161

Re: Soliariumas:uz ar pries?

Isvis man paciai patinka buti panasiai i mulate..Todel  darau isvadas,arba sauuteje vasara pasikaitinu,arba karts nuo karto i soliariuma uzsuku!

162

manau, kad retkarciais i soliariuma uzsukt yra geriau, nei cirsket ant saules wasara :::041

163

Man pvz labai grazu soliariumo siek tiek "parudinta" oda...Bet macius dirbtines saules padauginusiu egzemplioriu...Ziauru...Deja pati nelabai galiu megautis tokia saule nes turiu labai jautria oda ir kosmetologe patare apskritai ten nesilankyti ;/

164

Grieztai pries, nes tai savo kuno gadinimas! Ir koks dar saikas cia gali buti..cia kaip su narkotikais - jokio saiko nera, nes pripranti prie savo idegusio kuno ir po to nebegali saves matyti kitokios, todel ir soliarumu atsisakyti neimanoma.

165

as pati vaikstau i soliariuma ir manau, kad labiau apsimoka, nei degintis sauleje...guleti istisa diena, o poto kankintis ir atrodyti kaip vezys.nju o soliariume, nueini, paguli kokias 10 min ir yra.kad sveikai ir saikingai atrodytum, uztenka karta i savaite ten apsilankyti, islaikysi pastovu idegi. o seip dar rekomenduojama soliariume lankytis nuo lapkricio lig balandzio men, nes po to saule suaktyveja ir gaunasi dvigubas efektas, kenkia odai. beto oda lygesne tampa, optiskai zmogus pasidaro daug patrauklesnis ir sveikesnis.perbalusios paneles man atrodo gan ligotai...

166

o tada pasakykit, kuriam vaikinui patinka pamatyti savo nuoga mergina ir ant jos pamatyti "maudymuka"?       

167

Na jei nesilankai kiekviena diena..tai gal ne tike ir kenkia bet siaip nepatartina.Gali susirgti odos veziu.Tai geriau vasara daugiau pasidegink,nors ir tai nelabai patartina..na gal yra salygu isvykti i kita sali..kai ziema ir ten silta ..net nezinau kaip  ka patarti :}

168

sveiki

169

Mano numone tai lb kenkia sveikatai... pati tenai tkrai neeisiu! be to, ziema kam ten vaiksciot, jei visi apsirengia daug drabuziu... paziurt i kitas- grazu, bet pati tam nepritariu

170

vasara panos pablusta, nori idegti ir guli papludimy visa diena, paskui negali prisiliesti prie odos...raudonos iseina i basanaviciaus gatve vakare, net juokas ima kaip juokingai jos atrodo, ypac kai priekis nudeges, o nugara dar balta ar siaip ploteliais nudega...o isivaizduoja kad jau atrodo sakes, sokoladai...naturali saule ne ka maziau kenkia nei soliariumas, jei saikingai ir su kremukais tai visks normaliai, mergikes:)))pacios sau turite graziai atrodyti, gi sakau, oda lygesne ir grazesne buna kai gauna soliariumo (arba vasara saules)
as uz, nes man nepatinka rudai (raudonai) baltos paneles...

171

Sonata, 22 parašė:

vasara panos pablusta, nori idegti ir guli papludimy visa diena, paskui negali prisiliesti prie odos...raudonos iseina i basanaviciaus gatve vakare, net juokas ima kaip juokingai jos atrodo, ypac kai priekis nudeges, o nugara dar balta ar siaip ploteliais nudega...o isivaizduoja kad jau atrodo sakes, sokoladai...naturali saule ne ka maziau kenkia nei soliariumas, jei saikingai ir su kremukais tai visks normaliai, mergikes:)))pacios sau turite graziai atrodyti, gi sakau, oda lygesne ir grazesne buna kai gauna soliariumo (arba vasara saules)
as uz, nes man nepatinka rudai (raudonai) baltos paneles...

Būtent, kad atsiranda tokių, kurios saulėj pleška ištisą dieną be jokių apsaugos priemonių ir mano, kad protingiau daro, nei tos, kurios soliariume pasėdi 10min per savaitę..

172

pries , nes labai gaina oda ir siaip nesveika

173

Aušra, 15 parašė:

pries , nes labai gaina oda ir siaip nesveika

kas seip nesveika, matyt nebandej ne karto...t.y daug sveikiau nei ant saules guleti visa diena, raudonuoti ir po keliu savaiciu degulys nusiplauna...o su soliariumu lieka ilgiau...soliariume zm idega taip pat kaip ir ant saules, odos reakcija i uv spindulius ta pati, gaminasi pigmentas, todel oda tamseja.ka cia dar pridurti...reikia bent karta pabandyti ir suprasi kad ten yra kaifas paguleti 10 min ir iseiti namo, o ne saules laukti kaip isganymo, o vasara buna tik 3 men, ir tai ne visada sildo...

174

bet jeigu istikruju tai yra nesveika

175

as nuo gimimo esu tamsi..daugiau tamsumo nepakenks,saule kaip mat kimba io mane,tad nedeginu odos dirbtiniu budu,grazu tai kas naturalu

176

http://forumas.ieskok.lt/imgload/2129 vat

177

Jurgita, 22 parašė:

as nuo gimimo esu tamsi..daugiau tamsumo nepakenks,saule kaip mat kimba io mane,tad nedeginu odos dirbtiniu budu,grazu tai kas naturalu

tai tau pasiseke:) bet yra paneliu kuriu oda balta ar nelb tamsi.as esu is tamsiu, bet norisi daugiau...pasilepinti..:P

178

o man wisai patinka... nueinu, pasilepinu dirbtine saulute ziema, atsipalaiduoju... nuotaika praskaidreja ir kunas graziau atrodo :::906

179

nius man neatrodo tos panos graziai ziema, nes jos kaip MORKOS vaiksto.. kad ir mazai, kai jus sakot, bet kaip pastebejau, toms vaiksciojancioms kazkokia patologija issivysto ir tampa ale priklausomos nuo soliarumo.. jau galetu pradeti deti ispejimus kaip ir prie cigiu: ispejimas>> jus galite tapti nuo to priklausoma/s...
ai zodziu, ka norit ta darykit, man tas pats.. svarbu, as ne kaip morka vaikstau wink

180

as newaikstau kaip morka big_smile na i dwi sawaites karta nueinu, ne dazniau..  ir seip ne morkawai degu:)  morkos buna tos kur persikinio idegio krema tepasi eidamos i soliariuma big_smile