole hurmonu audros,ir akla meile(na cia ne meile,bet rasau taip ka tau butu paprasciau suprast)...:)

354

klausyk as pati zinau kad kvailai elgiuosi jau puse metu...bet no to kad as tai zinau man ne lengviau

355

Cia laiko klausimas:.juo daugiau gilinses,juo daugiau kursi savo galvelej svajones,tuo ilgiau tas tesis...

356

as negali nustoti galvoti tiesiog neiseina jeigu galeciau jau seniai susirasciau kita tiksla bet nieko nematau isskyrus jo

357

Darai is saves auka...,tau nekas nepades,kol nepadesi sau...
O kaip apetito nepraradai,tiek galvodama apie ji...?

358

geras klausimas tik gaila neturiu atsakymo

359

Daug tu i ka,neturi atsakymu...:)
nes tavo galvelej viskas dabar nevietoj...

360

o man ir nereikia kad butu vietoj man ir taip gerai kaip yra