481

Re: pirmas bucinys (laizekas)

na taip,siokia tokia:)bet kai pagalvoji,koks skirtumas:pirmas,antras bucinys?juk su kitu zmogumi gali buti vel kaip pirmas;)

482

na taip gali... bet to pirmojo niekada pvz as nepamirsiu... am:D

483

na na,tai smagu,agnut:)o man jau ir is atminties baigia issitrinti:)

484

na matai neistrigo i atminti matyt.. o mano pirmas bucinys buvo su maziuku su kurie jau virs metu esam kartu:D:D

485

man trylika pirms laizeks siais metais jaunsmas puikus labai puikus ir dar su mylimu zmogum:::713

486

oj nearealu buvoooooo

487

12 metu o jau laizekai.Pz kur ritasi pasaulis...

488

Blemba kai sunki isdrysti pirmu roz pabuciuot:D

489

po vasaros pasidariau tai tikra buciniu masina net per pirmus pasimatymus merginos jau ant kaklo kabinas net atsigint neimanoma big_smile:D:D:D;D

490

Gediminas, 17 parašė:

po vasaros pasidariau tai tikra buciniu masina net per pirmus pasimatymus merginos jau ant kaklo kabinas net atsigint neimanoma big_smile:D:D:D;D

tai tau tikrai lb pasiseke... tongue big_smile

491

joa nesigailiu draugelis mane ziaurei pakeite net fotke mano is vasaros yra anketoj big_smile

492

as tai dar nesu pasibuciavusi...:::a55labai noreciau padaryti su zmogumi kuriam as tikrai rupiu  ir kuri myliu,bet manes neaplanko laiminga meuile...taip,kad...as dar nebuciuota:)

493

Monika, 12 parašė:

as tai dar nesu pasibuciavusi...:::a55labai noreciau padaryti su zmogumi kuriam as tikrai rupiu  ir kuri myliu,bet manes neaplanko laiminga meuile...taip,kad...as dar nebuciuota:)

buk kantri ir butinai aplankys,tik svarbu neskubek,nes veliau gali mazumele gailetis....

494

Egle, 15 parašė:
Monika, 12 parašė:

buk kantri ir butinai aplankys,tik svarbu neskubek,nes veliau gali mazumele gailetis....

zinau ,kad reikia kantrybes...bet kazkaip norisi jau kazka stipresnio patirti...nors tu meteliu tiek tera...:)

495

Monika, 12 parašė:
Egle, 15 parašė:
Monika, 12 parašė:

zinau ,kad reikia kantrybes...bet kazkaip norisi jau kazka stipresnio patirti...nors tu meteliu tiek tera...:)

naturalu,zmones visalaik nori patirti tai ko dar neisbande...

496

na man tai pirmasis buvo 11 metu...seiptai labai patiko nes tai ivyko su mylimu zmogumi...

497

Greta, 13 parašė:

na man tai pirmasis buvo 11 metu...seiptai labai patiko nes tai ivyko su mylimu zmogumi...

kazkaip kai prisimenu save 11metu,tai vieninteliai mylimi zmones vyr.g buvo mano tevelis ir dar keli dedes:)exxx,kaip viskas greit keiciasi:D

498

Pirmas bucinys...na kiekvienam...jis skirtingas...vieniems jis malonus ir isliekamtys ilgai atmintyje....kitiems....aj geriau apie gerus dalykus:::757

499

:::858

500

:::733