6581

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

oho kaip cia tylu... matyt jau visi ismove i Vilniu big_smile nu palaukit leiskit man apsirengt, pasiruost, pasipuost, apsiginkluot ir visaip kitaip -uot wink ir atkulniuoju ir as kad jau taip jau taip jau taip jau... em.. kad jau taip jau entuziastingai jus pasiryze big_smile ka jau cia su jumis padarysi nu... :V big_smile big_smile big_smile big_smile

O tai sita gal man pasiruost toki koki nors mandra kytra plakateli tipo "Nedrasiuju ir Kukliuju Klubas" ar kaip nors tipo "Linas Lina ir Nijole" ? big_smile Zinot, kaip kokiam oro uoste atsistosiu ir mosikuosiu kol koks creepy senis prisikabins ir teks tept slides ir atmazonus jums zinutemis rasinet kad ai koja issisukau ar subine skauda ir negalejau ateit? big_smile:D::DD ne, ne... juokauju:) atkeliauju:)

6582

ir sita hebryte kad jei jau kas nors is jusu busit tokie mandri ar ka, ir sugebesite pasitikrinti foruma pries ateidami i meeto sutarta slaptai viesa vieta tai jusu demesiui: Jeigu kas galite, pasiimkite skaitmenke fotoaparcioka nes as nelabai gausiu big_smile Dekui uz demesi:) iki smile

6583

na joa Auri laikykis ataleksim big_smile as jau tuoj i autioka soksiu wink\
>> pasijamsiu ta fotomeikeri ten sioki toki :::818
>> P.S  kiek zn tos musu 2 merguzeles jau seskinej  voliojasi lovoj ;D

6584

nu pasilinksminkite jus ten tongue

6585

na ta ka sedim apollo boulinge ir va rasom jms tautieciai deinorastuka meeto:

>>>> O buvo tep. Ainu as gutvele i zourio kad untai dvi bobuts stov. Nu i as jome saka: "E, ciuvs, a kon to dara cia, a?" A jos mone i saka: "E, bachurz, eime in da meetz" Nu tei as... as... :V as... nu as i nuejeu. Bet jus skaitytojai neapsigaukit, as nei kiek nesigailiu big_smile as tiesiog nebzinow kaip ce beapsakyt ta moteriskiu pakvaisima nezmoniska tokia kurio net neimanoma cia turbut aprasyt butu nu... :? (Tata)
>>>>>> na reiskiasi db ponas Linas, va kaiptik isedau i keleivine Alytui ir kaip tik 13:50 jau buvau vilniaus stoty lb keista nes neprikio narkomanai (cia jau tradicija ) ;D tai pas kuo nusigavom i dideli tvarta ir tada jau prasidejo.. big_smile
>>>>>> mergaites, mergytes.... ech, ka jus praradot, cia neatvyke :V ech... :::742 :::742 mieliakai musu berniukai, mieliakai, bet melagiai tai visiski wink TIPO jie ciuozt nemoka :V bet vis tiek mes juos mylim..... apgavo jie mus jaunas (nors jie sake, kad mes senos) ir nezenotas :V vis dar ;D bet vaikai, praradot jus viska cia neatvyke :V (nilke)
>>>>>>>>>tata, mes ni bobuts mes mergaites big_smile ges juk geros mergaites juk jumi nieko bloga nipadarem :V :V o siaip tai liux chebra big_smile smile eisim toliau linksmintis vat tongue o jus seile varvinkit :::742 :::742
>>>>NELINUTE
>>>>>> Nu tei va jos ce sneka kad as jas apgavau del ciuozimo kad tipo nemoku nu bet istiesu as joms niekad ir nesakiau kad nemoku tongue Jos klausia vienas kito ar moka ir visi sake kad nemokat tai as tik pasakiau nu tai vat kai pgerai kad visi nemokat... wink Nieko as nesu toks jau melagis as tik nesakiau tiesos tongue Vardan to kad neizeist musu graziuju bobuciu.. oi t.y.,,.. mergaiciuku pupuciu smile big_smile Nu o dabar jos zaibuojas ir grasina labai baisiais gerimais, kad nunuodys ir visaip kitaip ten taip vot girdyt... Ate gimtoji Klaipeda... nebepamatysiu taves daugiau.. sad sad sad sad (Auris)

