You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 … 6 7 8 9 10 … 17 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed

- Linas, 23
- Forumo Legenda
Re: Soliariumas:uz ar pries?
Skaistė, 17 wrote:Linas, 19 wrote:Skaistė, 17 wrote:aš tai už soliariumus, man patinka rudas kūnas (nu aišku neperdaug) o kaip kažkas čia minėjo, tai tikrai, šiais laikais viskas nesveika... tai koks skirtumas jau
o kai vaikinai eina į soliariumus tai aš irgi nieko prieš.... man patinka 
na kad tu jau ryshkiai apskrudus..
P.S. narkotikai irgi zalingi..... tai davai visi venas badykimes arba koka niuchinkim :?
xem, apie narkotikus nebuvo čia kalbama ir ne juos turėjau omeny, aš kalbėjau apie visokias chemijas (kosmetiką)... kosmetika gal dar labiau kenkia negu tie soliariumai... nori būti graži, tai reikia aukoti kažką.... kaip sakoma: ,,grožis reikalauja aukų", beto, aš neapsivulusi, per foto kitaip atrodo truputį...
na tai tik mano subjektyvumas..
bet as kalbedamas apie narkotikus turejau omeny pavo atsainu poziuri. : "o kaip kažkas čia minėjo, tai tikrai, šiais laikais viskas nesveika... tai koks skirtumas jau
"
igausi proto kitaip kalbesi...

- Skaistė, 17
- Forumo Pradedantysis
Linai, deja proto turiu.... ir man jo užtenka...prašau manęs neįžeidinėti, ačiū.. aš pasakiau savo nuomonę, kad aš prieš soliariumus nieko neturiu.. tai neprisikabinėk.. o kad šiais laikais daug kas nesveika, tai čia faktas... ne apie narkotikus kalba eina... čia ir taip visi žino kas yra narkotikai, tai jų čia nekišk...

- Ieva, 15
- Forumo Naujokas
Soliariumas yra gerai ;)Tik reik su saiku ten vaiksciot...Kaj per daug taij ir negrazu ,ir nesveika...

- Erika, 22
- Forumo Naujokas
As pritariu Ievutei, isties kas per daug tas nesveika...o pati i soliariumus vaikstau del odos, taip issprendzius problemas del spuogiuku

- Laura, 18
- Forumo Vijurkas
lengvas idegis grazu, bet kai eina,atleiskit uz pasakyma, slyksciai oranzines ir sviecia is tolo kaip sviesoforai, tai...

- GT
- Forumo Karalius
Laura, 18 wrote:lengvas idegis grazu, bet kai eina,atleiskit uz pasakyma, slyksciai oranzines ir sviecia is tolo kaip sviesoforai, tai...
O kai eina sviesiai ruzavos lygiai tokios pacios spalvos kaip kiaules?:D
Pvz tu man tokia panasi..:D Nenoriu izeidineti bet tik tau atsakymas i tavo sviesafora..;D

- Laura, 18
- Forumo Vijurkas
Tomas, 26 wrote:
O kai eina sviesiai ruzavos lygiai tokios pacios spalvos kaip kiaules?:D
Pvz tu man tokia panasi..:D Nenoriu izeidineti bet tik tau atsakymas i tavo sviesafora..;D
yra saules naturalus idegis, o beto, ne pietuose gi gyvenam:P:D beje, nematei manes,tad...:P

- Aurinta
- Forumo Dalyvis
Uz,, tik ne per daug,, nors labai lengva uzkibt,, grazu rudas kunas, taj soliariumas yr gud:D

- Viktorija, 13
- Forumo Naujokas
as uz soliarimus nors jame dar nebuvau bet reiks eit nes sokiams reikia tamsesniai truputi but nes as nesu ruda tikrai o ziema jus prie kitokia saulutia nenudegsi bet vasara tai labai gera pasisyldyti kieme ant saulutes;)

- Agnute, 17
- Forumo Vijurkas
o as nei uz nei pries... kas ka nori tas ta daro... faktas kaip blynas kad tai labai kenkia odai... ji issauseja ir pradeda rauksletis... todel mergytes pinknaudaujancios dirbtine saule, nenustebkit jei mazdaug 30 busite rauksletos....

- Youlowe, 16
- Forumo Dalyvis
priš,nes skatina vėžį...:(

- Agnute, 17
- Forumo Vijurkas

- Dainora, 15
- Forumo Naujokas
nu seip geriau naturali saule o ne soleriumaj...bet ir ta kenkia...o taip tai man lbj grazei atrodo ideges kunas..nors ir nesveika:( bet ka jau padarysi ir pati vaikstau y tuos soliariumus...i 2 savaites viena krta ir man uztenka...

- Ruta, 16
- Forumo Naujokas
hmm... vasara, sutinku, grazu, bet ziema... buna eini gatve, sniego visur pilna, ir eina kokia merga rudai nusisvilinus... nu kaip cia pasakius, juokingai atrodo ;D

- Milda, 25
- Forumo Aktyvistas
Man nieko nera baisiau uz soliariuminius bachurus, tragedija kazkokia, virshune. Kur dingo vyrishkumas jei dabartiniai vaikinukai rauda del ishkilusiu spuogeliu ir apgameliu. Marazmai tikri.

- Lina, 23
- Forumo Liūtas
Nei uz nei pries,aisku geriausia savaiminis idegis,bet galima retkarciais i soliariuma uzsukti...

- Vaiva, 18
- Forumo Liūtas
su protu ir saiku pirmyn ... 

- Lina, 23
- Forumo Liūtas
Kiekvienam savo,vienomstai patinka kitoms ne!

- Vaiva, 18
- Forumo Liūtas
na man asmeniskai grazu sweikai ruda oda...
Pages Previous 1 … 6 7 8 9 10 … 17 Next
You must login or register to post a reply