Re: ar vyriski vyrai ilgais plaukais?
man ilgaplaukis daug vyriskesnis, nei trumpaplaukis su ruzavais marskineliais... ir vyriskesnis uz tuos soliariuminius modelius...
kas ce apie ruzavus marskinelius sneka?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → ar vyriski vyrai ilgais plaukais?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
man ilgaplaukis daug vyriskesnis, nei trumpaplaukis su ruzavais marskineliais... ir vyriskesnis uz tuos soliariuminius modelius...
kas ce apie ruzavus marskinelius sneka?
apie zydrus geriau pauliui:)
vyrai su ilgais plaukaus asmeniskai man patys graziausi...
ne tikrai nevyriski
kaip obezjanos
negerai
nusisneki
ka nsusisneki sudai bn ne vyrai
kaip pat atrodai pasiziurek!!!jei pats esi neidealus, kaip gali varyt ant kitu...
Aciu kurie uz ilgus plaukus ir dedu ant tu siauraprociu kuriems patinka kad wisi zmones butu wienodi :D:D
Aciu kurie uz ilgus plaukus ir dedu ant tu siauraprociu kuriems patinka kad wisi zmones butu wienodi :D:D
ir gerai darai...
ne vienodi bet kad isliptu is medziu ir pasitrumpintu savo tuos kusplaukius
nesuprantu pestyniu prasmes. nesiokime visi trumpus, ilgus, cia kiekvieno reikalas, kam kokie patinka, o ne tas toks, jei toks ir t.t. is vyru 25 m ir daugiau isgirsti vaikiskus sapaliojimus keista yra. pas mane pusiau ilgi ir kas cia tokio, kokie patinka tokius nesioju. kaip sakoma, plauku ilgis ne bobu reikalas
o as tai kai noriu pasiauginu kai noriu nusikerpu tuos plaukus gi cia nera problema..
Ilgi plaukai grazu:D Merginas traukia:D Tik reikia bisky labiau prisiziuret:D
Ilgi plaukai grazu:D Merginas traukia:D Tik reikia bisky labiau prisiziuret:D
jo su ilgais plaukais tikrai visko buna, ir nemazai reikia ideti kad nebutu kaip varnu lizdas
beja jai ir kam nepatinka ilgi plaukai tai cia ju problemos kiekvienas turi savita stiliu, manau ir siek tiek unikalumo, o kas vaikosi madu tai cia jau ju reikalas
jo man pationka ilgi tam tikrose vietose :D:D:D
kaip kiti nesioja-man nesvarbu...bet pati asmeniskai nenoreciau vaikino ilgais plaukais....
tarp koju veltusi ::D
man asmeniskai ilgaplaukiai ziauriai vyriski, primena herakli o jums??
kazi ar tai vyriska.. bet jaj zmogui tinka tai grazu as nieko pries jai zmogu tinka
jums ko vyry ar plauku reikia nu nusipirkit peruka ir dziaukites
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → ar vyriski vyrai ilgais plaukais?