Re: Blakstienų tušas
nius teisingai :? o siaube, tada tikrai reikes tas dirbtines pirkti ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Blakstienų tušas
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nius teisingai :? o siaube, tada tikrai reikes tas dirbtines pirkti ;D
bet ti normaliai jos ten uzsiriecia?
Esu skaicius, kad ricinos aliejus lb gerai blakstienoms. Jos pastipreja, patankeja. Tik nezinau kiek tame tiesos...:? Keleta kartu buvau tuom aliejumi pasitepusi, taciau paskui aptingau. Gal reikes vel bandyt terliotis:D
bet ti normaliai jos ten uzsiriecia?
Nu man tai gerai Lb dailiai atrodo blakstienos. Tokios, kaip lelytes:D As siaip iskart po du kartus rieciu, kad efektas butu geresnis
atsargiai kad kasos augt nepradetu... ber as ir kazkur girdejus, kad sweika...
atsargiai kad kasos augt nepradetu... ber as ir kazkur girdejus, kad sweika...
Oj,ilgos, tankios blakstienos-gerai, bet kasu gal nereikia...:D Pas kirpeja reikes eit:D Nereik man tu papildomu islaidu:D
o ka gal koki chemini sudetu
o ka gal koki chemini sudetu
Arba dredus supintu;D
o jei apie kirpyklas prakalbom... tai gal butu galima blakstienas-weduokles prisiauginti
o jei apie kirpyklas prakalbom... tai gal butu galima blakstienas-weduokles prisiauginti
Prisiauginti tai nea, bet uztat prisiklijuot grozio salone kuoksteliais galima. Atrodo labai netgi naturaliai Tos blakstienos laikosi apie pora savaiciu. Zinoma, su jomis reikia labai atsargiai elgtis, nes gali netycia truputis tu prilipdytu blakstienu nukrist;D Kainuotu apie 30lt. Jeigu tik akiu kampuciuose blakstienukes klijuosi, tada kainuos apie 15lt
mmm cia tai wisai idomiai bet tai kaip tada ryte besirazant akytes patrint...
ei koks papuola po ranka toki nusiperku siaip man patinka visokiu spalvu ne vien tik juodas...:) kaskasda neturedama nauose spalvotu putu plauku sruoga nusidaziau
mmm cia tai wisai idomiai bet tai kaip tada ryte besirazant akytes patrint...
Gali akutes patrinti Tik labai svelniai
ei koks papuola po ranka toki nusiperku siaip man patinka visokiu spalvu ne vien tik juodas...:) kaskasda neturedama nauose spalvotu putu plauku sruoga nusidaziau
As pati turiu viena violetini. Visai idomus toks, nors, tiesa sakant, pati tokio nepirkciau..:) Ji mamos bendradarbe man atidave, nes nusipirko, pabande ir jai nlb patiko. Noreciau kokio zalio arba auksinio;)
melynas tusas labai nerealiai atrodo
melynas tusas labai nerealiai atrodo
nius nzn kokie tavo plaukuciai, bet pastebejau, kad melynas geriausiai tinka tik sviesiaplaukems pvz, man jis netinka, nes mano plaukai siek tiek per tamsus...
num as nesu blondine , bet man jis tinka
vaikai, nusipirkau siandien lorealio architekt..>>> tai buvo mano svajone nuo spalio... pagaliau igyvendinau ja tai pats nuostabiausias, fainiausias, geriausias, graziausias ir kitoks -iausias tusas mano gyvenime (kol neuzmatysiu kito ;D )
Man Avon Superfull tusas patinka. Tas, su guminiais sereliais Nivea yra kazkoks su guminiais sereliais irgi, tai ir tas man patiko labai
vaikai, nusipirkau siandien lorealio architekt..>>> tai buvo mano svajone nuo spalio... pagaliau igyvendinau ja tai pats nuostabiausias, fainiausias, geriausias, graziausias ir kitoks -iausias tusas mano gyvenime (kol neuzmatysiu kito ;D )
Tai jau dabar blakstienos turbut iki pat dangaus
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Blakstienų tušas