Tema: ieskok
jum geriausia ieskok.lt?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → ieskok
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
jum geriausia ieskok.lt?
nu neblogas,neblogas...na bet zinoma,visalaik atsiranda geresniu:)
sakai? ash ir tajp sakaw
man geriausia daug fainu zmogeliu su kuriais galima pabendrauti...jau pripratau prie jo...;)
TaIp..BeT iR pER KItUs SajTuKuS iMaNoMa pAbEnDRaUt PwZ pER OnE.Lt
Laura, aisku, kad galima. jei nenori naudotis ieskok, tai nesinaudok ir nereklamuok cia kitu, negi one mazai zmoniu? o jei labai jau mazai, tai verta susimastyt ar one tikrai geresnis uz ieskok...
man tai ieskok daug labiau patinka ir one visai nesinaudoju... ten vyksta apsoliucios nesamones...
CIa JaU pER ZiAuRei(jOkE) AsH cE nIeKO iR NerEklAmUOju..
Man tai tiek ca tiek ten smagu ot!:) o siaip ieskok man visad patiko cia zmones paprastesni ;] ir saitas greitai veikia
nu tema tai pritrenkianti jei nepatiktu nesilankytumem...
Mmm..uz ka tos geltonos korteles? Nu man ieskok irgi labai patinka
uz ka?? uz raides viena didzioji, kita mazoji ;D va uz ta muset. o siaip tai gali paskaityt uz ka
Gerai,bet dabar esmei ne korteles o ieskok.lt
ieskok.lt super taip?
ieskok.gera tuo kad cia yra daug zmoniu kurie mielai bendrauja ir susipazista su kitais...dar kad nestrigineja ir nepakimpa kaip kituose puslapuose...siaip tai man nepatinka forumai asmeniski kur yra zmoniu arba as nemoku kitu paziureti arba nera galima..ir del nuotrauku vertinimo taip pat noretusi zinoti kaip kiti balsuoja (arba as nemoku paziureti arba nera cia tokio sutverimo)
pritariu..:D
ieskok.gera tuo kad cia yra daug zmoniu kurie mielai bendrauja ir susipazista su kitais...dar kad nestrigineja ir nepakimpa kaip kituose puslapuose...siaip tai man nepatinka forumai asmeniski kur yra zmoniu arba as nemoku kitu paziureti arba nera galima..ir del nuotrauku vertinimo taip pat noretusi zinoti kaip kiti balsuoja (arba as nemoku paziureti arba nera cia tokio sutverimo)
Iskok, kaip ir visur, savi pliusai, savi minusai
Jo..
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → ieskok