Re: Kaip manote ar siais laikaisdar yra istikimu vaikinu?
nera nera ~ kam ju reik? ~ ~ ~
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → Kaip manote ar siais laikaisdar yra istikimu vaikinu?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nu tai va kad nera o daugumai reik tokiu
em tai zmones ne ten gi ieskote visi sventuoliai siais laikais buriuojas vienuolynuose
Nesakyciau kad nera - bet tai retas variantas...
Auris, 19 parašė:nera nera ~ kam ju reik? ~ ~ ~
nu tai va kad nera o daugumai reik tokiu
o tau atrodo, kad kas kasnors paskaites tavo postus, noretu tave imti i zmonas?
;D as vis dar tikiuosi ;D
manau yra...
Manau,kad ne!!:D
kad ir kaip skalpuociau vyriska gimine, bet istikimu, mergaites yra, jie dar neisnyke
Egle, 17 parašė:Manau,kad ne!!:D
kad ir kaip skalpuociau vyriska gimine, bet istikimu, mergaites yra, jie dar neisnyke
tai kodel Tau ja reikia skalpuoti....
pagal statistika: 75% vyru buna neistikimi
50% moteru buna neistikimos
niu kazi kazi ar yra...
Justinai, as tikrai noreciau tau atskaityt paskaitele apie tas statistikas ir ju "tiskluma" bet as labai vyliuos, kad esi universitete turejes sociologijos paskaitu ;D ir tau paaiskino, kad dauguma tu statistiku net rysio su realybe neturi
ne ir galite su tuo susitaikyti
beje skaichiau kad 80 proc vyru neistikimi:)
bet ir 90 proc moteru ta daro taip kad ar vyrai chia kalti ar moterys /......,.../
as nesakau kad statistikoje toje kur as paskelbiau yra teisinga... as pats ja kazkur radau... bet na galiu duoti kad joje 50% yra teisybes ;D taigi kas geras matematikas gali paskaiciuoti neistikimybes vidurki ;D ;D
o siaip tema tai kvailoka... cia galima sneketi apie ta pati iki gyvenimo galo ir isvados vis viena ne bus galutines
nes yra tokiu ir tokiu vyru... kiekvienas gyvena gyvenima pagal savo pasauleziura... vienas gali girtis ir didziuotis savimi kad jis yra istikimas savo merginai ar zmonai, o kitas girsis koks jis "kietas" kad sugeba vienu metu draugauti su keliomis, ir pan.,
yra..mano vaikinas ishtikimas mano tetis mano mamai ishtikimas
yra..mano vaikinas ishtikimas mano tetis mano mamai ishtikimas
o tu tuo tikra 100% kad jis istikimas tik gal nzn to
aišku, kad yra ištikimų.ir tikiu Ievute.ne visi pasiduoda žurnalinei propagandai.
as ir manau kad yra istikimu
as vienas is ju
Aš jau trys metai kaip sau ištikimas, bet labai norėčiau save apgauti su kokia nors mergina. Ir tada jau jai savo ištikimybę perleisčiau nes AŠ jau sau nusibodau.
Aš jau trys metai kaip sau ištikimas, bet labai norėčiau save apgauti su kokia nors mergina. Ir tada jau jai savo ištikimybę perleisčiau nes AŠ jau sau nusibodau.
pavarai cai tu tai kesk desne su kaire bus yvairove arba su abiem juokauju
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → Kaip manote ar siais laikaisdar yra istikimu vaikinu?