Re: KA MERGINOS GALVOJATE APIE PRAPLIKUSIUS VAIKINUS?
na va.aiskeja tiesa,kad tikrai nepatrauklus jie.nes mano klausimas skambejo apie tai
o ka jau pradejei plikti?;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → KA MERGINOS GALVOJATE APIE PRAPLIKUSIUS VAIKINUS?
na va.aiskeja tiesa,kad tikrai nepatrauklus jie.nes mano klausimas skambejo apie tai
o ka jau pradejei plikti?;D
as tai bandau save nuteikt linksmai,ir verciu galvot save,kad mano durni plaukai palieka mano protinga galva
visai patrauklu
plinka vyrai nuo svetimų pagalvių ;D
Gediminai, baik sneket tokius dalykus ir mane gazdint... ;D
Gediminai, baik sneket tokius dalykus ir mane gazdint... ;D
na yra dar papildymas, jei plinka galvos šonai, tai reiškias protingai su tom pagalvėm sudirbama ;D
as manau tai kad jie raplike ka daugiau begalvoti :DDD
ne Gediminai,yra du plikimo variantai,jei vyras plinka is priekio,tai todel kad yra protingas,o jei pradeda plikti nuo pakausio,tai tavo pasakymas teisingas
nu ka as zinau tokio amziaus o jau plikti pradejot. ziauru taigi... kai vyras jau metuose gal ir nieko kai plike sviecia
seksualus vyrukai be plauku
ne Gediminai,yra du plikimo variantai,jei vyras plinka is priekio,tai todel kad yra protingas,o jei pradeda plikti nuo pakausio,tai tavo pasakymas teisingas
o, dzekavojam už pataisyma
Kartais dar geriau atrodo praplikę..:}
Galvoju gerai,nekalbu apie tuos kurie patys nusiskuta:P
girdejau per TV sake kad praplike vaikinai yra labiau pajegesni lovoje ;lD nu cia taip sake nes pas juos yra ten kazkokio hormono daugiau ar kazkas pan:)) tj va praplikusiems vaikinams tai visai gerai tada
matai kas sesiolikmetem tik rupi ,tai cia turetu atvirksciai but-visai gerai- ne praplikusiems,o tokiom kas su tokiu lovoj
girdejau per TV sake kad praplike vaikinai yra labiau pajegesni lovoje ;lD nu cia taip sake
nes pas juos yra ten kazkokio hormono daugiau ar kazkas pan:)) tj va praplikusiems vaikinams tai visai gerai tada
koks skirtumas koks pajegingumas jai vyrukas gali tai gali jai silpnas tai ka kitka turi galvoti cia tik tarpkitko
matai kas sesiolikmetem tik rupi
,tai cia turetu atvirksciai but-visai gerai- ne praplikusiems,o tokiom kas su tokiu lovoj
nerupi dar tiek:) nepagalvokit nieko blogo:))) tiesiog nugirdau per TV ir tiek:)
cia as norejau galbut tik padrasinti tuos praplikusius vaikinus kad cia nieko blogo nera jei neturi tiek plauku:)
na dekui tau uz padrasinima,tai nugirdai sakai ir istrigo taip atmintin
na bandau vel tema atgaivint,gal forume yra naujoku,tai kaip ten su jais,butu malonu daugiau nuomoniu suzinoti
kiekvieno skirtingas skonis..kai kam grau,kai kam ne..man pvz.nei labai gražu nei labai negražu..normalu..;)
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → KA MERGINOS GALVOJATE APIE PRAPLIKUSIUS VAIKINUS?