Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Auri tu negeras isgazdinai visus...:(
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 260 261 262 263 264 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Auri tu negeras isgazdinai visus...:(
joa as misteris blogis B :]
blogas blogas blogas tata...
ir ka man cia vienai daryt??????:(
vot atgailauk dabar kad taip priauginai dabar dideli ziniuciu kieki kad net mane aplenkei... :]
zmones neklausykit jo sugrizkit cia...:( jis sadistas...:(
baisesniu sadistu nebuna ~
as vistiek baisesne...
a zmones negrizkit, Danguole dar baisesne sadiste uz mane uzsadistins jus negyvai :}
as tave uzsadistinsiu uz tokius darbelius...
matot hebra? ji jau pradeda savo nesvarius darbelius jegiu jus manes pabugot, tai nuo jos gereu bekit kaip nuo velnio ;D
na palauk palauk oi tau atsirugs...parodysiu as tau velnia ir visus kitus baubus...
kaskodel uzjauciu as viel s mayma ant daug daug puslapiu
Zmones, as dabar rasysiu Auriui, ka zadejau parasyt pries savaite, nemuskyt manes
ehm o ka rasyt??
varda matot, amziu taipat, esu is Anglijos, priestai vilnius :S
sweikuciai
na as cia baisiai anksti bet noriu sio to paprasyti.. gal kas galetu savo mieste pavaikscioti su fotiku ir nufotkinti skelbimu ir iskabu su kjlaidomis na pvz : (odos - ven. ligu kabinetas) ;D sita iskaba teigia kad jei tau spuogas uzaugo tai jau venerine liga ;D ;D ;D musu tironei tokius darbus atnesti reikia.. buciau dekingas ir per meeta bokala pastatyciau
kaskodel uzjauciu as viel s mayma ant daug daug puslapiu
Zmones, as dabar rasysiu Auriui, ka zadejau parasyt pries savaite, nemuskyt manesehm o ka rasyt??
varda matot, amziu taipat, esu is Anglijos, priestai vilnius :S
pasiskaityk tituliniam ka parasem ir tu kazka smaikstaus sumastyk
Nikita > nu vat tureciau daugiau laiko tai paskaityciau ka cia prirastliavojai ir pats parinkciau ta citata is tavo rastliavu, bet dabar neturiu to laiko - sesijos... tai buk geras palengvink man gyvenima ir parink savo citata pats arba gal kas nors is nariu galit padet ir parink kazka mandro ka jis ce pasake ir visiem patiko ;D
labutis;)
Linukai,o ant kada tau reikia?
daugiausia bijau piktu moteru
duokit pavairuoti ..
nu va sveikinu spec agente Nikita su oficialiu istojimu
spec agentas
Nikita, spec agentas 0016 del metu?? po metu keisies :? ;D
ponai sveikinimai istojus
Puslapiai Ankstesnis 1 … 260 261 262 263 264 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~