Tema: Kokią sanatoriją pasirinkti?
Sveikuciai brangieji.Norejau pasidometi ka pasiulytumet is sanatoriju,kokiose buvote ir kurios patiko,kurios ne,nes ruosuosi pirkti mamai kelialapi i sanatorija.
Aciukas is anksto.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kokią sanatoriją pasirinkti?
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sveikuciai brangieji.Norejau pasidometi ka pasiulytumet is sanatoriju,kokiose buvote ir kurios patiko,kurios ne,nes ruosuosi pirkti mamai kelialapi i sanatorija.
Aciukas is anksto.
Palangoje "Gintaras" girdejau mldc sanatorija...
O paciam neteko buti?
palanga svieta gera strategiskai nes nera biaisai toli nuo klp ir tavoji Gimdytoja gales atsigauti pailseti nuo rutinos pasilepinti proceduromis..
>> bet as kaip esu is pietu tai proteguoju Druskininkus ir ju sanatorijas
Na ir kaip druskininkuose?
spa vilnius druskininkuose neblogai, tiek, kad ten gal daugiau tokia pramogine vieta jaunimui, bet manau tiktu
www.spavilnius.lt
Buvau Druskininkuose \Sauluteje\ ir Palangoje \Gintare\,labai patiko ir tikrai ten nuostabu,bet matai ten tik vaiku sanatorijos!
Patarciau nupirkti i Druskininku sanatorija suaugusiu \Egle\,ten mano mamyte buvo ir tikrai labai gera sanatorija visiems kas ten buvo labai patiko!
Buvau Druskininkuose \Sauluteje\ ir Palangoje \Gintare\,labai patiko ir tikrai ten nuostabu,bet matai ten tik vaiku sanatorijos!
Patarciau nupirkti i Druskininku sanatorija suaugusiu \Egle\,ten mano mamyte buvo ir tikrai labai gera sanatorija visiems kas ten buvo labai patiko!
O, as irgi tose paciose sanatorkese esu buvusi. Ten isties ziauriai smagu
Apie "Egle" irgi esu girdejusi Dabar ten viskas atremontuota, turetu buti faina
na aiskutis dekui labai uz info.o gal ka zinote Birrstone apie tulpe?
apie tulpe nieko negaliu pasakyti, bet druskininku eglej teko pabuvoti pries kelis metus, tai isties nebloga sanatorija: kainos nesikandzioja, kambariai modernus, neblogas maistas, gydyklos dar siek tiek primena sovietinius laikus, bet ir jas restauruoja, tad siuo metu turetu visai neblogai ten buti
na aiskutis dekui labai uz info.o gal ka zinote Birrstone apie tulpe?
o interneto klausti nemeginai :?
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kokią sanatoriją pasirinkti?