Tema: le parkour
jei kas nors zinote kas tai yra papaisykit cia,padiskutuosim ;]
butu idomu suzinot traceariu mintis
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
jei kas nors zinote kas tai yra papaisykit cia,padiskutuosim ;]
butu idomu suzinot traceariu mintis
geras dalykas! pasytreniravau su draugais vilniuj viena karta o poto greit isvariau i uk. o sitam miesteli nerandu vietu treniruotis
jo,daugiausia ir man kyla problemu del treniravimosi vietos...bet kai jau nuvaziuoju kur nors tai stengiuosi susirast
o kas tai yra? :?
tai sportas, kuris priklauso nuo kliūčių įveikimo visa laika bėgiojant, be sustojimo. tai lyg siuolaikiniai samurajai ;]
tipo kur begi per stadijona ir sokineji per kvadratines kliutis, lenteles ar kazkas sudetingiau? :]
sudetingiau:) eini i video.google.com ir jieskai: russian climbing ten bus video 8min ir kaskiek sek.. tai vadinama parkour ir free running
nejuokauk ;D cia lengvoji atletika ;]
cia zymiai sudetingiau.ta prasme tai sokinejimas per masinas,begiojimas stogais,sokinejimas nuo visokiu kliuciu ir per visokias kliutis,tai galima atlikti paprasciausiai gatveje,gamtoje ar bet kur kitur,tik reikia surasti tinkama vieta.tai taip pat pavojingas,bet ekstremalus sportas
gaila,lietuvoje nedaug kas siuo sportu uzsiema ir nera jis taip isplites
mm... hmm... Esu mates panasu filma regis Kur hebryte ten ner per dangoraizius karstesi
nu jo ir as maciau sita filma ;]
nu jo ir as maciau sita filma ;]
Saunus filmas ~ o kodel Lietuvoje sitas sportas nepaplites? Gal tiesiog tu nepazysti tu zmoniu tuo uzsiiminejanciu? Ar bandei ieskot klubo per google ar kokia nors NVO saita? :?
ta prasme as pazystu zmoniu kas uzsimineja,taciau jie is kitu miestu.
ir seip nera paplites,dauguma net nezino ka tai reiskia,kitiem perdaug ekstremalus ir t.t.
hmmm... nzn siaip bandtyk naudotis placiuoju internetu ir gal rasi bendraminciu kurk pats sia kultura, esu tikras kad tau pavyks
gerai gerai,dekui uz patarima ;]]
jo zmogau, visada prasom gi cia ner sunku jami fantos gi buteli suburi jaunuoliu keleta ir pradedi daryt tai ka reik ;D ir sukursi visa banda per kelias savaites greit pamatysi Tik varyk nebijok !
ner taip paprasta,mazai kas nori tokiu dalyku uzsieminet,o ir treniruotem reikia rasti geros vietos...
na vat tik nebent del vietos klausimas. Na o del norinciu tai tikrai nores daug kas tereik gerai prasinmest su reklama ;D
ten kur as gyvenu esu klausinejes kad niekas nenori uzsiimti ;]
Nu, Dovydai, kaime gyveni Kur tu galetum tuose Mazeikiuose pasokinet ? ant maximos ?
zinau kad kaime ;] tai tame ir yra reikalas,kad mazeikiuose nera kur sokinet,todel vaziuoju i kitus kaimus ar miestus ;]
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis