Re: metal & rock
Rasa, 22 parašė:
dar geriau buna kai vyxta zaidimas"Paksikandziokim del nieko".
~
jop. cia taip pat neblogai pasakyta
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → metal & rock
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 10 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Rasa, 22 parašė:
dar geriau buna kai vyxta zaidimas"Paksikandziokim del nieko".
~
jop. cia taip pat neblogai pasakyta
nu tada kazka maisai tu cia.. nes ta grupe groja metala ir yra geriausia lietuviu metalo grupe D
http://www.google.lt/search?hl=lt&q=xxes&btnG=Paie%C5%A1ka&meta=cr%3DcountryLT
http://www.google.lt/search?hl=lt&q=xess&meta=cr%3DcountryLT
visagale google zino viska, jei kazko google nezino, tai 99.(9)% tikimybe, kad tas kazkas net neegzistuoja
va ir dar nu tai kad xess "geriausia lietuviu metalo grupe" na del su stilistos abejoniu kyla, del titulo irgi man ko tais saples ar ossastorium geriau klausosi ;]]
man labiau Mandragora ar Dissimulation. dar pusiau rimtai - Soul Brothers ir visai nerimtai SBS
tai yra gerai ::D::DDDD
dievinu kornus systemus ir seip rokas bei metalas valdo
him, him ir dar karta him:D
nemanau kad rokas ir metalas valdo, po kol kas pasauli valdo popsas ir bumcikai (kiek pastebejau), bet kad valdo mane - tai cia jau daugiau tiesos...
jo HIM lb cool Ipac man patinka daina " in joy and sorrow"
viskas gerai ka klauso kiekvienas.. emm.. man tai vat rokas mm.. metalas patinka
Simute..O kokios tau grupes patinka?
butu gerai su jumim susipazinti nes pas mane mieste tokiu zmoniu mazai:D
o tai is kur tu esi?
Simute..O kokios tau grupes patinka?
siaip him, system, metalica kazkas tokio ir patinka
Him tai jo gera... :)BET MAN MEGSTAMIAUSIA GRUPE CHILDREN OF BODOM
o kas is jusu zino grupe "Dream Theater" ?
as zinau,,,o ka?
"Dream Theater" zinau sia grupe..labai tenai krutas bugnininkas...
metalas tai nelb, bet rokas tai ziaurei patinka
blem,vaikai,ar jus zinot kas yra metalas?tai apie ka jus cia kalbate yra popsa.Cannibal corpse,Nile-va kur yra metalas normalus,o ne kazkokie Kornai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu ka.. pradedu vardint: Altoriu seseliai, antigone, angis, xess, D.A.R. , Pessimus, obtest, endarkenment, soulbrothers, dissimulation, velines, bora, beprasmybe, grol, mandragora, katedra, linfeng, diktatura ir dar daug kitu.. ;D
tai jeigu jau Angis paminejai,tai ko Karmos nepaminejai?! ir tarkim senos Liunuosnos
nu tada kazka maisai tu cia.. nes ta grupe groja metala ir yra geriausia lietuviu metalo grupe D
darai reklama xess ams sakai geriausia grupe Lietuvoje?!galbut geriausiai Ramshtainais apsimetancia grupe jie yrao ne geriausia Lietuvos grupe!!!!!Beska greitai turbut jau gitara i sona pades,nes nereikes-kompai jega!!!!!****
nu zhodzhiu,zhiuriu kad buvo tema rock metal,o gavosi rock.negi ce nesedi tie kurie zhino ir metal muzika,o ne vien nuvalkiota rokeli ar grupesx kurios kazhkada grojo metala
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 10 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → metal & rock