1

Topic: Kokią sanatoriją pasirinkti?

Sveikuciai brangieji.Norejau pasidometi ka pasiulytumet is sanatoriju,kokiose buvote ir kurios patiko,kurios ne,nes ruosuosi pirkti mamai kelialapi i sanatorija.
Aciukas is anksto.

2

Re: Kokią sanatoriją pasirinkti?

Palangoje "Gintaras" girdejau mldc sanatorija...

3

O paciam neteko buti?

4

palanga svieta gera strategiskai nes nera biaisai toli nuo klp ir tavoji Gimdytoja gales atsigauti pailseti nuo rutinos pasilepinti proceduromis..
>> bet as kaip esu is pietu tai proteguoju Druskininkus ir ju sanatorijas wink

5

Na ir kaip druskininkuose?

6

spa vilnius druskininkuose neblogai, tiek, kad ten gal daugiau tokia pramogine vieta jaunimui, bet manau tiktu

7

www.spavilnius.lt

8

Buvau Druskininkuose \Sauluteje\ ir Palangoje \Gintare\,labai patiko ir tikrai ten nuostabu,bet matai ten tik vaiku sanatorijos!
Patarciau nupirkti i Druskininku sanatorija suaugusiu \Egle\,ten mano mamyte buvo ir tikrai labai gera sanatorija visiems kas ten buvo labai patiko!

9

Lina, 20 wrote:

Buvau Druskininkuose \Sauluteje\ ir Palangoje \Gintare\,labai patiko ir tikrai ten nuostabu,bet matai ten tik vaiku sanatorijos!
Patarciau nupirkti i Druskininku sanatorija suaugusiu \Egle\,ten mano mamyte buvo ir tikrai labai gera sanatorija visiems kas ten buvo labai patiko!

O, as irgi tose paciose sanatorkese esu buvusi. Ten isties ziauriai smagu:::035
Apie "Egle" irgi esu girdejusi:::920 Dabar ten viskas atremontuota, turetu buti faina:::920

10

na aiskutis dekui labai uz info.o gal ka zinote Birrstone apie tulpe?

11

apie tulpe nieko negaliu pasakyti, bet druskininku eglej teko pabuvoti pries kelis metus, tai isties nebloga sanatorija: kainos nesikandzioja, kambariai modernus, neblogas maistas, gydyklos dar siek tiek primena sovietinius laikus, bet ir jas restauruoja, tad siuo metu turetu visai neblogai ten buti smile

12

Benas, 24 wrote:

na aiskutis dekui labai uz info.o gal ka zinote Birrstone apie tulpe?

o interneto klausti nemeginai :?