1

Тема: vaikinai apie merginas

maciau tema apie tai kokie vaikinai patinka merginoms....tai kilo klausimas kokios merginos patinka vaikinams???drasios ar ne?:::731

2

Re: vaikinai apie merginas

drasios.... wisada...

3

Antanas, 17 пишет:

drasios.... wisada...

kazin kazin ziurek nepakeiski nuomones jei sutiksi tokia panike tai saugokis jos geraiu smile

4

jei tokia tema yra, tai kam kurti panasia.. ;] juk ir toj temoj turbut yra prieita isvadu, kad KIEKVIENAM PRIKLAUSO NUO JO SKONIO. TASKAS.

5

Drasios paneles priima sprendimus paprasciau, maziau blaskosi, zino ko nori is gywenimo, mano manimu tai pliusas, aisku buna isimciu........

6

Antanas, 17 пишет:

drasios.... wisada...

niu zinok tos drasios per daug sau leidzia....ir dauguma ju tik pazaist su bahurais tenori...nes moka labai daug bahuru suvedziot....nu ce mano tokia nuomone

7

Aleksandras, 21 пишет:

jei tokia tema yra, tai kam kurti panasia.. ;] juk ir toj temoj turbut yra prieita isvadu, kad KIEKVIENAM PRIKLAUSO NUO JO SKONIO. TASKAS.

nu gal ce ir panasi tema,bet ten isvadu jokiu nebuvo.....jej kasnors nepatinka nerasyk ir tiek

8

Laura, 16 пишет:
Antanas, 17 пишет:

drasios.... wisada...

niu zinok tos drasios per daug sau leidzia....ir dauguma ju tik pazaist su bahurais tenori...nes moka labai daug bahuru suvedziot....nu ce mano tokia nuomone

Bet ir uzsiraut moka... niekur, nieko, niekada apie tai negirdejai? Tai dar gal isgirsi... tik linkiu to nepatirti... big_smile

9

Vaiva, 18 пишет:
Antanas, 17 пишет:

drasios.... wisada...

kazin kazin ziurek nepakeiski nuomones jei sutiksi tokia panike tai saugokis jos geraiu smile

man atrodo,kad tiu teisi

10

kodel sigitai taip parasei...nieko nesupratau

11

Laura, 16 пишет:

kodel sigitai taip parasei...nieko nesupratau

Na, minejai, kad drasios merginos moka tik pazaist su bernais, ar kazka panasaus, tai Tau ta ir norejau pasakyti, kad taip, buna atveju, tos merginos ir prisizaidzia... big_smile

12

na vaikinu buna ivairiu vieniem patinka drasios paneles kinien neitin bet ira vaikinu kuriem tik vienas  galvoj bet yra ir tokiu kurie vertina tik merginos griozi yra ir tokiu kuriem vidinis grozis arciau sirdies

13

NIU SEIP TAI TAIP

14

uj jus drasuoliai ir sexuoliai,linksma pasidaro,kaip paskaitai,koki siuolaikiniai vaikinukai musu,jiems tokios reikia anokios,kaip teptu kazkoki sumustini,o paskiau ji pamazu kramsnotu

15

Lina, 20 пишет:

uj jus drasuoliai ir sexuoliai,linksma pasidaro,kaip paskaitai,koki siuolaikiniai vaikinukai musu,jiems tokios reikia anokios,kaip teptu kazkoki sumustini,o paskiau ji pamazu kramsnotu

Na jau, paziurek, paskaitinek apie kaikurias siuolaikines merginas, dar netokiu bajeriu suzinosi... ;D

16

niu paskaitinesiou,bet vaikinukai vistiek prigalvoja i domesniu variantu apie panelios,kokios jos turetu buti ju akyse

17

Lina, 20 пишет:

niu paskaitinesiou,bet vaikinukai vistiek prigalvoja i domesniu variantu apie panelios,kokios jos turetu buti ju akyse

Zinai, kartais Tu man nuotaika pakeli su tokiomis savo mintimis... saunuole... big_smile
Mat, vaikinai idomesniu variantu prigalvoja apie paneles... na... smagu... ;D

18

aha rimtai,nes as net tokiu variantu girdejau...
vienas vaikinukas uzsimane kad jo panele butu princese,moketu valdyti lektuva..niu ko tik girtas nepripasakos,niu tada luzau as is jo ;D

19

Vienas vaikinukas Lina??? Hmmm... o sneki apie daugely... ydomiai velgi... ;D

20

niu as tik pavyzdy daviau,nesakysiu butent,kad visi ta sake,kiti kita pasake..