21

Re: merginos kunas ar jos vidus?

Niekam tas vidus neįdomus...

22

siaip kaip temos autorius minejo jei jam viena grazi kunu kita ne, tai viskas tuo ir pasakyta, jei negrazi tai lovos reikalai nebus super, tai nors ir kiek ta grazi vidum ji zavetu jei nera traukos kuniskos santykiai slinks i issiskyrima.

Rasai:vidus ir turi buti idomus, kadangi jei kalbesite skirtingomis "kalbomis" tai butu nors ir koks super sex o apart jo nieko- vistiek viskas truks ir gan greitai.

isvada rinkis simpatiska tau ir grazia vidum;)

23

Andrius, 26 parašė:

siaip kaip temos autorius minejo jei jam viena grazi kunu kita ne, tai viskas tuo ir pasakyta, jei negrazi tai lovos reikalai nebus super, tai nors ir kiek ta grazi vidum ji zavetu jei nera traukos kuniskos santykiai slinks i issiskyrima.

Rasai:vidus ir turi buti idomus, kadangi jei kalbesite skirtingomis "kalbomis" tai butu nors ir koks super sex o apart jo nieko- vistiek viskas truks ir gan greitai.

isvada rinkis simpatiska tau ir grazia vidum;)

va cia tai zmogus protingai pasake...respect...;)

24

na cai galima gincytis ar ta aar ana bet teikvienam  grazu savo ir tiekvieno skonis skiresi ka apibreze zodis negrazi gal man grazi smile o vien tik papu merginei dideliu neuztenka norint turet vaikina  kas is to jei pas je smegenys mazesnes nei jos papai smile su toke tik........

25

Irmantas, 20 parašė:

na cai galima gincytis ar ta aar ana bet teikvienam  grazu savo ir tiekvieno skonis skiresi ka apibreze zodis negrazi gal man grazi smile o vien tik papu merginei dideliu neuztenka norint turet vaikina  kas is to jei pas je smegenys mazesnes nei jos papai smile su toke tik........

:::044:::044:::044:::044:::044:::044 tcia gerai pavarei big_smile big_smile big_smile

26

na parasciause sakau kaip man atrodo smile

27

ir gerai parasei as pritariu tau big_smile big_smile wink

28

cia susidaro toks vaizdas, kad tik negrazus zmones yra faini... absurdas biski !

29

Rūta, 19 parašė:

cia susidaro toks vaizdas, kad tik negrazus zmones yra faini... absurdas biski !

ne juk nieks nesako taip  juk grozis yra savoka palti man pvz vieoke grazi tau kitas kitox grazus ir parasta cia kaip sakoma del skonio neigincinama juk gali taip but kas man lb grazu tau gali buti lb bjauru juk parasta smile

30

sry uz klaidas perdauk sendien isgeres smile

31

ak irmantas irmantas kas is taves bus jei net paprastom denom kali galetum nors savaitgalio palaukti big_smile big_smile big_smile big_smile

32

vyrai-padugnes big_smile ir merginose jiems rupi tik pora dalyku: kad butu grazi ir kad duotu. big_smile  kad ir ka jie sakytu sito fakto nepaneigtu:D

33

Hmz.. is tiesu visi vyrai pamestu akis ir gal net liezuvi, del moters kuno, tik pavizgink uodegyte trumpu sijoneliu ir prasau, jis jau beveik tavo.. labai retas vaikinukas issirinks negrazia panele, bet manau, kad zmogus turi but grazus ir vidumi, o ne kiauras kaip bato aulas..

