61

Re: KA MERGINOS GALVOJATE APIE PRAPLIKUSIUS VAIKINUS?

Tomas, 27 пишет:

na va.aiskeja tiesa,kad tikrai nepatrauklus jie.nes mano klausimas skambejo apie tai

o ka jau pradejei plikti?;D

62

as tai bandau save nuteikt linksmai,ir verciu galvot save,kad mano durni plaukai palieka mano protinga galva :::909

63

visai patrauklu smile

64

plinka vyrai nuo svetimų pagalvių ;D

65

Gediminai, baik sneket tokius dalykus ir mane gazdint... ;D

66

Sigitas, 23 пишет:

Gediminai, baik sneket tokius dalykus ir mane gazdint... ;D

na yra dar papildymas, jei plinka galvos šonai, tai reiškias protingai su tom pagalvėm sudirbama ;D

67

as manau tai kad jie raplike ka daugiau begalvoti :DDD

68

ne Gediminai,yra du plikimo variantai,jei vyras plinka is priekio,tai todel kad yra protingas,o jei pradeda plikti nuo pakausio,tai tavo pasakymas teisingas:::629

69

nu ka as zinau tokio amziaus o jau plikti pradejot. ziauru taigi... big_smile kai vyras jau metuose gal ir nieko kai plike sviecia :::044:::044:::044:::044

70

seksualus vyrukai be plauku:::818

71

Tomas, 27 пишет:

ne Gediminai,yra du plikimo variantai,jei vyras plinka is priekio,tai todel kad yra protingas,o jei pradeda plikti nuo pakausio,tai tavo pasakymas teisingas:::629

o, dzekavojam už pataisyma wink

72

Kartais dar geriau atrodo praplikę..:}
Galvoju gerai,nekalbu apie tuos kurie patys nusiskuta:P

73

girdejau per TV sake kad praplike vaikinai yra labiau pajegesni lovoje ;lD nu cia taip sake big_smile nes pas juos yra ten kazkokio hormono daugiau ar kazkas pan:)) tj va praplikusiems vaikinams tai visai gerai tada big_smile

74

matai kas sesiolikmetem tik rupi wink  ,tai cia turetu atvirksciai but-visai gerai-  ne praplikusiems,o tokiom kas su tokiu lovoj  wink

75

Kristina, 16 пишет:

girdejau per TV sake kad praplike vaikinai yra labiau pajegesni lovoje ;lD nu cia taip sake big_smile nes pas juos yra ten kazkokio hormono daugiau ar kazkas pan:)) tj va praplikusiems vaikinams tai visai gerai tada big_smile

koks skirtumas koks pajegingumas jai vyrukas gali tai gali jai silpnas tai ka kitka turi galvoti cia tik tarpkitko:::817:::817

76

Tomas, 27 пишет:

matai kas sesiolikmetem tik rupi wink  ,tai cia turetu atvirksciai but-visai gerai-  ne praplikusiems,o tokiom kas su tokiu lovoj  wink

nerupi dar tiek:) nepagalvokit nieko blogo:))) tiesiog nugirdau per TV ir tiek:)

77

cia as norejau galbut tik padrasinti tuos praplikusius vaikinus kad cia nieko blogo nera jei neturi tiek plauku:)

78

na dekui tau uz padrasinima,tai nugirdai sakai ir istrigo taip atmintin smile

79

na bandau vel tema atgaivint,gal forume yra naujoku,tai kaip ten su jais,butu malonu daugiau nuomoniu suzinoti

80

kiekvieno skirtingas skonis..kai kam grau,kai kam ne..man pvz.nei labai gražu nei labai negražu..:::041normalu..;)