1

Tema: Ar knygos maiso prota?

PERSKAICIAU HARI POTERI TAI DABAR RAMEI GYVENT NEGALIU MAN GAIKLA ISGALVOTO VEIKEJO...

2

Re: Ar knygos maiso prota?

Pirma kartą taip girdžiu.
Netikiu,kad taip gali būti,aišku visokių žmonių yra..:)

3

nu vat o isivaizduok dumboldoras mire tai man visokiu nesamoniu galvojkyla...na nezinau kaip durna kokia o man juk 16...

4

Nebūtinai durna,tiesiog tavo vaizduotė labai laki..:)

5

xi xi ten kur nereikia...

6

Tai išviso neskaityk tada:)

7

tai kas čia blogo, jei įsijauti į knygą? big_smile ar mokymosi rezultatai pablogėjo, ar koordinacija sutriko, ar galvos skausmai prasidėjo? big_smile Jei ne, tai tau viskas tvarkoj, o knygas skaityti reikia smile

8

oba Martyna nieko sau tai tipo pati skaitai?:::209

9

nu ka zinau... kaip maiso?? gal ne ta zodi panaudojo...
>> kai skaitau knyga, visada susigyvenu su ten esanciais veikejais, kad perimciau ta nuotaika, jausmus ir t.t. kol nebaigiu skaityti knygos, visada galvoju, kaip ten kas toliau bus,... kai baigiu, pasidarau savo isvadas ir viskas wink protas nesusimaiso lyg ir ;D

10

Lina, 16 parašė:

PERSKAICIAU HARI POTERI TAI DABAR RAMEI GYVENT NEGALIU MAN GAIKLA ISGALVOTO VEIKEJO...

na, juk turi savo gyvenima? tad negyvenk vien knygom smile knygos, kaip ir filmai ar muzika yra kuriami tam, kad sukeltu zmoniu jausmus, leistu susimastyti, iskeltu ideja apie ka mastyti.
man knygos gyvent nemaiso, o padeda smile

11

O mes mylim moteris, mes mokam uzkeret geriau nei haris poteris smile))
Jai silpni nervai tokiom knygom, jau geriau tada skaityk pasakas smile)

12

Ovydai, juk ir pasakose skriaudziami herojai, o Haris Poteris beveik pasaka wink nnors as i jo istorija neziuriu kaip i pasaka, bet nieko smile kaip reik moket svajot ir nenusivilt, kai svajones duzta, taip reik moket isijaust i kitus nedarant jokios itakos sau smile

13

nemaiso gali buti rami pats mekstu skaititi knygas ir isijausti pilnai tave suprantu kaip tu jautiesi;)

14

nezinau,man proto nemaiso,nors as irgi jas skaitau...kazkaip jei pagaunu save mastancia apie knygos herojus,nors tai ir buna retai ,iskart primenu sau,kad cia tik knyga, as turiu savo gyvenima ir turiu galvoti apie ji...

15

Man irgi kazkaip proto nemaiso, nes neskaitau knygu... ramus... big_smile

16

tai knygos ir yra tam , kad priverstu susimastyt, pasvarstyt ir pan. o pradet gyventi heroju gyvenima... na nezinau..man don kichota primena smile

17

geras palyginimas ;D

18

Pagalvojau... gi kai kambaryje perdaug knygu ir nera kur ju deti, tada truputy protelis pasimaisyti gali... big_smile

19

;D is kur siais laikais pas zmogu bus tiek knygu?

20

jei per daug knygu - atiduok kitiems wink