nus. Saugiai ir puikiausiai prisistaciau pas savo globejus Vilniuj. Truput ta Degtinike kuria cie mane graziosios fejos bande nunuodyt jau pradejo veikt bet as nesijaudinkit dar veiksnus ;D Nu hebryc buva tkrai linksmoka neliudejau Sorry hebra bet nigaliu jume pamajakinti kaip jus ce manis prasete prasinesti kad saugiai grizau... matot vilniui as nezenots ir panasiai tai tuo paciu ir nepasipildes saskaita mato pasirodo ;D
O kas del meeto.. niu dalyviu skaicius buva 5. Auris Nikita Linas Lina ir Nijole:). Pirmas susitikom prie zaftojobusu stoties tai buvam tik keturiese, be spec agento Nikitos. Kuomet nusigavome i gavnopoli.. t.y. akropoli, prisijunge ir Nikita pradzioj sedejom bravarijoj, tai musu mergelikes nezenuotos fejos ir visokios ten keretojos nesikuklindamos pajame skiesto svyturio asociais ;D o mes vargani vyriokai uzsimanem Bravarijos aluti paragaut (mat man kaip Klaipedieciui svyturys nenaujiena...) Nu vot o tas Bravarijos alutis toks tamsus ir toks gradusuotas pasirode mat tai taip ir gavos kad mergelikes greiciau isgere ta skiesta svyturioka uz mumis, vyriokus.
Beje, vienas dalykelis vertas paminet - Nikinta nieko gere.:) Net sulciu. Is bravarijos persimetem i ledo ciuozykla bet pasirode kad ji veiks tik po valandziukes, tai aplinkui sminirejom ir nosi krapstinejom kol pagaliaus sulaukem ir visi suvirtom ciuzinti. Mane uzsipuole tos keretojos ir apvadino melagiu nors as NEKALTAS ! Nei as jom sakiau nei ka kad nemoku ciuozt...
Is po ciuzyklos nukulniavom i apollo boulinga kur pagaliaus pasigavom belaidi interneta (mat Bravarijoje kazkodeltai jo nebuvo), ir susisiekem su jumis:) laiska parasem tik is trecio karto nes bisq ikale buvom ir vis ka nors ne to nuspausdavom..
Po Apollo ponas spec agentas Nikita tepe slides ir mus paliko vienus su Linu laikyt tu mergaiciuku fronta... :? Nu tei mes drasiai priemem issuky ir jos nusitempe mus i savo urva kur pradejo pilstyt visokius gedius skyscius kurie lkabai idomiai pradejo veikt musu samonme ir pan.. cia turbut jos kaip pazadejo mane nunuodyt, tai pazada ir tesejo ;D nu bet jos neivertino mano pajegumu ir as sekmingai issigelbejau gyvas sveikas ir nezenotas ! ~
Tai vat vaikai paikiai. Gyvenimas nera ziaurus.... jis tik biskuteliuka papiktintas;)
Nuspresta buvo kad ateis dar tokios kaip pavasario atostogos, per kurias galesma susilekt in das Kaunas. O per vasra, visokias ten juros sventes ar netgi siaip, del smagumo, galesma susiliekt ir Klaipeduskoj.
Iki. einu miegot;) ryt anksti i Klaipeda trenktis o dar reikia issiblaivyt bo dar vaira nuvairuosiu ir poto buciuosiuos su zaliaisiaisiais vienoj hatoj;) tia )