6586

LInksminkites linksminkites:P nieko baisaus kad as namie sedziu:(

6587

nus. Saugiai ir puikiausiai prisistaciau pas savo globejus Vilniuj. Truput ta Degtinike kuria cie mane graziosios fejos bande nunuodyt jau pradejo veikt bet as nesijaudinkit dar veiksnus ;D Nu hebryc buva tkrai linksmoka big_smile neliudejau wink Sorry hebra bet nigaliu jume pamajakinti kaip jus ce manis prasete prasinesti kad saugiai grizau... matot vilniui as nezenots ir panasiai tai tuo paciu ir nepasipildes saskaita mato pasirodo ;D

O kas del meeto.. niu dalyviu skaicius buva 5. Auris Nikita Linas Lina ir Nijole:). Pirmas susitikom prie zaftojobusu stoties tai buvam tik keturiese, be spec agento Nikitos. Kuomet nusigavome i gavnopoli.. t.y. akropoli, prisijunge ir Nikita smile pradzioj sedejom bravarijoj, tai musu mergelikes nezenuotos fejos ir visokios ten keretojos nesikuklindamos pajame skiesto svyturio asociais ;D o mes vargani vyriokai uzsimanem Bravarijos aluti paragaut (mat man kaip Klaipedieciui svyturys nenaujiena...) Nu vot o tas Bravarijos alutis toks tamsus ir toks gradusuotas pasirode mat wink tai taip ir gavos kad mergelikes greiciau isgere ta skiesta svyturioka uz mumis, vyriokus.

Beje, vienas dalykelis vertas paminet - Nikinta nieko gere.:) Net sulciu. Is bravarijos persimetem i ledo ciuozykla bet pasirode kad ji veiks tik po valandziukes, tai aplinkui sminirejom ir nosi krapstinejom kol pagaliaus sulaukem ir visi suvirtom ciuzinti. Mane uzsipuole tos keretojos ir apvadino melagiu nors as NEKALTAS ! smile Nei as jom sakiau nei ka kad nemoku ciuozt...

Is po ciuzyklos nukulniavom i apollo boulinga kur pagaliaus pasigavom belaidi interneta (mat Bravarijoje kazkodeltai jo nebuvo), ir susisiekem su jumis:) laiska parasem tik is trecio karto big_smile nes bisq ikale buvom ir vis ka nors ne to nuspausdavom.. sad

Po Apollo ponas spec agentas Nikita tepe slides ir mus paliko vienus su Linu laikyt tu mergaiciuku fronta... :? Nu tei mes drasiai priemem issuky ir jos nusitempe mus i savo urva kur pradejo pilstyt visokius gedius skyscius kurie lkabai idomiai pradejo veikt musu samonme ir pan.. cia turbut jos kaip pazadejo mane nunuodyt, tai pazada ir tesejo ;D nu bet jos neivertino mano pajegumu ir as sekmingai issigelbejau gyvas sveikas ir nezenotas ! big_smile~

Tai vat vaikai paikiai. Gyvenimas nera ziaurus.... jis tik biskuteliuka papiktintas;)

Nuspresta buvo kad ateis dar tokios kaip pavasario atostogos, per kurias galesma susilekt in das Kaunas. O per vasra, visokias ten juros sventes ar netgi siaip, del smagumo, galesma susiliekt ir Klaipeduskoj.

Iki. einu miegot;) ryt anksti i Klaipeda trenktis o dar reikia issiblaivyt bo dar vaira nuvairuosiu ir poto buciuosiuos su zaliaisiaisiais vienoj hatoj;) tia big_smile)

6588

tai lb dziugu Auti kad parsibeldei saugiai i kaiminysteje esanti nama ;D
>> db mano pasakos versija.. kaip jau musu Tata Auris minejo buvom po Apollo ir tada musu princeses keretojos ir visokios kitokios ceravotojos :::818 mus lepino velnio lasais.. tai po sitos puotos Auris pabego.. (lyg jis nzn kad bet kurioj stotelej galima pasipildyti saskaita.. :=) )
>> na bet ne esme :-)

>> o kai saules diskas nuriedojo nuo dangaus skliauto ir mire diena tada jau mane tos keretojos ivele i svao zabangas ir pagulde tarp saves kad as nepabegciau.. ir mane iskuklino ;D

