21

Re: "Lost"-"Dinge"

Rolandai nemanau kad tokius serialus kaip Lost ir Sopranai galima lyginti, nes juose yra skirtinga tematika...

22

Vilma, 20 parašė:

Rolandai nemanau kad tokius serialus kaip Lost ir Sopranai galima lyginti, nes juose yra skirtinga tematika...

Ish tiesu ne tokia jau ir skirtinga, jei giliau pazvelgus. Abiejuose pilna egzistenciniu klausimu, tiesiog jie pateikiami skirtingais budais. "Lost" viskas pateikta ant lekshtutes, su paaishkinimais ir rodyklytemis ir daugmaz visad vienodu budu, o Sopranuose smulkiomis dalelemis, kartais komedijos, kartais socialines satyros, kartais dramos, kartais tragedijos pavidalu, ir reikia buti ish tiesu demesingam kad izvelgti ryshi tarp tokiu skirtingu dalyku, bet jis ten puikiai parodytas. Na o palyginau siuos serialus  pagrinde del to, kad daznokai girdziu kaip dauguma zmoniu sako kad "Lost" yra geriausias serialas ish visu, su kuo, kaip jau turbut supratai, ash kategorishkai nesutinku. wink

23

3dalis isvis ziauri...

24

Tik man idomu ar prades vystyti seriala link pabaigos jau ir toliau temps guma del pinigu ( ko rezultate pamatytume dar daugiau visishkai nereikalingu scenu), nes pagal 3io sezono ivykius zvelgiant, serialas jau pribrendo tam tikrai atomazgai bent jau netolimoje ateityje.  smile

25

Kaip baigesi lost 2???? Man tai patinka,blem tik retai rodo,uzknisa sad
oseip patinka soeris ir jackas

26

O kam išvis TV žiūrėt jei internetas yra. smile Ar LT kalba vienintelė kurią supranti?

27

Rolandas, 21 parašė:

O kam išvis TV žiūrėt jei internetas yra. smile Ar LT kalba vienintelė kurią supranti?

nors man tik 13 anglu kertu kaip per sviesta:::805:::608

28

Elena, 15 parašė:

jo nerwin lb retai rodo ir dar tuo paciu metu kajp ir kalejimo beglius o sitie filmai man megstamiausi nors kalejimo beglius intike galiu parsisiust bet kol paserin tus beglius taj dar viena serija prain:::216:::819

29

Modestas, 13 parašė:
Elena, 15 parašė:

jo nerwin lb retai rodo ir dar tuo paciu metu kajp ir kalejimo beglius o sitie filmai man megstamiausi nors kalejimo beglius intike galiu parsisiust bet kol paserin tus beglius taj dar viena serija prain:::216:::819

anksciau tai geraibudavo,rodydavo pirmadieni,antradieni ir treciadieni,galetu vietoj pirmadienio rodyti ketvirtadieni dar ir ok butu,tai ne blem nergina hmm

30

paziurejau jau 6serijas is 3lost sezono..pirma ka galiu pasakyti :pirma serija sokiruos

2dalis baigesi neidomiai,maiklas isdave juos kitiems ir pats su sunum gavo laisve isplaukti,jeka,keite ir sojeri kiti paseme pas save i namus,o ta storuli paleido,kad lieptu ju draugams neieskoti.

31

Raimonda, kam taip žiauriai.. big_smile Gadini visą malonumą žmonėms, kurie nematę tiek serijų kiek mes, patiems pamatyt kas bus. smile Gal geriau paeditink postą biški kol kuo mažiau žmonių perskaitė.... wink

32

ok smile

33

Raimonda, 22 parašė:

paziurejau jau 6serijas is 3lost sezono..pirma ka galiu pasakyti :pirma serija sokiruos

2dalis baigesi neidomiai,maiklas isdave juos kitiems ir pats su sunum gavo laisve isplaukti,jeka,keite ir sojeri kiti paseme pas save i namus,o ta storuli paleido,kad lieptu ju draugams neieskoti.

O kuom sokiruos?papasakok please,jeigu cia nenori rasyti,laiskuti parasyk man,aciukas

34

Joa pati maiau ;/ 3 sezono istraukas,krc zeuru ;/ten juos kai kalejime laikyt,nu pz

35

ten zveriu narvas

36

neturiu jam laiko, bet kiek ziurejau pirma dali tikrai patiko

37

iki vasario Lost nebebus...:(

38

nebebus kur????
As tai per susus jau ziuriu,nes per ltv uzkniso laukti ;/

39

jav iki kovo jei gerai pamenu nutrauke Lost...speju pritruko minciu

40

man atrod klysti rodo kajp ir visalajk...