141

Re: ...HELP... mano 14- metis sunus, ritasi zemyn...

... manishkis lyg ir neruko... kol kas ir negere.... bet naujuosius, nusprende sutikti su draugais, tipo eis i laisves aleja.... sakiau, kaI JAM BUS SHESHIOLIKA, GAL IR GALES EITI SUTIKTI NAUJU SU DRAUGAIS, O KOL KAS TEKS PASITENKINTI NAMISHKIU DRAUGIJA,... PER GREITAI JAUNIMAS NORI SUAUGTI...

142

joa lb gretai nori vaidinti suaugusiuosius.. as jau seniai sakkau kad is vaiku pavogta vaikyste.. :{}

143

Na taip ir turi buti big_smile tokie laikai big_smile

144

duosiu patarima neslmusi rukymo ar gerimo ar dar ko
padaryk kaip man tevas dare
leisk isgert bet su saiku
leisk rukyt bet daug kol jam bus slykstu
su draugais tegu buna bausk tik tada kai pareis persisiurbes o alaus butelis niekam nepakenke jei jis tik vienas o ne 20

145

ir tai ne daznai

146

bahuriukas tikrai pasijus suaugusiu jam tai patiks ir viskas ok bus
uzdraustas vaisius sadziausias o kai jis tampa atviras ir galimas 14meciau tampa neidomus

147

Man leido su draugais svesti nuo 15kos.. .:)

148

Benas, 24 parašė:
Egle, 17 parašė:

Aga sveika sveika wink vakar spaudimas zemas buvo tai dave konjako gert...truputi...kad ji kur slykstyne...:D

nu nu tai ka visa laika smapaniuka birbinai?:D

Nop per kaledas kokias 4-5 vyno taures isgeriau smile apie valgio kieki tai patyliu big_smile na  del spaudimo tik puse taureles konjako smile

149

Egle, 17 parašė:
Benas, 24 parašė:
Egle, 17 parašė:

Aga sveika sveika wink vakar spaudimas zemas buvo tai dave konjako gert...truputi...kad ji kur slykstyne...:D

nu nu tai ka visa laika smapaniuka birbinai?:D

Nop per kaledas kokias 4-5 vyno taures isgeriau smile apie valgio kieki tai patyliu big_smile na  del spaudimo tik puse taureles konjako smile

nieko sau, "tik" pusė taurelės konjako ir 4-5 taurės vyno.. cia jau kaip ir visas butelis:V beje, kas ten tave taip girdė, tai irgi gudruoliai, alkoholis kraujospūdį ne kelia, bet mažina

150

Na tikrai ne visas... net ne puse.. smile maziau nei puse...:) gal tos taures nebuvo milziniskos kaip isivaizduoji?:) xixi:) konjakas sakai mazina? o kodel pakilo?:) beje nuo kada puse stikliuko yra daug?;)

151

ne man tave mokyti, o ir teisintis nebūtina.. kaip manai, kodėl asmenims iki 18-kos meto neparduoda alkoholio ir kodėl draudžia jį VARTOTI viešose mietose taip pat ir viešo matinimo įstaigose ir pan.? gali neatsakyti

dėl kraujospūdžio tai matau, kad tikrai nežinai, kas ir kaip, šokinėti jis gali dėl milijono priežaščių, tačiau būtent alkoholis jį mažina.. o jei pavydžiui parūkytum, jis staiga padidėtų, todėl gautųsi labai blogas derinys, kraujagyslės pradėtų plėstis-trauktis, kraujospūdis siaubingas, širdis uštų nežinia ką, štai dėl ko kai išgeri ir parūkai taip gerai "duoda per galvą"

152

Atvirai pasakius man visiskai dzin kas ka ir nuo kiek metu parduoda...:) Beje as nesiteisinu;) Tiesiog labai viska perdejai;) Negi tevai per sventes tau 17 metu net vyno taureles neduodavo? Juk ne siaip geri..o prie maisto...kurio esi persisotinusi:) Taip, kad ne shiknon nei uodegon neina tas vynas:)

Na o del to alkoholio as nezinau...Sakau taip kaip man liepe ir sake daug vyresnis zmogus del to konjako...:) ir teigiu fakta kuris nutiko...:)

Ai ir dar P.S. nemanau, kad as labai siejuosi su 14 meciu berniuku apie kuri cia ir yra tema...

153

as,manau,kad paprasciausiai jam dabar toks laikas kaij jis nori ismeginti viskas,gal pamegink sumazinti kisenpinigius,kad nepakaktu an rukalu ir t.t.o galbut dar karta nuosirdziai pasikalbek su juo,kartais darant taij dau kartu galima pasiekti gana neblogu rezultatu,pasisteng ,kad tarp jusu nebutu jokiu paslapciu,o santykiai butu atviri.

154

joa sutinku big_smile

155

Aušra, 15 parašė:

Na taip ir turi buti big_smile tokie laikai big_smile

tu galvoji ka sakai?
na, jei tau tik mada rupi, tada patyliu...

156

niu nevisai wink

157

pazistama situacija smile per 14 gimtadieni su draugem taip prilupos, kad namo tevai nese.. tada suzinojo kad bandom rukyt.. zinai, ka pasake? ryte ateina, sako, kaip savijauta? su tokia klastinga sypsenele.. buvo nerealiai geda... sako tada, tai l&m rukasi, ar pierre cardena? susigedom su sese dar labiau... nebuvo jokiu rekimu, jokiu barniu ir pan.. tiesiog tevai pasipasakojo apie savo pirmus prisigerimus, labai fainai pasisnekejom apie ispudzius apie alkoholi ir jo pasekmes. buvo labai nejauku, tacia tik i nauda. susimastem pacios. niekada gyvenime teva nesake, kad elkis taip ar anaip, nedaryk to ar ano, uzsiimk tuo ar anuo ir pan. visa laika buvo kalbama tik patarimais arba is savo patirties. tik viena dalyka mama pasake: jei pabandysit narkotiku, as jusu issizadesiu. ne siaip pasake, kad pagasdintu, o rimtai. va tada ir suveike smegenine. ir dabar ta pati sako. ir nejuokauja. del rukymo.. kai buvo gal 14 su puse man, tevai atejo ir sako, vaikai, neveskit suns pasivaiksciot 10 kartu per diena. rukykit prie musu. mum bus zymiai ramiau jei rukysit su mumis, nei bastysites kazkur po miskus besislepdamos. sunku buvo prisipratint.. bet dabar tai plesiam su tevukais be jokiu kompleksu smile

na va. gal si istorija kiek pades. tiesiog nereikia drausti, nes noresis dar labiau. nereik moralizuot, nes to moralo sunus vis tiek negirdes. elkis kaip su sau lygiu zmogumi, ir jis tave gerbs. is patirties sakau wink sekmes! wink

158

gerbi tu savo tevus, bet rukyt nemetei, o cia mamyte nori, kad sunelis mestu :pp

159

Bet ne nuo mamytes visgi priklauso...Kol pats nenores tol nemes... wink

160

tai gal gali pasiulyt ka padaryt, kad jis uzsinoretu mest? smile