>> vaje vaje toks tas musu mielas meetas :::818

6589

Auri, o meeeees wink del taves jaudinomes :V
dabar mano versija, mieli klubieciai, tautieciai, draugieciai ir busimos kolegos :V
>>kaip jau teko pastebeti, apjuodino mane ir sese pries visa lietuvele.... mes panelemis blogietemis patapome, kurios musu saldainiukus apgere (ir cia kaltas ne musu, jusu nuomone skiestas svyturiukas, o patirtis :V )nugirde ir pagulde i lova :::818 (bet Auris nepasirase :?, bet bus tu progu wink... o grazuole vasara, KOPOS wink nananyna nana naaa.... ;D )
..........iskuklino :? (tai kad net pirstu nepalietem :V nors kas ten zino, ka sapnuodami darem :::818 nes sitas vaikas uzmurmejo karta "vaje vaje" tokiu mieliakiskai saldziu balseliu wink )....
nius lekiu spat, nes gal tikrai miegot kazkas neleido :V o sese ruosiasi puosiasi varyt link Aurio valdu in svadbu, in da Klaipeda (tai vilnius, tik pavadinimas ilgesnis wink )

6590

vaje vaje.. ir nzn kodel as ten saukiau.. gi as kiektai miegu ir gal net nejauciau kaip name iskuklinot :-) bet ka jau padarysi big_smile

>> tai db svajojam apie Kauna per kokias nors atostogas o jei ne tai tada vasarele ir smagioji mylimoji KLP. :::818

>>> Nijolyte ziurek tu ten nepersimiegok.. wink

6591

na apie meeta jus ten viska papasokojot.. smile manau dar verta pamynet kad Auriui buvo pora labai stypriu juoko priepoliu... big_smile
na as kai juos palykau, susistikau su sese, pasiemiau raktus ir atejau i savo kiema sena... susitikai draauga, isgerem sampano...na atejo dar draugu.. prisijuokem nerealiai, mentai sustabde mus kaskodel... trolikas man pries pat nosi uzdare durys ... big_smile ir grizau namo...

6592

na gal zalieji pilieciai pria taves prikibo todel kad norejo pasilabinti.. nes gi tu ju lyderis wink arba pamate kad jus prisirgave sompanelio... big_smile kad ir slaptas agentas bet istatymai visiems lygus :::818

>> na joa visi ten kvatojo smagiai gardziai ir visa kaip kitaip sauniai smile

>> o del viesojo transporto tai lb jau greit vytis juos reikia ;D

6593

MAtau labai gerai pasilinksminote....

6594

niu svieki nedrasuoliai:) Raportas is Aurio... Grizau Klaipedon saugiai sauniai ir patenkintai :-D Pravaziavau gal kokius 4 zalius mentus ir visi mane sustabde ;D ;D ;D ot sakau laiminga diena, bet nei vienas nenukirpo nieko is manes, nes gi toks nepriekaistingas ir pan... kas gi galetu? :? big_smile big_smile big_smile big_smile zdz... Patikrino bagaznika ar nevezu nacnyko alaus ir paleido ;D

Na o meetas buvo saunus bet sivakar maniskiai organizacijos nariai man pazadejo pirtele taij galesiu pripasakot jiems kaip vilniuj smagiai fainiai buvo vat:) patsiveziau labai sauniu ispudziu ir esu lb lb patenkintas. Laukiu nesulaukiu kito meeto big_smile~

p.s.: as ten jau Linui pradedu pavydet del tu visu iskuklinimu naktiniu... yikes :V

6595

neuzpavydek gi bus kitu meetu :::818 tai jau kaip nors jau keisimes vaidmenimis :::356

>> o pirtele yra geris.. kaip jau as jas megstu :::234

6596

jo jo geris ta igeris bet vat truksta 3 norinciu in das pirtele eiti big_smile O tai reiskias vat kad man reik zmoniu big_smile ee hebra vaziuokit i klp ;D prijamsiu pasildysiu ir pan smile))

6597

as visom 4 uz toki pasiulyma tik kad jau niekaip nenuvaziuociau big_smile nes jau gi velu.. :-) reikejo is karto sakyti as gi zn kad pasiduodu viokiom avantiurom :::036

6598

nu vat as nznojau kad truks zmogenu big_smile buciau isimetes tave i ta bagaznika kuri ten labai mentai ikyriai tikrino ;D ir butumem parleke ;D

6599

Sveikuciai chebryte wink
na kaip sekesi?ar patiko?ar suartejot? dabar as susvetimejus tarp jusu jauciuosi...:(:(:(:(

6600

che ;D oi tai vienas cia is musu net taip suartejo kad viena lova dalinos nu ;D:D:D:D::D