Re: pirmas bucinys (laizekas)
na taip,siokia tokia:)bet kai pagalvoji,koks skirtumas:pirmas,antras bucinys?juk su kitu zmogumi gali buti vel kaip pirmas;)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 23 24 25 26 27 28 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na taip,siokia tokia:)bet kai pagalvoji,koks skirtumas:pirmas,antras bucinys?juk su kitu zmogumi gali buti vel kaip pirmas;)
na taip gali... bet to pirmojo niekada pvz as nepamirsiu... am:D
na na,tai smagu,agnut:)o man jau ir is atminties baigia issitrinti:)
na matai neistrigo i atminti matyt.. o mano pirmas bucinys buvo su maziuku su kurie jau virs metu esam kartu:D:D
man trylika pirms laizeks siais metais jaunsmas puikus labai puikus ir dar su mylimu zmogum
oj nearealu buvoooooo
12 metu o jau laizekai.Pz kur ritasi pasaulis...
Blemba kai sunki isdrysti pirmu roz pabuciuot:D
po vasaros pasidariau tai tikra buciniu masina net per pirmus pasimatymus merginos jau ant kaklo kabinas net atsigint neimanoma :D:D:D;D
po vasaros pasidariau tai tikra buciniu masina net per pirmus pasimatymus merginos jau ant kaklo kabinas net atsigint neimanoma :D:D:D;D
tai tau tikrai lb pasiseke...
joa nesigailiu draugelis mane ziaurei pakeite net fotke mano is vasaros yra anketoj
as tai dar nesu pasibuciavusi...labai noreciau padaryti su zmogumi kuriam as tikrai rupiu ir kuri myliu,bet manes neaplanko laiminga meuile...taip,kad...as dar nebuciuota:)
as tai dar nesu pasibuciavusi...labai noreciau padaryti su zmogumi kuriam as tikrai rupiu ir kuri myliu,bet manes neaplanko laiminga meuile...taip,kad...as dar nebuciuota:)
buk kantri ir butinai aplankys,tik svarbu neskubek,nes veliau gali mazumele gailetis....
Monika, 12 parašė:as tai dar nesu pasibuciavusi...labai noreciau padaryti su zmogumi kuriam as tikrai rupiu ir kuri myliu,bet manes neaplanko laiminga meuile...taip,kad...as dar nebuciuota:)
buk kantri ir butinai aplankys,tik svarbu neskubek,nes veliau gali mazumele gailetis....
zinau ,kad reikia kantrybes...bet kazkaip norisi jau kazka stipresnio patirti...nors tu meteliu tiek tera...:)
Egle, 15 parašė:Monika, 12 parašė:as tai dar nesu pasibuciavusi...labai noreciau padaryti su zmogumi kuriam as tikrai rupiu ir kuri myliu,bet manes neaplanko laiminga meuile...taip,kad...as dar nebuciuota:)
zinau ,kad reikia kantrybes...bet kazkaip norisi jau kazka stipresnio patirti...nors tu meteliu tiek tera...:)
naturalu,zmones visalaik nori patirti tai ko dar neisbande...
na man tai pirmasis buvo 11 metu...seiptai labai patiko nes tai ivyko su mylimu zmogumi...
na man tai pirmasis buvo 11 metu...seiptai labai patiko nes tai ivyko su mylimu zmogumi...
kazkaip kai prisimenu save 11metu,tai vieninteliai mylimi zmones vyr.g buvo mano tevelis ir dar keli dedes:)exxx,kaip viskas greit keiciasi:D
Pirmas bucinys...na kiekvienam...jis skirtingas...vieniems jis malonus ir isliekamtys ilgai atmintyje....kitiems....aj geriau apie gerus dalykus
Puslapiai Ankstesnis 1 … 23 24 25 26 27 28 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)