34

jei rimtciau man nnepatinka tokios merginos katrios duoda visiem jei mergina mano tai vadinas tik mano ir visks... big_smile

35

Donatas, 27 parašė:
Vaida, 18 parašė:

nejaugi neimanoma rasti viduriuko? kodel butina rinktis arba grozi arba vidu? juk kai zmogus istikruju patinka vidumi, tuomet ir jo isore patraukli.. ar as klystu? smile

su vidumi nereiks miegot apsikabinus:=)juokauju nepyk jeigu ka:)

na o salia ko labiau noretum pabusti? ar salia tos kuri tave traukia wisapusiskai, ar... ? smile

36

Vaida, 18 parašė:
Donatas, 27 parašė:
Vaida, 18 parašė:

nejaugi neimanoma rasti viduriuko? kodel butina rinktis arba grozi arba vidu? juk kai zmogus istikruju patinka vidumi, tuomet ir jo isore patraukli.. ar as klystu? smile

su vidumi nereiks miegot apsikabinus:=)juokauju nepyk jeigu ka:)

na o salia ko labiau noretum pabusti? ar salia tos kuri tave traukia wisapusiskai, ar... ? smile

gal salia ne kvailos ir nors biski simpatiskos jeigu galima:::034

37

Deimante, 21 parašė:

Hmz.. is tiesu visi vyrai pamestu akis ir gal net liezuvi, del moters kuno, tik pavizgink uodegyte trumpu sijoneliu ir prasau, jis jau beveik tavo.. labai retas vaikinukas issirinks negrazia panele

Gali bandyt ant manęs savo vizginimus jei nori.
Turbūt kad sumaišei vyrą su jo tarpukoju sakydama "pavizgink uodegyte trumpu sijoneliu ir prasau, jis jau beveik tavo". Taip, tarpukojį galima užkariauti gan greitai, bet tas pats tarpukojis gali aprimti per porą minučių pasitenkinęs ir daugiau jo niekas nebedomins, tada jau liks vyro protas aktyvus.. Idomu ką uodegytė prieš protą turi..

38

Rolandas, 21 parašė:
Deimante, 21 parašė:

Hmz.. is tiesu visi vyrai pamestu akis ir gal net liezuvi, del moters kuno, tik pavizgink uodegyte trumpu sijoneliu ir prasau, jis jau beveik tavo.. labai retas vaikinukas issirinks negrazia panele

Gali bandyt ant manęs savo vizginimus jei nori.
Turbūt kad sumaišei vyrą su jo tarpukoju sakydama "pavizgink uodegyte trumpu sijoneliu ir prasau, jis jau beveik tavo". Taip, tarpukojį galima užkariauti gan greitai, bet tas pats tarpukojis gali aprimti per porą minučių pasitenkinęs ir daugiau jo niekas nebedomins, tada jau liks vyro protas aktyvus.. Idomu ką uodegytė prieš protą turi..

Cia tai pritariu big_smile
As ieskociau vidurio, papukai kaip papukai bile nelenta ir didesni uz mano ir vienodo dydzio :]
Nu ir kad vidus butu normalus, ne kokia paranojike zudike:]

39

zinot visi ta anekdota taciau priminsiu

na surinkti visi dziungliu zverys, liutas sako:
- protingi i kaire, grazus i desine..
visi issiskirsto tik viena bezdzione lieka...
na bezdzione kas tau?apsispresk...
-na niekaip negaliu nors imk ir persiplesk...

40

man tai keistai atrodo pasakymas, kad jei mergina negrazi, tai lovos reikalai nekokie... siaip aistringumas su groziu nesusijes. ir ta, kuri neturi nei super figuros, nei dailaus veidelio (ar tiesiog pasidazyt ar apsirengt nemoka), gali toooookius dalykus isdarinet lovoj...o ta grazuole gali jum gulet kaip lenta ir tiek. aisku nebutinai taip. kiek zinau is savo draugu (kuriu dauguma gerokai vyresni uz jus visus), pacios geriausios lovoje yra tokios ne visai lieknos merguzeles, kurios megsta gyvenimo malonumus (pavalgyti, pamiegoti, pasokti, isgerti, pasidulkinti) ir del to negali super atrodyti:)nes saiko neturi:)