Тема: vaikinai apie merginas
maciau tema apie tai kokie vaikinai patinka merginoms....tai kilo klausimas kokios merginos patinka vaikinams???drasios ar ne?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → vaikinai apie merginas
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
maciau tema apie tai kokie vaikinai patinka merginoms....tai kilo klausimas kokios merginos patinka vaikinams???drasios ar ne?
drasios.... wisada...
drasios.... wisada...
kazin kazin ziurek nepakeiski nuomones jei sutiksi tokia panike tai saugokis jos geraiu
jei tokia tema yra, tai kam kurti panasia.. ;] juk ir toj temoj turbut yra prieita isvadu, kad KIEKVIENAM PRIKLAUSO NUO JO SKONIO. TASKAS.
Drasios paneles priima sprendimus paprasciau, maziau blaskosi, zino ko nori is gywenimo, mano manimu tai pliusas, aisku buna isimciu........
drasios.... wisada...
niu zinok tos drasios per daug sau leidzia....ir dauguma ju tik pazaist su bahurais tenori...nes moka labai daug bahuru suvedziot....nu ce mano tokia nuomone
jei tokia tema yra, tai kam kurti panasia.. ;] juk ir toj temoj turbut yra prieita isvadu, kad KIEKVIENAM PRIKLAUSO NUO JO SKONIO. TASKAS.
nu gal ce ir panasi tema,bet ten isvadu jokiu nebuvo.....jej kasnors nepatinka nerasyk ir tiek
Antanas, 17 пишет:drasios.... wisada...
niu zinok tos drasios per daug sau leidzia....ir dauguma ju tik pazaist su bahurais tenori...nes moka labai daug bahuru suvedziot....nu ce mano tokia nuomone
Bet ir uzsiraut moka... niekur, nieko, niekada apie tai negirdejai? Tai dar gal isgirsi... tik linkiu to nepatirti...
Antanas, 17 пишет:drasios.... wisada...
kazin kazin ziurek nepakeiski nuomones jei sutiksi tokia panike tai saugokis jos geraiu
man atrodo,kad tiu teisi
kodel sigitai taip parasei...nieko nesupratau
kodel sigitai taip parasei...nieko nesupratau
Na, minejai, kad drasios merginos moka tik pazaist su bernais, ar kazka panasaus, tai Tau ta ir norejau pasakyti, kad taip, buna atveju, tos merginos ir prisizaidzia...
na vaikinu buna ivairiu vieniem patinka drasios paneles kinien neitin bet ira vaikinu kuriem tik vienas galvoj bet yra ir tokiu kurie vertina tik merginos griozi yra ir tokiu kuriem vidinis grozis arciau sirdies
NIU SEIP TAI TAIP
uj jus drasuoliai ir sexuoliai,linksma pasidaro,kaip paskaitai,koki siuolaikiniai vaikinukai musu,jiems tokios reikia anokios,kaip teptu kazkoki sumustini,o paskiau ji pamazu kramsnotu
uj jus drasuoliai ir sexuoliai,linksma pasidaro,kaip paskaitai,koki siuolaikiniai vaikinukai musu,jiems tokios reikia anokios,kaip teptu kazkoki sumustini,o paskiau ji pamazu kramsnotu
Na jau, paziurek, paskaitinek apie kaikurias siuolaikines merginas, dar netokiu bajeriu suzinosi... ;D
niu paskaitinesiou,bet vaikinukai vistiek prigalvoja i domesniu variantu apie panelios,kokios jos turetu buti ju akyse
niu paskaitinesiou,bet vaikinukai vistiek prigalvoja i domesniu variantu apie panelios,kokios jos turetu buti ju akyse
Zinai, kartais Tu man nuotaika pakeli su tokiomis savo mintimis... saunuole...
Mat, vaikinai idomesniu variantu prigalvoja apie paneles... na... smagu... ;D
aha rimtai,nes as net tokiu variantu girdejau...
vienas vaikinukas uzsimane kad jo panele butu princese,moketu valdyti lektuva..niu ko tik girtas nepripasakos,niu tada luzau as is jo ;D
Vienas vaikinukas Lina??? Hmmm... o sneki apie daugely... ydomiai velgi... ;D
niu as tik pavyzdy daviau,nesakysiu butent,kad visi ta sake,kiti kita pasake..
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → vaikinai apie merginas