Re: ka manote
taigi ir wyrai taip pat fotografuojasi.. apie juos niekas nekalba
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → ka manote
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
taigi ir wyrai taip pat fotografuojasi.. apie juos niekas nekalba
Na prpazinkime merginu tokiu daugiau...arba ju paklausa didesne...
nu as tai nesiunciu ;D
yra puslapiu, kur zmones fotkinas ir deda savo fotkes ;] tiek vyrai tiek moterys. ju toks pomegis ir jie susikure i bendruomene kuri tuo uzsiima is tiesu kiekvienam savo.. as sakau, pabandykit ir suprasit koks tai jausmas, gal patiks ir uzsimanysit tuo uzsiimt
vargses cia kazkokios susirinke
na as turiu keleta nuotrauku, kur esu beveik nuoga. jas dar gal pries 5 metus dariausi ir grynai del idomumo. mano drauge norejo nusifotkinti ir viena grazia nuotrauka padovanoti vaikinui. bet kam nepozuosi, tai as buvau uz fotografa. o po to jinai mane paveikslavo. ir tikrai grazios nuotraukos, nevulgarios, bet as jas ir fotojuostele pas save laikau ir bet kam nerodau. is tikruju smagu i save paziureti, kaip seniau atrodziau, su sypsena prisiminti ta musu fotosesija
ma ne tau tikrai as tai taikiau
bet juk faina bus senatvei paziureti
o kol jauna tai gelima juk ir paisdykauti o kas jei ka pamatys, jei tam zmogui suteiks malonumo tai tik i gera
Tai jau taip...Nuo paneles priklauso
O as asmeniskai isvis net neturiu tokiu genialiu minciu kaip fotkintis nuogai
Butent, labai gerai pasakyta... As prisidedu prie sio pareiskimo...
bet nuotraukos turi buti grazios, estetiskos, o ne sekso paveiksliukai. ir as tikrai bet kam nesiuntineciau ir i neta nedeciau.
na as turiu keleta nuotrauku, kur esu beveik nuoga. jas dar gal pries 5 metus dariausi ir grynai del idomumo. mano drauge norejo nusifotkinti ir viena grazia nuotrauka padovanoti vaikinui. bet kam nepozuosi, tai as buvau uz fotografa. o po to jinai mane paveikslavo. ir tikrai grazios nuotraukos, nevulgarios, bet as jas ir fotojuostele pas save laikau ir bet kam nerodau. is tikruju smagu i save paziureti, kaip seniau atrodziau, su sypsena prisiminti ta musu fotosesija
na vat as tam irgi pritariu. ir dar kaip sake mikapo, jeigu kas nors ir ras, tai tikrai nebus tragedija, pasidziaugs radiniu ir tiek ;] va blogiau buna, kai zmogus tampa izymiu ir turi tokiu fotkiu, kaip pvz prisimenu ta "scully" ir x-failu bet ir tai.. nu ir kas. pabuvo tos fotkes ir visi pamirso. ot didelio reikalo..
nu geriausia kai nuotraukas turi su savim, ir pati gali nuspresti kam rodyti o kam ne
butent dovile! tai keiciames fotkem ?
man nepatinka ir nieko čia malonaus neišvelgiu
as tai net neturiu tokiu fotkiu, tai ir problemos nekyla tiesa, viena karta panorau pasidaryt nuogos foto, bet ir siaip ne megeja fotkintis tuo momentu buvau, tai ir susilaikiau....
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → ka manote