Re: Imanoma turet berna per toluma?
sakau is patirtiesc kad neimanoma:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Imanoma turet berna per toluma?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
sakau is patirtiesc kad neimanoma:)
kad tavo patirtis turetu buti,ne taip ir didele.pagal metus.o man rodos kad imanoma,jei vienas kita labai myli.
(beveik neskaicius komentaru) Zinoma ymanoma jei jausmai tikri. as jau pusantru metuku taip gyvenu... susitinkam savaitgaliais, per sventes bunam kartu, atostogos kartu... kiekviena diena susiskambinam, susirasom... o jausmai tikrai neisbleso nei trupucio - atvirksciai- jie tik stipreja... svarbiausia myleti ir pasitiketi antra pusele...:)
as pritariu kad imanoma... esu patyres tureti mergian per toluma, tik blogai kad negali ja pasitiket 100% nes gyveni ne tam patciam mieste ir nezinai ar j iistikima
ianoma wisiem sakau nes turiu o kitiems tai neimanoma
kaip suprast? ispradziu sakai imanoma visiems, o veliau neimanoma?
as pritariu kad imanoma... esu patyres tureti mergian per toluma, tik blogai kad negali ja pasitiket 100% nes gyveni ne tam patciam mieste ir nezinai ar j iistikima
jeigu tikrai myli tai tada ir turi ja pasitiketi 100% na bet zinoma ir patrs turi buti istikimas savo antrajei puselei. tada tikrai bus tikra meile nors ir per atstuma...
Imanoma jei esi kantri ir jei jis yra kantrus.. Atstumas tikrai neartina! Sakau is patirties.. Tiesiog anksciau ar veliau tai nuvargina, todel manau geriau kai antra puse gyvena tame paciame mieste.. Nekyla tokiu problemu, bet jei jau taip nutiko rizikuok nieko neprarasi... igausi patirties, ir tada galesi patart kitoms
Imanoma jei esi kantri ir jei jis yra kantrus.. Atstumas tikrai neartina! Sakau is patirties.. Tiesiog anksciau ar veliau tai nuvargina, todel manau geriau kai antra puse gyvena tame paciame mieste.. Nekyla tokiu problemu, bet jei jau taip nutiko rizikuok
nieko neprarasi... igausi patirties, ir tada galesi patart kitoms
Nu cia ir prilankstei... labiausiai patiko paskutinis sakinys Saunuole!
Pagal Tave iseina: Kankinkis ir tikrai nieko neprarasi, nes turesi ka patart kitiems... Dar tokiu jumorisciu gyvenime nemaciau...
na kurie sako neimanoma tai jiems neimanoma o kurie sako imanoma tai tai jiems imanoma...:P
istikruju niekada nepriklauso meile nuo skirianciu kilometru, gali zmogus gyventi uz atlanto, o meile egzistuoja, o gali gyventi tame paciame mieste ir busite atitole...man taip buvo, kai zmogus gyveno kitame miesto gale ir susitikdavom tik savaitgaliais, darbas, moxlai ir pan...in conclusion: meilei kilometrai neskaiciuojami...
o man tai labai idomu kodel taip bernai bijo tos draugystes per atstuma, kai cia pasiziurejau, beveik visi, taip atrodo kad jie negali istver visa savaite be mergos, taip kaip mazi vaikai be mamos o merginos tai saunuoles taip ir reikia kas cia tokio nematyt savo meiles visa savaite as pritariu tam teiginiu atstumas tik stiprina mele, tai kaip isbandymas, jei tikrai myli atstumas ne kliutis
butent, kad atstumui reikalinga myleti!!!
Aišku imanoma. Juk šeis laikais beveik kėkvienas turi savo auto, o su auto tik pili kura ir leki pas savo mažule
ne neimanoma,nes nezinai ka jinai ten toli daro o kai art yra mergyna va tada gerai
ne neimanoma,nes nezinai ka jinai ten toli daro o kai art yra mergyna va tada gerai
jeigu pasitikesi kita puse tai tada nereiks sukti sau galvos ka ji veikia, su kuo yra... reikia tik abipusio pasitikejimo.
neimanoma
Darius, 17 parašė:ne neimanoma,nes nezinai ka jinai ten toli daro o kai art yra mergyna va tada gerai
jeigu pasitikesi kita puse tai tada nereiks sukti sau galvos ka ji veikia, su kuo yra... reikia tik abipusio pasitikejimo.
tu tai pat teisi,nes nezinai ka tas tau gyvenimas iskres boksta toliau
Mylėti įmanoma turėti nevisada.man irgi buvo taip nutikę
Mylėti įmanoma turėti nevisada.man irgi buvo taip nutikę
bet kdl ne visada kokios priezastis kelia problema,gal gali issaamiau?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Imanoma turet berna per toluma?