Topic: Ar knygos maiso prota?
PERSKAICIAU HARI POTERI TAI DABAR RAMEI GYVENT NEGALIU MAN GAIKLA ISGALVOTO VEIKEJO...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar knygos maiso prota?
PERSKAICIAU HARI POTERI TAI DABAR RAMEI GYVENT NEGALIU MAN GAIKLA ISGALVOTO VEIKEJO...
Pirma kartą taip girdžiu.
Netikiu,kad taip gali būti,aišku visokių žmonių yra..:)
nu vat o isivaizduok dumboldoras mire tai man visokiu nesamoniu galvojkyla...na nezinau kaip durna kokia o man juk 16...
Nebūtinai durna,tiesiog tavo vaizduotė labai laki..:)
xi xi ten kur nereikia...
Tai išviso neskaityk tada:)
tai kas čia blogo, jei įsijauti į knygą? ar mokymosi rezultatai pablogėjo, ar koordinacija sutriko, ar galvos skausmai prasidėjo?
Jei ne, tai tau viskas tvarkoj, o knygas skaityti reikia
oba Martyna nieko sau tai tipo pati skaitai?
nu ka zinau... kaip maiso?? gal ne ta zodi panaudojo...
>> kai skaitau knyga, visada susigyvenu su ten esanciais veikejais, kad perimciau ta nuotaika, jausmus ir t.t. kol nebaigiu skaityti knygos, visada galvoju, kaip ten kas toliau bus,... kai baigiu, pasidarau savo isvadas ir viskas protas nesusimaiso lyg ir ;D
na, juk turi savo gyvenima? tad negyvenk vien knygom knygos, kaip ir filmai ar muzika yra kuriami tam, kad sukeltu zmoniu jausmus, leistu susimastyti, iskeltu ideja apie ka mastyti.
man knygos gyvent nemaiso, o padeda
O mes mylim moteris, mes mokam uzkeret geriau nei haris poteris ))
Jai silpni nervai tokiom knygom, jau geriau tada skaityk pasakas )
Ovydai, juk ir pasakose skriaudziami herojai, o Haris Poteris beveik pasaka nnors as i jo istorija neziuriu kaip i pasaka, bet nieko
kaip reik moket svajot ir nenusivilt, kai svajones duzta, taip reik moket isijaust i kitus nedarant jokios itakos sau
nemaiso gali buti rami pats mekstu skaititi knygas ir isijausti pilnai tave suprantu kaip tu jautiesi;)
nezinau,man proto nemaiso,nors as irgi jas skaitau...kazkaip jei pagaunu save mastancia apie knygos herojus,nors tai ir buna retai ,iskart primenu sau,kad cia tik knyga, as turiu savo gyvenima ir turiu galvoti apie ji...
Man irgi kazkaip proto nemaiso, nes neskaitau knygu... ramus...
tai knygos ir yra tam , kad priverstu susimastyt, pasvarstyt ir pan. o pradet gyventi heroju gyvenima... na nezinau..man don kichota primena
geras palyginimas ;D
Pagalvojau... gi kai kambaryje perdaug knygu ir nera kur ju deti, tada truputy protelis pasimaisyti gali...
;D is kur siais laikais pas zmogu bus tiek knygu?
jei per daug knygu - atiduok kitiems
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar knygos maiso prota?