41

Re: Imanoma turet berna per toluma?

nu jo sad

42

kzn...gal ir imanoma... bet as tokios meiles nenoreciau...:::819

43

Darius, 20 parašė:

vistiek amzinebe tai negali testis , juk norisi zmogu ir pamatyti ir paliesti ir pan ..

bet kai tikrai myli,gali myleti ir nepalietes zmogaus,gal kaip tik tuo ta meile ir yra ypatinga ir egzotiska,kai lauki tos minutes kai pamatysi zmogu,nors ir retai matysi,bet tos valandos kai susitiksi bus nepamirstamos,kai tiek lauki ir vel isvyksta,gal taip daug labiau vertinsi kiekviena kartu praleista minute...

44

mm neblogai pasakyta smile

45

tikrai ymanoma. mane ir mano vaikina skiria 60 km. bet labai mylim vienas kita nors ir retai tesusitinkam, bet juk internetas visagalis. per interneta juk gali matyti zmogu ir su juo kalbetis. to pakanka. o atstumas, manau, kaip tik stiprina meile. tai lyg isbandymas. jei istversit vadinasi tikrai mylite o jei per sunku vadinasi nemyli taip to zmogaus kaip reiketu. man patinka tokia meile kai lauki tos minutes kai busi salia savo antrosios puseles, kai galesi prisiglausti ir apsikabinti... manau jei mano vaikinas gyventu tame paciame mieste ir su juo susitikciau kiekviena diena jis man atsibostu. o dabar toks ilgesys ir noras buti kartu stiprina meile. tada negaili graziu zodziu kitai puselei ir myli tik labaiu. MYLIU SAVO VAIKINA LABAI galeciau tai rekti visam pasauliu jog noriu buti salai jo... :::739:::412:::412:::412:::412:::412

46

Graziai parasei, Ligita, taciau as nesuprantu kaip Tau gali nusibosti zmogus, kuri, kaip Tu sakai, labai labai myli? Jeigu susitikus kiekviena diena vaikinas Tau nusibostu, tai tikrai Tavo jausmai nera tokie tikri kaip Tu manai...taciau nenoriu nagrineti Tavo jausmu smile Manau, kad atstumas nera labai teigimas dalykas santykiuose. Kai abu mylimieji gyvena Lietuvoje ir susitinka kiekviena savaitgali tai manau nera didelis atstumas, tikrasis atstumas yra tuomet, kai vienas isvaziuoja i uzsieni ilgam ir tenka bendrauti virtualiai. Manau, kad tada prasideda tikrieji isbandymai ir tuomet ima blesti jausmai. Man taip niekad nebuvo, taciau maciau daugybe sitaip besikankinanciu poru ir manau, kad toks ilgalaikis atstumas nera gerai ir gali labai greitai sugriauti santykius, todel visiems noreciau patarti, jei tik imanoma, sito isvengti smile

47

na as neturejau galvoj kad dabartinis vaikinas atsibostu nes istikro ji labai branginu ir jis man neatsibostu. nu velnias nebepamenu ka is tikro turejau galvoj ir turbut ne taip parasiau kaip galvojau. mano vaikinas man tikrai neatsibostu. nes kazka kita tais zodziais norejau pasakyti... velnias ne taip gavos.

48

NA PATI TURIU DRAUGA IS KITO MIESTO IR MANAU KAD KAIP TIK TAIP YRA ZYMEI IDOMIAU NES AFTRODO KAD PAIILGSTI KASKO O KAI KEKVIENA DIENA KARTU TAI NET IR PABOSTO MANJIO MANYMJO SIRRY KA IZEIDZIAU BET MANJAU TEISE BUVO MAN PASIREIKSTO

49

Ligita, 15 parašė:

na as neturejau galvoj kad dabartinis vaikinas atsibostu nes istikro ji labai branginu ir jis man neatsibostu. nu velnias nebepamenu ka is tikro turejau galvoj ir turbut ne taip parasiau kaip galvojau. mano vaikinas man tikrai neatsibostu. nes kazka kita tais zodziais norejau pasakyti... velnias ne taip gavos.

Na jei gerai supratau,tai norejai pasakyti,ne kad pabostu vaikinas,budamas salia,o tiesiog kai matai ir bendrauji taip daznai,tai tas susitikimas su zmogumi nebuna toks jaudinantis,tada tiesiog eini i pasimatyma mastydama ka veiksit,kaip jis apsirengs ar kokios nuotaikos bus,o kai retai matai zmogu,tai tiesiog uzgniauzia kvapa vien ta mintis,kad ji pamatysi,galvoji tik apie jo akis,kvapa...

50

Vaida, 18 parašė:
Ligita, 15 parašė:

Na jei gerai supratau,tai norejai pasakyti,ne kad pabostu vaikinas,budamas salia,o tiesiog kai matai ir bendrauji taip daznai,tai tas susitikimas su zmogumi nebuna toks jaudinantis,tada tiesiog eini i pasimatyma mastydama ka veiksit,kaip jis apsirengs ar kokios nuotaikos bus,o kai retai matai zmogu,tai tiesiog uzgniauzia kvapa vien ta mintis,kad ji pamatysi,galvoji tik apie jo akis,kvapa...

vat butent tai ir turejau galvoje. tu galim sakyti perskaitei mano mintis smile

51

tai reiskia nera blogai kad myliu is kito miesto gan tolokai smile

52

na ir kas bet myleti galima. be to kaip smagu kai lauki to zmogaus kai galesite susitikti ir praleisti laika kartu...

53

nu jo

54

na kokia meile gali buti per astuna..
ta meile gali labai greit isblesti, o tada jau buna artimiausio glebio paguoda:(

55

na nezinau, bet as sakau taip kaip jauciu as. myliu zmogu per atstuma ir tuo dziaugiuosi na zinoma norisi laiko praleisti daugiau bet taip tik smagiau kad gali laukti tos dienos ar valandos kai susitiksi.. na jei sakai kad jausmai isblesta tai gal del to jei to zmogaus nemyli. jei myli viskas ymanoma. meile visagale, tikrai tik reikia ja tiketi ir laukti... kai karstai myli du zmones vienas kita tada niekas ju neisskirs net ir toks dalykas kaip atstumas, meile turi nugaleti visus sunkumaus... smile

56

o,man rodos tolina

57

Justina, 18 parašė:

na kokia meile gali buti per astuna..
ta meile gali labai greit isblesti, o tada jau buna artimiausio glebio paguoda:(

Tai tik parodo, ar meilė tikra - ar tik stiprus susižavėjimas, jei tikra - atstumas nebėda smile
Tikra meilė nerūdija (neišblėsta irgi) - tai va smile

58

pritariu ligitai

59

gera klausimo formuluote "berna per toluma" ;D big_smile kazi kaip tai turetu atrodyt... kad sekancioj laiptinej gyvena big_smile big_smile

60

Gal ir imanoma,bet atstumas padaro savo..